• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince calis kendi paran olsun elime bakma diyen nisanli ? (Bu arada kendisinin bir geliri yok )

Nişanlım yani ex nişanlım bana böyle cümle kurmuştu gerçi ayrıldık ama bu cümlesi hep aklıma takılıyor
Benim arkadaşımın eşi de "evde ne yapacaksın sürekli, köreleceksin, mutsuz olacaksın bi sure sonra, hem kendi gelirin olsun, daha iyi hissedersin" diye çalışmasını teşvik etmişti, çok da mantıklı bi hareketti bence.
Git para getir, benden para isteme vs gibi mantıklarla söylediyse iğrenç tabii.
Bu nişanlı ile başka bi ton sorunun vardı, leş biriydi, hâlâ aralardaki cümlelerine takılman garip, şaşıracak bi şey yok.

1 ay oldu biteli. Hala geriye dönüp niye katlandım niye kendimi ezdirdim diye kendime kızıyorum
Böyle birinden evlenmeden kurtuldum diye sevinmek de bi seçenek.
Geçmişten ders al, kendindeki hataları gör ve bundan sonra -varsa- yanlışlarını tekrarlama, düşünüp dovunmek bi şeyi iyileştirmez.

Nişanlım yani ex nişanlım bana böyle cümle kurmuştu gerçi ayrıldık ama bu cümlesi hep aklıma takılıyor
1 kez nisanlandım aynı is yerindeydik hatta benim supervisorümdü. Neyse bana bi gün sen cocuk bakamazsın ve hemen cocuk istiyor doğurunca 2 ay sonra ise dönersin demisti.. bende masada canım annen cok iyi cocuk yetistiriyorsa kardesin ve sen nicin sinir ilacları kullanıyorsunuz? Demistim… ve nihayatinde ayrılmıstım iyiki bitmis. Sizde böyle söyleyin. Balık baştan kokar

Kızzz sen de benim gibisin ha eskileri aklına getirip getirip delleniyon

Nasıl bir küçük düşürme evet çalış para özgürlüğün olsun o çok başka ama kocanın da eşine bakma zorunluluğu dinimizce var, din açısından bakarsan olaya kadının çalışması bereketsizlik derler 🙄 ayrılmakta iyi yapmışsın 👍🏻 kendinin geliri yokken size yük olucakmış belli ki.

Bide düğüne iki ay kala ailesi birlikte yaşayalım diye inat ettiler o yüzden attm nişanı babası eve bakacakti ben kendime bakacaktim bide eve işine gelecekti bide aşırı mal mülk sahibiler ama cimrilerdi
işsiz adamın neresiyle nişanlandınız ki siz ? Evet bu kadarı da çok fazla olmus.

İyi olmuş kurtulmuş sun.dusunsene ewlenseydin hayatın boyunca yanında güvenebileceğin biri yok.surekli ayaklarının üzerinde durmak zorunda kalacaktin. Bu stres nekadar kötü. Bide onun kaprisleri ile ugrascaktin iyi kurtulmuş sun verilmiş sadakat varmış...bide kendi çalışmıyor mus bu kadar yüzsüzlük simdiden

Evet ben zaten çalışan okumuş biriyim. Kendi okumamış üstüne de babasının yanında gidip gelen sadece yol parası alan biri evlenince de benden para isteme çalışmaya devam et dedi. Sosyal aktivitw sıfırdı bisey yapamiyorduk arkadaşlarınla çık gez bana dokunma diodu
Aha benim tee fi zamanından eski sevgilim. O da öyle babasının yanına gidip gelirdi parası yoktu. Bana da derdi evlenince çalış mutlaka para kazan. Kendi üniversiteyi bırakmış işlerde tutunamamis babası harçlık veriyor onu da sigaraya harcıyor. Ben zaten hem okuyup hem calisiyordum. Ama böyle kendi sanki çok çalışkan adam gibi bana nasihat vermesi delirtti. Adam 11 de isyerine gidip akşama kadar oturup akşam evde otururdu hiç çıkmazdı. Adamdan ayrıldım bu da iki ay sonra birini buldu nisanlandi. Sonra gene babası yaptı düğününü aldı eşyasını verdi bir tane ev verdi alt katında. Hala calismamaya devam etti. Emlakcilik yapıp zengin olacaktı sözde. Sonra kumar oynamaya başlamış internetten o zamanın parasıyla 100 bin borç yapmış. Kız da çalışmadı üstüne. Bosanmislar. Beni aradı bir gün oturdu şikayet etti babası cimriymis karısı çalışmamış şikayet edip durdu öyl ogrendim. Hayirl8s8 dedim kapadım. Anası babası bakıyordu en son sonra noldu bilmiyorum takip etmedim gerisini.

