Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hele şu adama ne denir ki? Adam bile fazla kaçtı da neyse. Beleş gelin hesabı yapıyor. La havle.. 47 gnde köpek gibi sendromuna bağlayacaksanız sizinde durum fena. Ergenlikten hallice biraz.konuyu sevdim benimde bi erkek arkadaşım var bugün ilişkimizin 47. günün evlilik üzerine sürekli konuşuyoruz uyumlu olduğumuzu düşünüyorum diyo süreki ama içki içmesi benim için acayip sorun azaltıcam diyodikkat ediyorum diyo ama bu bile yeterli gelmiyo bana uzatmayalım biran önce evlenelim diyo ama düğün istemiyo nikahtan gitmek istiyo bende her genç kız gibi içime sinsin istiyorum bişeyler. bu seferde maden istiyosun düğün oğlan evinde olur diyo (farklı şehirlerdeyiz aramızda 6 saat var) seni gelinlikle görmek isteyen oraya gelir diyo. yapacaksan evinde kına gecesi yaparsın. dış mekan çekimi isteme benden sıkılırım fotodan. gelin başınıda arkadaşlarınlakendin yap diyo.. bu arada ikimizde kredi çekip beraber yapacağız aileleri karıştırmayacakmışız hiç bişeye.. evlenmek için uygun birimi düşünüyorum. ayrılırsam köpek gisi de üzüleceğim farkındayım
sen daha sevgiliyken sevgilinin pek çok hatasına katlanıyor görmezden geliyorsun ve de vazgeçemiyosun anladığım kadarıyla.bir de yapı olarak yapılan yanlışları görmezden gelemiyorum hemen yakalıyorum, benim bu şekilde es geçtiğim bir çok erkek sonradan evlendi ve mutlu görünüyolar acaba ben mi çok takıntılıyım yoksa bazı kızlar mı çok rahat kolay affedici, iş yerinde de öyle çevremde de öyle bakıyorum gözlemliyorum kimsenin evliliğine imrenemiyorum dolu dolu aşk her halinle sevme bunlar yok malesef kadınlar evli olmuş olmak anne olmak ilişki yaşamak kısacası bir düzen tutturmak yalnız kalmamak adına görmezden geliyolar çok şeyi.
bir de yapı olarak yapılan yanlışları görmezden gelemiyorum hemen yakalıyorum, benim bu şekilde es geçtiğim bir çok erkek sonradan evlendi ve mutlu görünüyolar acaba ben mi çok takıntılıyım yoksa bazı kızlar mı çok rahat kolay affedici, iş yerinde de öyle çevremde de öyle bakıyorum gözlemliyorum kimsenin evliliğine imrenemiyorum dolu dolu aşk her halinle sevme bunlar yok malesef kadınlar evli olmuş olmak anne olmak ilişki yaşamak kısacası bir düzen tutturmak yalnız kalmamak adına görmezden geliyolar çok şeyi.
benim de aynı çelişki dikkatimi çekti.Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Siz imrenmiyorsunuz diye insanları evlenmiş olmak için evlenmekle suçlamak doğru değil. İlişkideyken hataları görmek önemlidir ama karşınızdaki insanın sürekli hatalarını görerek bir ilişki yürütmek de mümkün değil. İyi bir ilişkinin temel prensibi birbirini idare etmektir. Bunu beceremiyorsanız üzgünüm ama yolunda giden bir ilişkiniz olmayacak gibi görünüyor.
Bunları şu an hayatınızdaki adam için söylemiyorum. Onun elle tutulacak yanı yok belli ki. Ama böyle olmasına rağmen hala ilişkiniz sürüyor. Bu da her hatayı görüyorum kimsenin ilişkisine imrenmiyorum diyen bir kadın için biraz çelişkili bence.
Maddi acidan hayatta kimsenin garantisi yok. Oyle bir karakteri vardir ki , su olmali, bu olmali demezsin ama belli bir yastan sonra da borclar hic cekilmiyor . Kalbini ve mantigini %50, %50 dinleyip karari sen vermelisin.
Bana gore evlenilecek erkek hic olmamalı. O kadar sogumusum evlilikten.![]()
aynen bencede en iyi erkek ölü erkek![]()
Ben vurdum sen oldurdun.aynen bencede en iyi erkek ölü erkek![]()