konuyu sevdim benimde bi erkek arkadaşım var bugün ilişkimizin 47. günün evlilik üzerine sürekli konuşuyoruz uyumlu olduğumuzu düşünüyorum diyo süreki ama içki içmesi benim için acayip sorun azaltıcam diyodikkat ediyorum diyo ama bu bile yeterli gelmiyo bana uzatmayalım biran önce evlenelim diyo ama düğün istemiyo nikahtan gitmek istiyo bende her genç kız gibi içime sinsin istiyorum bişeyler. bu seferde maden istiyosun düğün oğlan evinde olur diyo (farklı şehirlerdeyiz aramızda 6 saat var) seni gelinlikle görmek isteyen oraya gelir diyo. yapacaksan evinde kına gecesi yaparsın. dış mekan çekimi isteme benden sıkılırım fotodan. gelin başınıda arkadaşlarınlakendin yap diyo.. bu arada ikimizde kredi çekip beraber yapacağız aileleri karıştırmayacakmışız hiç bişeye.. evlenmek için uygun birimi düşünüyorum. ayrılırsam köpek gisi de üzüleceğim farkındayım
yapacak durumları yok annesi gil 1+1 evde oturuyo bide kayın biraderim evlendi geçen hafta onlara 10 milyar para harcamış ailesi gil toplamda. erkek arkadaşımla ikimiz memuruz. toplamda 5500 maaş alyoruz . ne gereği var milleti memun etcez diye 30 milyar iki düğüne vercez düğünlerden zaten hoşlanmıyom oynamayı sevmiyom diyoAnnen babam seni birde hediye paketi yapıp kargo yapsın adama hiç uğraşmasın beyfendi aman. Vallahi sinir oldum sakın kabul etme bunları yapacak durumu var da yapmıyorsa sonra pişman olursun herkes gibi seninde hakkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?