evlenilecek kız sorunsalı

Hannah McKay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
934
17
68
Geçenlerde lisede aynı sınıfta olduğum arkadaşım beni faceden bulup açıldı bana bu arada liseden mezun olalı 5 sene oluyor. Lise boyunca bir kişiyle çıkmıştı 2 3 ay kadar bu 5 sene içinde de kimse olmamış hayatında dediğine göre ve hep ben varmışım aklında. Ben buna inanmadım ve ne zaman başladı lisedeyken mi lise bitince mi neden bu kadar bekledin açılmak için diye sordum. Bana bunları yüz yüze konuştuğumuz zaman açıklayabileceğini söyledi. Ben de dedim ki sen böyle deyince benim aklıma şu geliyor demek ki sen boşluktaymışsın dur bir de imdevil vardı onda şansımı deneyeyim demişsin bu yüzden cevap veremiyorsun sorularıma dedim. O da hayır hep aklımdaydın ama sana bunların cevabını verdiğim zaman beni yanlış anlayıp nasıl yani diyeceğinden korktuğum için yüz yüze anlatmak istemiştim öyleyse söylüyorum sen benim kafamdaki olacaksa o olsundun biliyorsun lisede çıktığım o kızdan sonra kızlarla aram olmadı sevgili olma bağlamında ama kafamda seni evlenilecek kız diye düşünüyordum dedi. Ben tabi hiç hoşlanmadım bundan ben bu işte sevgi falan göremedim bir insanı önce seversin sonra ne çıkarsa şansıma dersin ama seninki önce şansını seçip sonra sevmeye çalışmak, sevgi bunun neresinde dedim. Sen sevmediğin birini evlenmek için düşünür müsün dedi. Peki neden bu kadar bekledin deyince de uzun sürdüğü zaman insanların birbirine eskiyeceğini düşünüyorum hem hayatı sadece hafta sonlarından ibaret birini 4 yıl beklemek kolay olur muydu senin için dedi(deniz harp okulunda okuyor sadece hafta sonları izni oluyor). Ben yine de bu işte sevgi göremedim evlenilecek kız diye ayırması hoşuma da gitmedi oldum olası gıcık olmuşumdur kızların böyle sınıflandırılmasına zaten. Siz olsanız nasıl yorumlardınız merak ettim ben mi farklı düşünüyorum, sağlıklı bir yorum yapamıyorum

Son düzenleme:
bilemiyorum canım bana bosluktaymıs gibi geldi, 5 yıl sonra birden karsına cıkıp bunları söylemesi pek normal degil sanki..
Okul zamanı yada mezun olurken gercekten senden hoslanıyor olabilir bunu biz bilemeyiz karar snn git bi dinle onu istrsen

hayranım şu evlenilecek kız muhabbetlerine. kendileri gezsin tozsun istediklerini yapsınlar. ama bir köşede evlenilecek kız dursun, vakti gelince olsun.

canım işin eğrisini doğrusunu sen bilirsin, davranışlarından sözlerinden falan.

ama o kadar zaman sonra bana saçma geldi. bir de takığım ben askeri okuldan çıkmalara. bir sürü arkadaşım vardı harp okullarında. hepsi de gününü gün etti iş ciddiye bindi mi oturup kalkmasını bilen hanım hanım daha önce çok sakin bir aşk hayatı yaşamışları istedi... sonuçta dediğim gibi, sen nasıl bir insan olduğunu biliyorsun. benimki genelleme, belki istisnadır :)

Düşünerek zaman bile kaybetme
Evlenme çağı gelmiş kız arıyo anlaşılan
Liseli bi gencinde o yaşlarda evlenilecek kız falan düşüneceğini zannetmiyorum

bence git bi dinle derim ama ben geçmişte yaşadım eski sevgilimin nedense 2 yıl boyunca beni aramayıp da
askerdeyken aklına geldiğim gibi o anııı hatırladım bi an nedenseeeeeeeeeeeee :))))

Düşünerek zaman bile kaybetme
Evlenme çağı gelmiş kız arıyo anlaşılan
Liseli bi gencinde o yaşlarda evlenilecek kız falan düşüneceğini zannetmiyorum

Aynen ben de öyle düşünüyorum o yaşta bunu mu düşünecek. Şimdi konuşuyoruz ama ben kesin bir cevap vermedim ben uzaktan sevmeye alışkınım deyip duruyor ama bana hiç samimi gelmiyor. Kızlar siz de benim gibi yorumlamışsınız şimdi daha netleşti kafamda bir şeyler sağolun :)

Boşlukta olduğu için sakladığı duygularını(!) gün ışığına çıkarmış sanki.
Sen bu tabire sinir oldun belki ama genelde hemcinslerimiz bu tabiri bir iltifat kabul ediyor.
Bence de uzaktan platonik yaşanan bir aşk yanyana yaşamaktan daha kolay, sonuçta kendi kendine kavga edecek,özleyecek hali yok
Ama insan seviyorum, evlenecek kadar hayatıma ait buluyorum dediği insandan uzak,habersiz bu kadar sene nasıl yaşar?
Senin hayatında biri olsa, nasıl davranacaktı yada bu riski nasıl göze aldı?
Sözüm meclisten dışarı tabii kimseyi genellemek istemem ama bence askeri okulda okuması bile 2 kat daha dikkatli davranmanı gerektirebilir.
Eğer mantıklı açıklamaları varsa, bir görüş belki biz yanılıyoruzdur
Hayırlısı olur inşallah

Madem bu kadar aklı başında bakabiliyorsunuz olaya neden konu açıyorsunuz, bize söyleyecek laf bırakmamışsınız, tebrik ediyorum...

Yaz tatilinde yüz yüze görüşene kadar şimdilik birbirimizi daha iyi tanıyalım diye karar aldık, sonrasında olursa olacak. Hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…