• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenilecek erkek nasıl olmalı

Başlığa cevap veriyorum
eline yüzüne bakılır olsun , kaslı maslı olsun göbeği olmasın bence böyle

azıcıkta iyi kalpl
yapacak durumları yok annesi gil 1+1 evde oturuyo bide kayın biraderim evlendi geçen hafta onlara 10 milyar para harcamış ailesi gil toplamda. erkek arkadaşımla ikimiz memuruz. toplamda 5500 maaş alyoruz . ne gereği var milleti memun etcez diye 30 milyar iki düğüne vercez düğünlerden zaten hoşlanmıyom oynamayı sevmiyom diyo

O zaman çok güzel yemekli çalgılı restaurantlar var , hem kişi sayısı da azalır sadece sevdiğiniz yakınlarınızı davet edersiniz.
Ama benden tavsiye böyle kuru kuru nikahla gitme, sonrasında içinde ukte kalır. Annem evleneli 30 yıl olmuş hala söylüyor kuru kuru gittim diye Obur ogluna masraf yaptılarsa seninkine neden yapmıyorlar anlamadım, yine sen bilirsin tabi rabbim gönlüne göre versin gönlünce olsun :KK54::KK16:

azıcıkta iyi kalpl

O zaman çok güzel yemekli çalgılı restaurantlar var , hem kişi sayısı da azalır sadece sevdiğiniz yakınlarınızı davet edersiniz.
Ama benden tavsiye böyle kuru kuru nikahla gitme, sonrasında içinde ukte kalır. Annem evleneli 30 yıl olmuş hala söylüyor kuru kuru gittim diye Obur ogluna masraf yaptılarsa seninkine neden yapmıyorlar anlamadım, yine sen bilirsin tabi rabbim gönlüne göre versin gönlünce olsun :KK54::KK16:

ay bir dakka birde kendi saçını kendin mi yap demiş yeni okuyorum :KK1: iyi düşün vallahi kuafor parasını bile vermek istemiyorsa ilerisini düşünemiyorum:KK57:

azıcıkta iyi kalpl

içimde çok uhte kalacak biliyorum o yüzden olmasa mı diyorum adam bana düğün yapmıyo diyede aydrılırsam komik mi olur bilemiyorum

konuyu sevdim benimde bi erkek arkadaşım var bugün ilişkimizin 47. günün evlilik üzerine sürekli konuşuyoruz uyumlu olduğumuzu düşünüyorum diyo süreki ama içki içmesi benim için acayip sorun azaltıcam diyodikkat ediyorum diyo ama bu bile yeterli gelmiyo bana uzatmayalım biran önce evlenelim diyo ama düğün istemiyo nikahtan gitmek istiyo bende her genç kız gibi içime sinsin istiyorum bişeyler. bu seferde maden istiyosun düğün oğlan evinde olur diyo (farklı şehirlerdeyiz aramızda 6 saat var) seni gelinlikle görmek isteyen oraya gelir diyo. yapacaksan evinde kına gecesi yaparsın. dış mekan çekimi isteme benden sıkılırım fotodan. gelin başınıda arkadaşlarınlakendin yap diyo.. bu arada ikimizde kredi çekip beraber yapacağız aileleri karıştırmayacakmışız hiç bişeye.. evlenmek için uygun birimi düşünüyorum. ayrılırsam köpek gisi de üzüleceğim farkındayım

Hayir 40 günde nasil karar verebilirsin bu kisi ile evlenecegini ki dügün mügün konusuyorsunuz? Evlilik ömür boyu, bunu biliyorsun dimi? Yani evlilik sadece dügün ile gelinlik degil. Bu adam ile 70-80 yasina kadar beraber kalman lazim. Bunu insanin iyi ve kötü huylarini bilmeden nasil yapacaksin?

Konusmalariniz cok ergence geldi bana. Yani bana sorarsan ikinizde bir evlilige hazir degilsiniz.

Hayir 40 günde nasil karar verebilirsin bu kisi ile evlenecegini ki dügün mügün konusuyorsunuz? Evlilik ömür boyu, bunu biliyorsun dimi? Yani evlilik sadece dügün ile gelinlik degil. Bu adam ile 70-80 yasina kadar beraber kalman lazim. Bunu insanin iyi ve kötü huylarini bilmeden nasil yapacaksin?

