Evlenince ask bitiyor mu?

Hayatsahnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
318
75
98
Arkadaşlar,aşık olduğun biriyle evlenince evlilik daha güzeldir heralde ama zamanla bitiyor mu? bende evliyim ama çok büyük bir aşkla evlenmedigim icin,bu sorunun cevabını bilmiyorum..o zamanlar esimin bana gerçekten değer verdiğini sanmıştım, belki de o zamanlar veriyordu bilmiyorum..bende ya beni çok seviyor değer veriyor böylesi bulunmaz iyi de birisi diye, çokta etkilenmeden evlendim. alışkanlık olmuştu diyim, birde kendime güvenim yoktu evliliğin ilk zamanları iyiydi, ama sonra bozuldu, en ufak bir şey de hemen vuruyor çok sabırsız,birde insana kadınlığını hissettirmiyor,yani bir esin karısına kadınlığını hissettirmesi için, çok mu güzel olmak lazim?zaten kendine ozguvenli birisi değilim böyle de olunca,kendimi bir hiç gibi hissediyorum.o yüzden böyle büyük bir aşkla evlensem nasıl olurdu diye hep aklımda kaldi.ama kendimle barışık olsam,kendimi çok sevsem çok güzel bulsam, eşimin o bana kadınlığımi hissettirmemesi çokta umrumda olmaz.çünkü ozguveni yüksek insanlar başkasının ovmesine ilgisine çokta ihtiyaç duymaz,bu es için geçerli değil sadece genel anlamda söyledim.karışık oldu biraz,ben aşk evliliği yapanları merak ediyorum aşk bitiyor mu?çevremde herkesin evliligine imreniyorum keşke benim de böyle evliliğim olsa diyorum..

Evlenince aşk biter mi bilmem de sinirlenince hemen vuran adamla nasıl evli kalınır onu çözmeye çalışıyorum.
Ayrıca her şeyin yolunda olması için çok güzel olmaya gerek yok.
Evdeki huzurun sağlanmasının güzel olmakla alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Sen çok guzel olsanda,vuracak. Sorun senin görselliğini değil,adamın karaktersizligi,ayrıl çok güzel biriyle evlensin,onada vuracak çünkü kişilik bozuk.
Ve ayrıca sen çok güzelsin,Allah in yarattığı hiç bı şey çirkin değildir,zira bir saç telimizi yaratamayiz,burnun buykse büyük,tenin fazla koyuysa buda çok normal,nedir yani güzellik anlayışı ne badem göz,selvi boy mu? Selvi boluyuzda ne oldu,adam acimadi,vurdu banada. Gel sarilip,aglasalim.

Aşktan sevgiye dönüş keskin bir virajdır kimi çiftler virajı alamaz şarampole yuvarlanır kimileri ise yumuşak bir geçiş yapar,yapabilenler için aşkın hoyratlığı yerini daha sakin rutin ve emin bir ilişkiye bırakır ben şahsen evliliğin aşkı öldürdüğünü düşünüyorum ama iyiki öldürüyor ben daha sakinim daha iyiyim böyle

basliga istinaden yaziyorum asik olarak evlendim ve askim bitmedi hatta her gecen gun artarak devam ediyor

sizin bambaska sorunlariniz var
vuruyor demissiniz , siddet olan bir evlilikten beklentiniz ne? neden kendinizi boyle bir mutsuzluga hapsediyorsunuz?

Hayat flört ya da nişan dönemlerimizdeki gibi pespembe değil. Evlenince gerek ailevi sorunlar, gerek geçim sıkıntısı vs pembe bulutları dağıtıyor ve gerçeklerle yuzlesiliyor. Önemli olan bu aşamada saygıyı kaybetmemek. Saygı kalkarsa aradan o birliktelikten hayır gelmiyor çünkü.

Hayr, evlilik aski öldurmuyo. Uzun yillardir evli olup ilk gunku gibi bir birine asik kalan tanidiklarim var. Ben de 2 yildir evliyim, cok sukur cok mutluyum, esime asigim, esim de bana cok aşik.
Bu soruyu sormadan once kendinize bir soru sorsaniz nasil olur? Mesela erkek kadini vurur mu, vurursa ne anlama gelir, evlilikte siddet olmalimi, kadin dayak yemelimi ve s. Cevabi bulursaniz bize de soyleyin ...

Umarim "vuruyor"dan kastiniz"yaptiklarimi yuzume vuruyor"dur.
Asik olmadan evlenseniz dunyanin en cirkin kadini bile olsaniz kimse siddeti hak etmez.

Ayrica her insanin kendine ait bir guzelligi oldugunu dusunurum.Ama toplumda cok guzel kiz dedigimiz insanlarda kocalari tarafindan aldatiliyor ve siddete maruz kalabiliyor.Tecavuze ugrayip oldurelebiliyor.

Yani hayatta Saglik ve Sans onemli bir de bunlarin yaninda Mantikli hareket etmek.

Bu adama aşık olsan da bu tavırlarıyla biterdi zaten,sevmediğiniz bi adamla sırf o seviyor diye evlenmek de bencillik olmuş bunu da yazmadan edemedim,onun şiddeti apayrı zaten.. çok zor bi durum

"Vuruyor " demişsiniz ve bunu çok normal bir şeymiş gibi söylüyorsunuz. Bence aşkı falan boş verin bunu kendinize neden yapıyorsunuz onu bulun yazık etmeyin kendinize

hiç aklında kalmasın
insanı mutlu eden şey aşk değil emin ol
aşk tam tersi herşeyi tolere etmeyi kendinden ödün vermeyi sağlıyor ki bu da iyi birşey değil

saygı güven ve huzur..bunlar mutlu olmana yeter

bak sen aşık değilim diyorsun aşık olsan da o adam yine sana saygı duymayan el kaldıran bir adam olucaktı ve yine böyle mutsuz olucaktın

Biz çok aşık evlendik zaten 8 yılda sevgili olmuştuk çok bekledik bir sürü sıkıntı atlattık . Ama bizde aşk bitemedi hatta hep diyoruz ki evlilik sevgililikten daha güzel

"Vuruyor " demişsiniz ve bunu çok normal bir şeymiş gibi söylüyorsunuz. Bence aşkı falan boş verin bunu kendinize neden yapıyorsunuz onu bulun yazık etmeyin kendinize
Yani tekme tokat değil ama sinirlenince koluma bacağıma vuruyor ilk başka tuhafıma gitti ama zamanla alıştım demeyim ama yapcak bir şey yok

Çokta çirkin değilim tabiki burda çirkinlik güzellik değilde eğer ozguveni yüksek birisi olsaydım karşımdaki insanın da bana tavrı daha farklı olurdu daha saygılı olurdu

Ask sevgiye donusuyo.. o kelebekler hep gobuste kalsa kalp krizinden tahtali koyu boylarsin yani :) sevgiden sonraki adimda daha cok sevgi ya da nefret :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…