Ya bu arada bekar kadınların bu kadar şikayetçi olacakları aklımın ucundan geçmezdi bekarlık sultanlıktır.Evlilik de güzel ama bekarlık gibisi var mı.Bunun için size abudik gubudik konuşan biri varsa bilin ki sizi üzmeye çalışan biridir.
tekrar hatırlatıyorum...
siz ne hakla beni ve evliliğimi çirkin yakıştırmalarla itham ediyosanız o hakla...
saygı sınırlarını aşar, çirkin yakıştırmalar yaparsanız ben de size durmanız gereken yeri hatırlatırım..
Canım yorumunu okudum tebessüm ettim kalktım yavrumu kontrol etmeye yatakdan yere yapıştı çok kötü oldum yaa rabbim hepimizin evladını korusun ...İnşallah canım inşallah bütün isteyen herkese banada tez vakitte nasip etsin Güzel Mevlam
Vakti saati vardır Sabretmekten başka çare yok
Rabbim seninde ne muradın varsa versin
ben duracağım yeri gayet iyi bilirim.
ama siz,
öküz temalı şiirler yazana kadar kendinizi durduramıyorsunuz.
bu seviye, benim duracağım yerdir zaten.
Canım yorumunu okudum tebessüm ettim kalktım yavrumu kontrol etmeye yatakdan yere yapıştı çok kötü oldum yaa rabbim hepimizin evladını korusun ...
Yok canım ya korktu sadece biraz ağladı ama ben senin ettiğin dua korumuş gibi geldi bir an .Benim tek muradım yavrumun iyiliği çünkü.Bugün de adamın biri dileniyordu vermedim içimden inşallah yavruma bişey olmaz çünkü rabbim sadaka vermemiz için bazen çıkarır böyle kimseleri karşımıza.Eve gelince kapıya sıkıştı eli.Ahh kıyamam bir yerine bir şey oldu mu peki?
Çok ağladımı? İçim bi tuhaf oldu şimdi
Amin amin canım.Kazalardan belalardan korusun
Yok canım arada başka muhabbetlere de kayıyoruz baksana:)Vay be butun derdimiz evlilik olmus.
Yok canım ya korktu sadece biraz ağladı ama ben senin ettiğin dua korumuş gibi geldi bir an .Benim tek muradım yavrumun iyiliği çünkü.Bugün de adamın biri dileniyordu vermedim içimden inşallah yavruma bişey olmaz çünkü rabbim sadaka vermemiz için bazen çıkarır böyle kimseleri karşımıza.Eve gelince kapıya sıkıştı eli.
Yok canım arada başka muhabbetlere de kayıyoruz baksana:)
Bugun bir erkek formuna goz gezdirdim. Kiz meseleleri cok az. Baska seyler tartisiyorlar. Sen bekarsin, sen evlisin muhabbetleri hic yok. Insan SIKILIYOR su evlilik muhabbetinden. Yas siniri ne su evlilik isinin. 35 ustu olunca evde kalinmis mi olunuyor. Evlisin ama mutlu degilsin bosanirsan ne oluyor. Hic evlenmeyi dusunmuyorsun belki, o da mi suc. Bu senin cirkin oldugun anlamina mi geliyor. Bugun bir konu acacaktim is konusuyla ilgili sonra vazgectim zaten ana tema belli "Iliskiler ve evlilik" .
Merhaba herkese...
25 yaşında bir bekar olarak sitede olsun gerçek yaşamda olsun pek çok konuda empati yapmaya çalışarak, kimi zaman konu sahibine kızarak(daha baskın davranmadığı için) kimi zaman onun için üzülerek pek çok yorum yaptım...
Yaklaşık 3 senedir bu forumdayım...
Hem gerçek hayatta hem de forumda gördüğüm ve rahatsız olduğum birkaç konu var:
1.si yorum yapan biz bekarlara hemen hemen çoğu zaman 2. sınıf vatandaş muamelesi yapılıyor. Söylediklerimiz ya çoğu evli arkadaşlar tarafından tiye alınıyor ya da küçümseniyor.
2.si bekarlar olarak sorunlarımızı paylaştığımızda, 'Ooo evlenmeden ne bunlar şunlar' ya da 'Ooo evlenirsin olur eder geçer gider bak evlen noluyor' diye aşağılayıcı ve karşıdakini incitici yorumlar yazılıyor ve söyleniyor.
3.sü evli insanlarla alakalı yorum yaptığımızda şu klasik replikle karşı karşı karşıya kalıyoruz 'EVLENİNCE ANLARSIN!'
Her şey bir tarafa, 'EVLENİNCE ANLARSIN!' lafı bir beddua değil de nedir?
Onların yaşadıklarını ya da benzerlerini yaşamamızdan mutlu mu olacaklar?
Tüm bekar ve evli arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Haksızsam düzeltin lütfen.
Ben bu konuda gerçekten dertliyim...
Hayır öyle düşünme bu forumda sadece evlilik üzerine konular yokki
Benim faydalandığım o kadar çok bilgi oldukii..
Sende istediğin konuyu açabilirsin illa evlilik ve ilişki üzerine olacak diye bir kaide yokki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?