Konusmalariniz cok ergence geldi bana. Yani bana sorarsan ikinizde bir evlilige hazir degilsiniz.

yaşımız 29 ikimizinde ama kız kardeşimde aynı şeyi dedi. akşam 19dan gece sabah 4e kadar telefonda konuşuyoruz ergen gibisiniz diyo kardeşim

33 yaşıma girdim bugüne kadar düzenli gerçek ilişkim 1 yıldır sürüyor fakat 1 yıl içinde evliliğe ne kadar yaklaştınız derseniz sıfır, ben memurum sevgilimin düzgün bir işi yok ve borçları var, ve benim içime bir şeyler sinmediği için ve evleneceğimizi de düşünmediğim için soğuk davranıyorum aramız bozuk şu an. olumlu ve olumsuz özelliklerini düşününce boşa zaman kaybediyorum diye düşünüyorum ve sırf yaşım geçiyor diye yanlış bir evlilikte yapmak istemiyorum, tecrübeli hanımlardan tavsiyeler fikirler istiyorum, evlenilecek eş adayı nasıl olmalı ve gerçekten seven evlenmeyi düşünen bir erkek tanıştıktan ne kadar süre sonra evlenme teklif eder?
Neden olumsuz ozellikleri agir basiyorsa ayrilmak yerine soguk davraniyorsuniz hemde evlilikte gorunmuyor gercekten evlenilecek biri ciktiginda degerlendirin derim

Evli degilim ama konu takibimde zira bilgi iyidir lazim olacak

yaşımız 29 ikimizinde ama kız kardeşimde aynı şeyi dedi. akşam 19dan gece sabah 4e kadar telefonda konuşuyoruz ergen gibisiniz diyo kardeşim

Elbette ilk basta cok konusulur fakat dügünü daha 40 gün tanidigin biri ile bu derece detayli konusmak bana sacma geliyor. Ki madem bu konuyu aciyorsunuz, senin isteklerini umursamiyor bile. Sende simdiden beyefendiye iplerini elini vermissin. Sen dügün istiyorsun, o istemiyor ve sirf o söyliyor diye sende güya istemiyorsun. Sacini kimde yaptiracagina dair beyefendi direktif veriyor.

Bana sorarsan olmaz bu is. Sende sanirim "yasim geciyor" diye fazla heycan yapiyorsun ki hic gerek yok. Gayet gencsin. Iliskinin ilk zamanlari insanlar birbirinin tanimaya calistigi zaman olmali, apar topar dügünü planlandigi zaman degil. Zaten ilk zamanlar insan karsindakinin kusurlarini görmüyor. En az 1-2 yil flört edilmesi lazim diyorum ben.

Neden olumsuz ozellikleri agir basiyorsa ayrilmak yerine soguk davraniyorsuniz hemde evlilikte gorunmuyor gercekten evlenilecek biri ciktiginda degerlendirin derim

Evli degilim ama konu takibimde zira bilgi iyidir lazim olacak

çünkü sadece onunla bu kadar uzun ilişkim oldu ve seviyorum 20 yaşımda da bu insan platonik aşkımdı benim ama hiçbir şey hayal edildiği gibi olmuyor maalesef, 1 yıl içinde 5 kere ayrılıp barışmışızdır çünkü seviyorum özlüyorum ondan başkasına da hiç bişey hissemedim bu yaşına kadar dikiş tutturamamış sayemde biraz ilerledi ama evlilikle ilgili konuşmuyor, sadece 1 kere her şeyi kendimiz yapıcaz bunu bil dedi o da başlarda ama şimdi yanıma gelip kalmak istiyo bende istemiyorum çünkü çok eleştiriyor hiç bir şeyi beğenmiyor, dediğim gibi seviyorsa da %50 sevgi %50 mantık, seven her şeye katlanır tamam da kullanılırsam düşüncesi de var, arkadaşlarımla konuşuyoruz 2 sene çıkıp evlendi çoğu bekle diyor. Şu an kavgalıyız konuşmuyoruz. Tamamen bitiremiyoruz da.. zor bir durum

