Evlenince calis kendi paran olsun elime bakma diyen nisanli ? (Bu arada kendisinin bir geliri yok )

1 ay oldu biteli. Hala geriye dönüp niye katlandım niye kendimi ezdirdim diye kendime kızıyorum
Kızmaya gerek yok, bu tür ilişkileri bitiremeyen, evlenen, çocuk üstüne çocuk yapan insanlar da var. Siz cesaretinizi toplayıp bitirebilmişsiniz en azından, gurur duyun kendinizle aksine.

söylemesi hoş değil belki ama uzun vadede nişanlınız haklı, çalışıp ayaklarınız üzerinde durmanız sizin için de iyi.

bi mesleğiniz var mı?
Evet ben zaten çalışan okumuş biriyim. Kendi okumamış üstüne de babasının yanında gidip gelen sadece yol parası alan biri evlenince de benden para isteme çalışmaya devam et dedi. Sosyal aktivitw sıfırdı bisey yapamiyorduk arkadaşlarınla çık gez bana dokunma diodu

Nişanlım yani ex nişanlım bana böyle cümle kurmuştu gerçi ayrıldık ama bu cümlesi hep aklıma takılıyor
Yanı demek istiyor ki sana zırnık koklatmayacağım ona göre çalış beni ve evi geçindir, resmen kendine bakıcı arıyor..

Yanı demek istiyor ki sana zırnık koklatmayacağım ona göre çalış beni ve evi geçindir, resmen kendine bakıcı arıyor..
Bide düğüne iki ay kala ailesi birlikte yaşayalım diye inat ettiler o yüzden attm nişanı babası eve bakacakti ben kendime bakacaktim bide eve işine gelecekti bide aşırı mal mülk sahibiler ama cimrilerdi

Evet ben zaten çalışan okumuş biriyim. Kendi okumamış üstüne de babasının yanında gidip gelen sadece yol parası alan biri evlenince de benden para isteme çalışmaya devam et dedi. Sosyal aktivitw sıfırdı bisey yapamiyorduk arkadaşlarınla çık gez bana dokunma diodu
Beni ve evi geçindirir gözüyle bakmış adam. Bir de birlikte bir sosyal aktivitede bulunmak istemez mi insan ya. Ayrılarak en iyisini yapmışsınız.

Mantık teorik olarak doğru pratik olarak baktığın zaman seni düşündüğü için değil kendi cebini duusndugu için böyle diyor. Kendinden eksilmesin diye. İyi yapmışsın tebrik ederim. İnsan hayatındaki insanı yük olarak görüyorsa zaten onunla bir yola çıkılmaz.

Beni ve evi geçindirir gözüyle bakmış adam. Bir de birlikte bir sosyal aktivitede bulunmak istemez mi insan ya. Ayrılarak en iyisini yapmışsınız.
Para yok diye bisey yapmioduk bir buçuk sene nişanlı kaldık hiç normal nişanlı gni değildik çok bunaliyordum asker arkadaşı gibiydik

isabetli kararınız için sizi tebrik ederim.

Mantık teorik olarak doğru pratik olarak baktığın zaman seni düşündüğü için değil kendi cebini duusndugu için böyle diyor. Kendinden eksilmesin diye. İyi yapmışsın tebrik ederim. İnsan hayatındaki insanı yük olarak görüyorsa zaten onunla bir yola çıkılmaz.
Çok haklisiniz

Kendisi çalışmayıp bunu söylemesi garip tabi sanki ben çalışmam sen çalışırsın gibi yada ben işe gireceğim sana bakmak zorunda değilim der gibi . İlki saçmalık ama ikincisi için söylemişse doğru . Kimse kimseye mecbur değil ama ayrılmamız isabet olmuş bana kendisi çocuk gibi geldi biraz

Kendisi çalışmayıp bunu söylemesi garip tabi sanki ben çalışmam sen çalışırsın gibi yada ben işe gireceğim sana bakmak zorunda değilim der gibi . İlki saçmalık ama ikincisi için söylemişse doğru . Kimse kimseye mecbur değil ama ayrılmamız isabet olmuş bana kendisi çocuk gibi geldi biraz
çocuk zaten anne baba ne derse o kendine ait bi duruşu bile yoktu düüğüne iki ay kalmş ev hazır gelinlik hazır annesi birlikte yaşama şeyi çıkadı herkesi fişekledi bu olay patladı kabul edemezdim o yuzden kafasına attm yüüzüğü ileri geri konuştu sinirlendim ama iyi ki de yaptm narsist biriydi beni tüketmişti şuan hayata döndüm yeniden

Back
X