- 2 Eylül 2016
- 167
- 154
- 18
- 29
- Konu Sahibi VelvetTeddy
-
Sanki kötü bir şey yapmışım gibi yazmışsınız. Yğz göz olmak ayrı içten sevmek ayrı. Sitedeki herkesle aile gibi olduk şartlardan dolayı böyle oldu birazda ve ben şikayetçi değilim tam tersi bir şey olur da bozulursa diye çekiniyorumKorkmalısın zaten.
Eş akrabaları ile ne kadar sık görüşülürse o kadar kötü.
Dengeyi kurabilen çok az aile var,yok denecek kadar az hatta.
Çok samimi olmazsan dengeyi kurarsın diyecem de ,kendi ailemden farksız,öyle seviyorum böyle anlaşıyorum dediğine göre çoktan samimiyeti ilerletmişsin.
Hayır kötü bir şey yapmışsınız demiyorum,ayrıca sizin hayatınız,herkesin iyisi kötüsü kendine.Sanki kötü bir şey yapmışım gibi yazmışsınız. Yğz göz olmak ayrı içten sevmek ayrı. Sitedeki herkesle aile gibi olduk şartlardan dolayı böyle oldu birazda ve ben şikayetçi değilim tam tersi bir şey olur da bozulursa diye çekiniyorum
Zaten hepimizin çalışma hayatı var haftada bir bile görüşemeyiz belkiMesafeyi korumak şart her gün her gün de birbirinizin evine gitmezseniz bi sorun olmaz
O zaman bi problem olmaz ama hadi oldu diyelim halledersiniz konuşarak,insan kendi kardeşiyle bile zaman zaman kırgınlık yaşayabiliyor tartışabiliyor bence şimdiden bunları düşünmeyinZaten hepimizin çalışma hayatı var haftada bir bile görüşemeyiz belki
Hangi şartlarda evlenebileeğimi ve hangi şartların dışına çıkamayacağımı belirmem için gerekiyordu diye düşünüyorum ama haklı da olabilirsiniz kısa konuşmayı beceremem zaten kusura bakmayın. Teşekkür ederim fikriniz içinÇok ayrıntı ama meselenin özü kısacık.
Soruna gelince, kız kardeş kız kardeştir başkası onun yerine gecmez. Yani ne olursa olsun ne kadar anlaşırsanız anlasın mesafe iyidir.
Anladım teşekkür ederim , umarım ben bunu tecrübe etmemHayır kötü bir şey yapmışsınız demiyorum,ayrıca sizin hayatınız,herkesin iyisi kötüsü kendine.
O bir şey olur da bozulur dediğiniz olay zaten samimi olunca oluyor,onu demek istiyorum.
Nişanlıyız ama ben bunu belirtmeyi sevmiyorum o yüzden erkek arkadaşım diyorum nişanlan aşaması bana saçma geliyor. Ayrıca benim şiödiki kararıma göre ev bize ayrılacak yoksa satılacakiş ciddiye binmeden bunu sorgulamak saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?