Sen çalış bana getir hesabı. İşi gücü olmayan birinin de böyle cümle kurması 😒 ayrılmakla iyi etmişsiniz

Kendi geliri yokken çalış elime bakma diyen aç herifi hangi akla hizmet hala kafanıza takıyorsunuz?

Mantık doğru ama kendisi de çalışmıyorken, geliri yokken bunu yorumlaması hadsizce olmuş biraz. Eski nişanlıysa düşünmeyin daha neyi taktınız kafaya?
Beni bakıcı belleme, daha ben sana yıkılmaya geliyorum demiş adam.

Bide düğüne iki ay kala ailesi birlikte yaşayalım diye inat ettiler o yüzden attm nişanı babası eve bakacakti ben kendime bakacaktim bide eve işine gelecekti bide aşırı mal mülk sahibiler ama cimrilerdi
Az kalsın genç odasına gelin oluyormuşsunuz.

Mantıken doğru ama kendisi yan gelip yatarken söylemesi çok etik durmamış.

Ben zaten üniversite mezunu olup koca parası yemek isteyenleri anlamıyorum. İş bulamazsın, KPSS çalışırsın, hastalığın vardır ya da kocan çok iyi kazanıyordur para ihtiyacın yoktur(bana göre bu bile neden olamaz da diyelim öyle olsun) o ayrı. Ama bir kitle var oturalım para gelsin kafasındalar. Maalesef hayat şartları zorlaşıyor. Herkesin bir işin ucundan tutması lazım. Boş durmaktan kaynanaya eltiye sarıyorlar hem.

Aha benim tee fi zamanından eski sevgilim. O da öyle babasının yanına gidip gelirdi parası yoktu. Bana da derdi evlenince çalış mutlaka para kazan. Kendi üniversiteyi bırakmış işlerde tutunamamis babası harçlık veriyor onu da sigaraya harcıyor. Ben zaten hem okuyup hem calisiyordum. Ama böyle kendi sanki çok çalışkan adam gibi bana nasihat vermesi delirtti. Adam 11 de isyerine gidip akşama kadar oturup akşam evde otururdu hiç çıkmazdı. Adamdan ayrıldım bu da iki ay sonra birini buldu nisanlandi. Sonra gene babası yaptı düğününü aldı eşyasını verdi bir tane ev verdi alt katında. Hala calismamaya devam etti. Emlakcilik yapıp zengin olacaktı sözde. Sonra kumar oynamaya başlamış internetten o zamanın parasıyla 100 bin borç yapmış. Kız da çalışmadı üstüne. Bosanmislar. Beni aradı bir gün oturdu şikayet etti babası cimriymis karısı çalışmamış şikayet edip durdu öyl ogrendim. Hayirl8s8 dedim kapadım. Anası babası bakıyordu en son sonra noldu bilmiyorum takip etmedim gerisini.
Benimki de öyle 11 de gelir boş boş dolanır iki yalandan iş yapar giderdi sosyallik 0 . Bide bana ek iş yapmıyorum diye laf edipdu . Nisanda Bi tane bilezik taktılar onu da geri istedi neymiş bana iş kuracakmis

Back
X