- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi Hayatsahnem
-
Yavrum ole olmazki.. insan deli gibi asik olmali sevmeli sevismeli sonra zaten geciobunlar yani.. saygi en onemli seylerden.. o da yoksa zaten evliligin bi amaci yokZaten bende öyle çok cicim bicimi sevmem sadece saygı ve insan yerine konuşmak istiyorum
Aynen öyle benim istediğim de saygı zatenHayat flört ya da nişan dönemlerimizdeki gibi pespembe değil. Evlenince gerek ailevi sorunlar, gerek geçim sıkıntısı vs pembe bulutları dağıtıyor ve gerçeklerle yuzlesiliyor. Önemli olan bu aşamada saygıyı kaybetmemek. Saygı kalkarsa aradan o birliktelikten hayır gelmiyor çünkü.
Haklısınız en önemlisi saygı anlasmak.aşk önemli değil ama insan gerçekten sevse sevdiğine kiyamazAşk değil aslında önemli olan karşılıklı Anlayış ve anlaşmak .
Ama sizde sorun farklı o da sana aşık değil bence
Sevginin olmadığı evlilik zaten tavan kalıyor ne yazık kiHaklısınız en önemlisi saygı anlasmak.aşk önemli değil ama insan gerçekten sevse sevdiğine kiyamaz
Yani siz olsanız sırf bu yüzden boşanirmisiniz boşanmak zor evin düzeni çocuğun hayatı bozuluyor yeniden başka bi hayat çok zorYanlış mı anlıyorum diye iki üç defa okudum. Yoo düz normal ... Koluna bacağına vuruyor .Yapacak bişey yok . Alışmadin ama alismaya mi calisiyorsun? Bu ne ki simdi ? Ne anlamadım ben ? Yani evlilik sonrası aşk bitmesi neyy?
" Birbirlerine aşık olup evlenenlerle benim gibi olanlar arasında hiç bir fark yoktur ,onlar da evlenince kötü muamele görebilir " i mi kanıtlamaya çalışıyorsun kendine? O zaman kola bacağa alınan darbeler sonrası yaşadığın üzüntü azalacak değil mi? Kişiliğin şaha kalkacak ? Bu mu derdin ,bu olmamalı sanki ,bilemedim ki bak beni de şaşırttin gördün mü?
Aslında derdimi tam anlatamadım benim derdim aşk değil insan keşke saygı görseydim önemli olduğumu hissetseydim istiyor aşk mutlaka biterYani siz olsanız sırf bu yüzden boşanirmisiniz boşanmak zor evin düzeni çocuğun hayatı bozuluyor yeniden başka bi hayat çok zor
Yani siz olsanız sırf bu yüzden boşanirmisiniz boşanmak zor evin düzeni çocuğun hayatı bozuluyor yeniden başka bi hayat çok zor
Haklısınız ne diyim aynen öyle nasıl olsa bosanamaz rahatlığı varişte bu yüzden vurabiliyor sana.
aynen dediğin gibi özgüvenin yok o da bunu biliyor.
üstelik dayak yemeyi o kadar normalleştirmişsin ki sırf bu yüzden diyorsun.
başka ne sebep olmalı acaba? hangi sebep geçerli senin için?
Ayrılsam kötü olurum yani alışkanlık var çünkü aşk yok ama alışkanlık varAh be canım, derdin Aşık olmadığın adamla evlenmek değil ki Adamla evlenmemek. Ne demek arada hemen vuruyor
Ve bunu kabulleniyorsun? Yazık sana yapma kendine bunu. Çocuğun var mı? Ailen arkanda durur mu? Bir an evvel kurtul bu pislikten. Kendine ve hayatına değer ver.
Ayrılsam kötü olurum yani alışkanlık var çünkü aşk yok ama alışkanlık var
Neyin alışkanlığı pardon ?Ayrılsam kötü olurum yani alışkanlık var çünkü aşk yok ama alışkanlık var
Kafam ve duygularım karmakarisikBence sen çok sağlıklı düşünemiyorsun ama,
Ne diyelim o zaman kır k.... otur aşağı
O sana hissetirmiyorsa kadın olduğunu sen ona hissettir.Ya bak en basitinden git bir gecelik al,makyajını yap güzellliğine önem ver onun yanında her daim bakımlı ol sevgi ve şefkat göster.Cilveli konuş.Onu sevdiğini hep belirt.Sabah işe giderken Güle güle hayatım vesaire.Bir çay kahve yap oturun sohbet edin.Dertleşin.Hani bir çocuk babasına evlilik nedir baba dediğinde dert ortağı olmaktır demiş ya çocukta derdim yok ki baba demiş.Babasıda demişki evlenince oda olur oğul demişArkadaşlar,aşık olduğun biriyle evlenince evlilik daha güzeldir heralde ama zamanla bitiyor mu? bende evliyim ama çok büyük bir aşkla evlenmedigim icin,bu sorunun cevabını bilmiyorum..o zamanlar esimin bana gerçekten değer verdiğini sanmıştım, belki de o zamanlar veriyordu bilmiyorum..bende ya beni çok seviyor değer veriyor böylesi bulunmaz iyi de birisi diye, çokta etkilenmeden evlendim. alışkanlık olmuştu diyim, birde kendime güvenim yoktu evliliğin ilk zamanları iyiydi, ama sonra bozuldu, en ufak bir şey de hemen vuruyor çok sabırsız,birde insana kadınlığını hissettirmiyor,yani bir esin karısına kadınlığını hissettirmesi için, çok mu güzel olmak lazim?zaten kendine ozguvenli birisi değilim böyle de olunca,kendimi bir hiç gibi hissediyorum.o yüzden böyle büyük bir aşkla evlensem nasıl olurdu diye hep aklımda kaldi.ama kendimle barışık olsam,kendimi çok sevsem çok güzel bulsam, eşimin o bana kadınlığımi hissettirmemesi çokta umrumda olmaz.çünkü ozguveni yüksek insanlar başkasının ovmesine ilgisine çokta ihtiyaç duymaz,bu es için geçerli değil sadece genel anlamda söyledim.karışık oldu biraz,ben aşk evliliği yapanları merak ediyorum aşk bitiyor mu?çevremde herkesin evliligine imreniyorum keşke benim de böyle evliliğim olsa diyorum..
Eşinizden şiddet görüyorsunuz, bence birincil sorununuz bu. Aşık olsanızda, güzel olsanızda, özgüvenli olsanızda farketmezdi, çünkü bu durum eşinizin acizliği. Aciz insan şiddete başvurur. Siz aşkı meşki boşverin eşinizin bu davranışı karşısında ne yapacaksınız onu konuşalım.Ne demek istediğinizi anlayamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?