Onu yeteri kadar sevdiğine eminmisin yoksa borç harç umurunda olmazdı

sevdiğim için düzelir diye bekledim ama karşı tarafın rahatlığı çabalamaması beni sinir ediyor, bir keresinde gururumu yok sayıp sadece nikah yapalım takılan takılarla borcunu kapatırız demiştim dalga geçmişti benimle

o da 33 yaşında 20 yaşındayken aynı dersanede aynı sınıftaydık o zamanlar aşıktım ona ve yıllar sonra sonra karşılaştık sevgili olduk yoksa bu durumda biriyle ilişkiye bile başlamazdım, şimdi onu iyi tanıyorum ve çabası da yok malesef ve şekil olarak ta beni çok eleştiriyor eski sevgilisiyle kafasında kıyaslıyor bunu hissediyorum, ve aklı başka kızlara kayabiliyor sırf benim düzgün bir işim var kendi ayaklarım üstünde durduğum için beni bir kurtuluş çıkar yol görüyor
Ee bunları biliyorsan burada konu açman bile gereksiz. Hayatından çıkarmak için yarını bile bekleme.

Ya canim memursun. Sevgilin çalışmıyor. Biraz kaba olacak ama yıllarca 33 yaşında hayatında dikiş tutturamamis bir adam için mi okudun çabaladin. Ailen nasıl karşılar sonra.kizlari mis gibi memur. Bir de sevgi de olmadığını düşünüyorsun. Düzenli gelirim olduğu için birlikte demişsin.

Yani bence 33 yaşında bir adamın borçları olmamalı para kazandığı bir işi olmalı hatta evlenecek parası maddiyati bile olmalı bir kenarda. Bence senin birikimin varsa bu adam onu bile hesaplam8stir inan....

Bir arkadaş ben 25 yaşındayken o 31 yaşındaydı. Dediki "su saatten sonra evleneceğim insanın evi arabasi olmali""
O gün çok ayiplamistim içimden onu.

Şimdi 30 yasindayim o arkadasa hak veriyorum. Hi ben 24 yasimda evlendim.herseyi esimle beraber yaptik.ama biz kucuktuk zaten.

Ev araba Maddiyat önemli değil tabi.ama bence evleneceğin insanda belli kriter ara artık. Ve ilişkilerine ona göre başla.yani kalıcı bir is yeterli bir maaş gibi....

o da 33 yaşında 20 yaşındayken aynı dersanede aynı sınıftaydık o zamanlar aşıktım ona ve yıllar sonra sonra karşılaştık sevgili olduk yoksa bu durumda biriyle ilişkiye bile başlamazdım, şimdi onu iyi tanıyorum ve çabası da yok malesef ve şekil olarak ta beni çok eleştiriyor eski sevgilisiyle kafasında kıyaslıyor bunu hissediyorum, ve aklı başka kızlara kayabiliyor sırf benim düzgün bir işim var kendi ayaklarım üstünde durduğum için beni bir kurtuluş çıkar yol görüyor
ee ozaman vur kıçına gitsin.hisler pek yanılmaz canım.birde çözmüş senin ona olan hassasiyetini emin senden avuçta görüyor.az dolanayım takılayım daha iyisini bulamassam bunla devam ederim kafasında.hak etmiyor seni.

Biz sevgilimle küçük yaşlarda tanıştık . 10 yıldır birlikteyiz ben 25 sevgilim 28 yaşında .
İlişkimiz en başından beri ciddi ilerledi .
Bu yaz nişan istiyoruz 2 yıla kadar da düğün olur sanıyorum .
Evlenilecek erkek ciddiyetini belli eder zaten gerek sözleriyle ya da hareketleriyle .
İşi gücü oturmuş , kendini manevi olarak hazır hisseden , gerçekten aşık olan , saygılı biri bana göre evlenilecek erkektir .
Sen memursun , karşındakinin işi bile yok ve borçları var . Yaşlarınızda artık bi ciddiyete geçilmesi gereken yaşlar bana göre .Bi konuş istersen yani gelecek planı nedir ? Borçlarını ödeyip iş bulup öyle mi ciddiyete varmak istiyor ?
Yoksa niyeti mi yok ?

