Geçenlerde lisede aynı sınıfta olduğum arkadaşım beni faceden bulup açıldı bana bu arada liseden mezun olalı 5 sene oluyor. Lise boyunca bir kişiyle çıkmıştı 2 3 ay kadar bu 5 sene içinde de kimse olmamış hayatında dediğine göre ve hep ben varmışım aklında. Ben buna inanmadım ve ne zaman başladı lisedeyken mi lise bitince mi neden bu kadar bekledin açılmak için diye sordum. Bana bunları yüz yüze konuştuğumuz zaman açıklayabileceğini söyledi. Ben de dedim ki sen böyle deyince benim aklıma şu geliyor demek ki sen boşluktaymışsın dur bir de imdevil vardı onda şansımı deneyeyim demişsin bu yüzden cevap veremiyorsun sorularıma dedim. O da hayır hep aklımdaydın ama sana bunların cevabını verdiğim zaman beni yanlış anlayıp nasıl yani diyeceğinden korktuğum için yüz yüze anlatmak istemiştim öyleyse söylüyorum sen benim kafamdaki olacaksa o olsundun biliyorsun lisede çıktığım o kızdan sonra kızlarla aram olmadı sevgili olma bağlamında ama kafamda seni evlenilecek kız diye düşünüyordum dedi. Ben tabi hiç hoşlanmadım bundan ben bu işte sevgi falan göremedim bir insanı önce seversin sonra ne çıkarsa şansıma dersin ama seninki önce şansını seçip sonra sevmeye çalışmak, sevgi bunun neresinde dedim. Sen sevmediğin birini evlenmek için düşünür müsün dedi. Peki neden bu kadar bekledin deyince de uzun sürdüğü zaman insanların birbirine eskiyeceğini düşünüyorum hem hayatı sadece hafta sonlarından ibaret birini 4 yıl beklemek kolay olur muydu senin için dedi(deniz harp okulunda okuyor sadece hafta sonları izni oluyor). Ben yine de bu işte sevgi göremedim evlenilecek kız diye ayırması hoşuma da gitmedi oldum olası gıcık olmuşumdur kızların böyle sınıflandırılmasına zaten. Siz olsanız nasıl yorumlardınız merak ettim ben mi farklı düşünüyorum, sağlıklı bir yorum yapamıyorum