- 20 Haziran 2020
- 869
- 1.604
- 63
- 34
- Konu Sahibi PembebuluttR
Geliri yokmuş zaten eline nasıl bakacaktınız, o sizin elinize bakmak istemiş heralde 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu adamla evlenip yuva kurma, eş yapma, ileride baba yapma motivasyonunuz neydiki?Evet ben zaten çalışan okumuş biriyim. Kendi okumamış üstüne de babasının yanında gidip gelen sadece yol parası alan biri evlenince de benden para isteme çalışmaya devam et dedi. Sosyal aktivitw sıfırdı bisey yapamiyorduk arkadaşlarınla çık gez bana dokunma diodu
Ex madem nesi aklınıza takılıyor?Nişanlım yani ex nişanlım bana böyle cümle kurmuştu gerçi ayrıldık ama bu cümlesi hep aklıma takılıyor
Ayrılmakla en doğru kararı vermişsin, bu düşüncede olan insanlar hayatta muvafak olamıyor.. olsada kadın eline bakan kişiler geliyor onlar için kadındaki karakter degıl cüzdanındakı parasına göre tercihlerini yapıyorlar.. evlenecek adam kendını belli eder .Nişanlım yani ex nişanlım bana böyle cümle kurmuştu gerçi ayrıldık ama bu cümlesi hep aklıma takılıyor
neden nişanlandınızçocuk zaten anne baba ne derse o kendine ait bi duruşu bile yoktu düüğüne iki ay kalmş ev hazır gelinlik hazır annesi birlikte yaşama şeyi çıkadı herkesi fişekledi bu olay patladı kabul edemezdim o yuzden kafasına attm yüüzüğü ileri geri konuştu sinirlendim ama iyi ki de yaptm narsist biriydi beni tüketmişti şuan hayata döndüm yeniden
Her şer’de bir hayır varmis, bence gidin cocuk sevindirin. Gec olmadan bitmis ki bu sizin yarariniza.Evet ben zaten çalışan okumuş biriyim. Kendi okumamış üstüne de babasının yanında gidip gelen sadece yol parası alan biri evlenince de benden para isteme çalışmaya devam et dedi. Sosyal aktivitw sıfırdı bisey yapamiyorduk arkadaşlarınla çık gez bana dokunma diodu
İşte insan zamana ve emeklere üzülüyorHer şer’de bir hayır varmis, bence gidin cocuk sevindirin. Gec olmadan bitmis ki bu sizin yarariniza.
0 zararla bitmis, boyle tipler hayat enerjinizi emip zehirini size vermeye ugrasir.
Ex’den ne es ne de baba olurmus, sevindim sizin adiniza.
Umarim karsiniza duzgun, size deger veren, karsiliksiz seven, seviyesini bilen guzel insanlar cikar.
Uzulmeyin, aksine sevinin. Boyle bir tipten kurtulmussunuz, daha ne?
Hahaha nişanlıyken çalış kıdem yapNişanlım yani ex nişanlım bana böyle cümle kurmuştu gerçi ayrıldık ama bu cümlesi hep aklıma takılıyor
Tabi ki evlenince çalışman için seni teşvik edebilir ama elime bakma nedir yani ? Tam aksine calis kendi ayaklarin uzerinde dur ama ben her koşulda yanindayim demeliydi. Sizi ekstra bir para kaynağı olarak mı görmek istedi acaba anlayamadım niyetini.. çok doğru bir karar vermişsin öyleleri ile hayat geçmezNişanlım yani ex nişanlım bana böyle cümle kurmuştu gerçi ayrıldık ama bu cümlesi hep aklıma takılıyor
Neyse ki ayrilmissiniz.Nişanlım yani ex nişanlım bana böyle cümle kurmuştu gerçi ayrıldık ama bu cümlesi hep aklıma takılıyor
K kerkenes neyi beğenmedin? Keşke onuda yazıp öyle dislike atsaydınNasıl bir küçük düşürme evet çalış para özgürlüğün olsun o çok başka ama kocanın da eşine bakma zorunluluğu dinimizce var, din açısından bakarsan olaya kadının çalışması bereketsizlik derlerayrılmakta iyi yapmışsın
kendinin geliri yokken size yük olucakmış belli ki.