Hemen madde halinde sıralıyorum;
(bana göre bir erkek)

1-Merhametli,
2-Vicdan sahibi,
3-Karakterli,
4-Kadınına kol kanat geren,
5-Hobisi ya da hobileri olan,
6-Sağlıklı yaşama önem veren,
7-Bakış açısı geniş olan,
8-Modern,
9-Sevgisini, ilgisini saklamayan, esirgemeyen,
10-Kibar,
11-Düzgün konuşan,
12-Çalışkan,
13-Sorumluluk sahibi,
14-Esprili,
15-Meslek sahibi,
16-Bilinçli,
17-Kadın ruhundan anlayan,
18-Aile kavramına önem veren,
19-Yapıcı,
20-Konuşarak anlaşabilen.

20 maddede saydım kendimce olması gereken özellikleri :KK51::KK37:

Gerçekten hiç anlamıyorum.
Gencecik fıstık gibi kızların yaşadıklarına bakınız.
Birisi işsiz güçsüz ama yakışıklı seviyorum diyor.
Diğeri gelinbaşını kendin yap diyen adamla sabahlara kadar konuşuyor.
Hiç mi kıymet vermezsiniz kendinize.
Bu adamlardan biri benim karşıma çıkacak var ya 3 kelime ettirmem ben.

şu an zaten ayrı gibiyiz kendi hayatımı yaşıyorum daha fazla fedakarlık yapmıcam, kadınlar hissediyor bir şeyler içinize sinmiyorsa sonunda çıkıyor, 1 yıldır çalışıcam iş bakıyorum diyor düzenli 1 ay çalıştı çıktı işten iş görüşmesine gidiyor olumsuz bence beni oyalıyor hayatımız borç ödemekle geçecek her gün sigarası var, dışardan bakınca acizmisinde böyle bir adamlasın denilebilir, ben sabahın köründe işe gidiyorum o öğlene kadar yatıyor iki yol var önümde ya sabredip düzelmesini beklicem ki sonunda yine ayrılabiliriz ya da hayatıma düzgün biri girene kadar beklicem yani her şekilde beklicem

Hemen madde halinde sıralıyorum;
(bana göre bir erkek)

1-Merhametli,
2-Vicdan sahibi,
3-Karakterli,
4-Kadınına kol kanat geren,
5-Hobisi ya da hobileri olan,
6-Sağlıklı yaşama önem veren,
7-Bakış açısı geniş olan,
8-Modern,
9-Sevgisini, ilgisini saklamayan, esirgemeyen,
10-Kibar,
11-Düzgün konuşan,
12-Çalışkan,
13-Sorumluluk sahibi,
14-Esprili,
15-Meslek sahibi,
16-Bilinçli,
17-Kadın ruhundan anlayan,
18-Aile kavramına önem veren,
19-Yapıcı,
20-Konuşarak anlaşabilen.

20 maddede saydım kendimce olması gereken özellikleri :KK51::KK37:
Kii oyleside ya evlidir ya da õlü :KK48:

çünkü sadece onunla bu kadar uzun ilişkim oldu ve seviyorum 20 yaşımda da bu insan platonik aşkımdı benim ama hiçbir şey hayal edildiği gibi olmuyor maalesef, 1 yıl içinde 5 kere ayrılıp barışmışızdır çünkü seviyorum özlüyorum ondan başkasına da hiç bişey hissemedim bu yaşına kadar dikiş tutturamamış sayemde biraz ilerledi ama evlilikle ilgili konuşmuyor, sadece 1 kere her şeyi kendimiz yapıcaz bunu bil dedi o da başlarda ama şimdi yanıma gelip kalmak istiyo bende istemiyorum çünkü çok eleştiriyor hiç bir şeyi beğenmiyor, dediğim gibi seviyorsa da %50 sevgi %50 mantık, seven her şeye katlanır tamam da kullanılırsam düşüncesi de var, arkadaşlarımla konuşuyoruz 2 sene çıkıp evlendi çoğu bekle diyor. Şu an kavgalıyız konuşmuyoruz. Tamamen bitiremiyoruz da.. zor bir durum

Şuan da yanına gelip kalmasını istemediğin bir adamla evlenmen hayatının hatası olur. (hata diyerek yumuşattım biraz :)

Yani şuan bile eleştirilerine tahammülün yok.
Uzak durmaya çalışıyorsun,
Evlendiğiniz zaman nasıl olacak.

İşi yok, seni begenmiyor, başkalarıyla kıyaslıyor.
bir ton da borç var diyorsun.

Hiç üzerinde durma bence.

Back
X