- 10 Aralık 2017
- 318
- 75
- 98
- Konu Sahibi Hayatsahnem
-
Ne demek istediğinizi anlayamadım?eşinizle aşık olmadan evlenmiş olmanızdan daha büyük sorunlarınız var. gerçek sorunlarınızla yüzleşmemek için mi böyle gündemler oluşturuyorsunuz kendinize?
Yani tekme tokat değil ama sinirlenince koluma bacağıma vuruyor ilk başka tuhafıma gitti ama zamanla alıştım demeyim ama yapcak bir şey yok"Vuruyor " demişsiniz ve bunu çok normal bir şeymiş gibi söylüyorsunuz. Bence aşkı falan boş verin bunu kendinize neden yapıyorsunuz onu bulun yazık etmeyin kendinize
Çokta çirkin değilim tabiki burda çirkinlik güzellik değilde eğer ozguveni yüksek birisi olsaydım karşımdaki insanın da bana tavrı daha farklı olurdu daha saygılı olurduSen çok guzel olsanda,vuracak. Sorun senin görselliğini değil,adamın karaktersizligi,ayrıl çok güzel biriyle evlensin,onada vuracak çünkü kişilik bozuk.
Ve ayrıca sen çok güzelsin,Allah in yarattığı hiç bı şey çirkin değildir,zira bir saç telimizi yaratamayiz,burnun buykse büyük,tenin fazla koyuysa buda çok normal,nedir yani güzellik anlayışı ne badem göz,selvi boy mu? Selvi boluyuzda ne oldu,adam acimadi,vurdu banada. Gel sarilip,aglasalim.
Zaten bende öyle çok cicim bicimi sevmem sadece saygı ve insan yerine konulmak istiyorumAsk sevgiye donusuyo.. o kelebekler hep gobuste kalsa kalp krizinden tahtali koyu boylarsin yani :) sevgiden sonraki adimda daha cok sevgi ya da nefret :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?