hiç kimse anasından evli doğmadı kızlar
he ben evli doğdum diyen varsa gerçekten farklıdır kabul ederim.
ben evlendim boyum uzadı size de tavsiye ediyorum.
şaka bi yana hayatlarında ciddi anlamda başarısı becerisi olmayan insanlar
tek sahip oldukları evlilik cüzdanı olunca buldumcuk olabiliyo
var böyle tipler kabul ediyorum
çünkü anlatacak övünecek başka bi şeyi yok napsın gariban
evlenmek sınıf atlamak değil
hele insana nitelik nicelik katan bi şey hiç değil
onun için takmayın böyle şeyleri
siz değerlisiniz...
hepinize tez vakitte çok yakışıklı, sadık ve zengin koceler diliyorum![]()
Kızçem

Dileklerin için koca bir hayırlısıysa amin diyor sonra da sana fikrin güzel düşüncen için teşekkür ediyorum.
İyi ki varsın

Evlenmeden önce de fikirlerin olduğunu unutmadığın için

Değerlerine saygılı kaldığın için... :13:
teşekkürler canım .ya zaten nişanlıyım ve diyorum kısmet .her zaman bunu derim hayatımda .evlenince boşanadabilriz .herşey bizim için .bekarları aşağılamakda ne demek ?bu ne biçim yaklaşım .sen anlamazsın evlenince anlarsın şeklinde konuşuyolarsa bu kötü bir yaklaşım tabi.burda sen hayatı tanımıyorsun anlamı çıkar .hayatı evden koacdan yemekten ütüden ibaret sanan arkadaşlar hayat öle değil ne yazık ki.size tavsiyem okuyun kendinizi geliştirin bir gün gelir sudan çıkmış balığa dönnmeyin sonra o aşağıladınız bekar kadın sıfatı yanında bide dul kadın eklenir ki heralde bu sizin için korkunç durum .allah akıl fikir versin .
Aslında, artık şöyle düşünmeye başladım:
'Toz pembe gözlüklü bekar gencimiz, evlenince toz pembe gözlüklerini fırlatır eline bezi alır, yerleri siler cinselliği pis görür, hayattaki en büyük temizlik acedir!
Hayat çocuk bakmak ve kocaya hizmet etmekten ibarettir.
Bunlara karşın onun yanlış yaptığını düşünen bilinçli bekarlara söylediği şey 'Sen ne anlarsın, seni de göreceğiz!' dir.
aynen ya bide yaşına başına bakmadan bence komik duruma düşüyorlar hayat tecrübesini yalnız evlilik tecrübesinden ibaret zannediyorlar.daha sen hiç birşey yaşamadın gör bak daha neler yaşıyacaksın ele karışınca felan evlenince hepsi kocakarı sözlerini kullanmaya başlıyor.
Ezberlenmiş replikler şaka gibi gerçekten

forumda öyle demelerinden incinmemde de evli bayanlar arasında oturunca acaip sıkılıyorum.
geçen "arkadaşların hepsi evli" onlarla otururken çocuğunu hangi kreşe vereceğine karar verememiş.amaan o da dertmi bulursun bi kreş dedim.işte bekar olunca sen anlamıyosun der gibi güldü. bi tanesini beğenmiş ama ordaki bayan öğretmen bekarmış, çocuğa merhametli davranmazmış, o yüzden orası da olmayacak dedi.
ben de bekar bayanın tüm işi kreş, evde düşünecek kocası çocuğu yok belki daha iyi yapacak dedim. bir gülüşü vardı, kendin bekarsında ondan böyle söylüyorsun gibisinden. hayır asla öyle değil, merhamet duyguları fazla olmaz bilmem ne.. anne olmayan birine asla çocuğumu emanet etmem falan.. incindim yani.. ben 6-7 leri okutuyorum ve bir tane fiske vurmuşluğum yok ve baya da merhametliyim yani.. sonuçta o duygular doğuştan gelir ve bayanların hepsinde de fazladır. ama daha fazla savunmadım, çünkü o konuştukça incindim.
Çocuğu olup da kendi öz evladının üstünde sigara söndürenleri, dayaktan mosmor edenleri, eğitimini önemsemeyip mini mini çocukları okuldan alıp evde oturtanları gördükçe ve okudukça bunu evli bekar çocuk sahibi olmuş olmamış diye ayırasım gelmiyor...
tabi ki beddua değildir. ne alakası var,
ne demek istendiğini ' evlenince anlarsın'![]()
Tabii ki demişsiniz.
Ne kadar kesin ve net bir cevap...
Neye göre kime göre kesin?
Söyleyenleri teker teker tanıyor musunuz?

İnsan kendisine söyleneni algılaması için bir bakış bir duruş yetiyor.
Kaldı ki söylediğiniz de çok aşağılayıcı ve de kışkırtıcı...
'Evlenince siz anlamışsanız, bizim gibi bilinçli insanların da şimdiden anlamanıza içerlemenize gerek yok.'