Mesleğiniz ne? Eğer kolay bırakıp geri devam edebileceğiniz bir meslekse deneyebilirsiniz. Ama benim görüşüm her kadın kendi parasını kazanabilmeli. Çünkü erkekler genel olarak kadınları bu konuda ezebiliyorlar maalesef.Nişanlıyım ve evlenince çalışmak istemiyorum nişanlım biliyor zaten ee zaten bütün evin işi kadına kalıyor bide çalışıp kendimi niye daha çok yorayım genelleme yapmayim ama hiçbir erkeğin işten geldikten sonra ne pisircem dediğini görmedim bı erkek kalkıpta toz almaz çevremde çok çalışan kadın var çoğu ev eşini kendileri yapıyor . Neyse ben calismiycam deyince cevremden çok değişik bakışlar alıyorum hayır yanı zorundamıyım ... Siz ne düşünüyorsunuz çalışıp çalışmama konusunda
zaten bütün evin işi kadına kalıyor b
Aynen aynen hizmetçilikCalismayabilirsiniz bence bi sorun yok ama bedava hizmetcilik icin calismayacaksaniz siz zararli cikarsiniz.
Aman bide egitmeklemi ugrascamValla eşim bahsettiğiniz türden olsaydı belki ben de erkeklere sayıp sövüyor olurdum ama evliliğimizin ilk 2 ayı çalışmadığım halde 8. Aya kadar çamaşır makinesini kendim çalıştırmamıştım. Evde hafta içi yemekler çamaşır yıkama asma vs hep eşimdedir. Ben mutfağı banyoyu temizlerim eşim günlük yemek toplama derleme yıkama yerleştirme işleri yapar yemeği yeriz ben bulaşıkları hallederim. Eşim benden daha az yoğun çalıştığı için böyle bir sistemimiz var. Erkek eğitilmez eğitimlisi alınır.
Eğitimlisini bulunan. Kariyer yapmana engel bir herifle evlenmicen. Abla tavsiyesi.Aman bide egitmeklemi ugrascam
Ay ne kariyeri yaEğitimlisini bulunan. Kariyer yapmana engel bir herifle evlenmicen. Abla tavsiyesi.
Ayol bella ne kariyeri ne kendi ayakların üzerinde durması ya sende. Bir kere evlenecek bir daha ne paraya ihtiyacı olacak ne bişeye, ne boşanma tehlikesi yaşayacak ne aldatılacak ne çocukla bir başına kalacak.Çalışıp çalışmamak sizin tercihiniz. Çoluk çocukla beş parasız kalan çalışmadığı için madur olan kadınlar kervanına katılmazsınız umarım.
Ekonomik özgürlük başka bi şey, haneye giren ekstra para falan değil sadece.
Size hizmetçi muamelesi yapmayacak birini seçseydiniz keşke, bu arada bence de çalışmayın, özel Türkçe dersi alın öncelikle.Aynen aynen hizmetçilik
Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum. Çok yakın bir arkadaşımın evliliği de bu şekilde. Eve misafir gelecekse bile eşi evi süpürür siler mutfağı toplar makineye çamaşır atar vs. İki çocukları var arkadaşım eşim olmasa ben ne yapardım der her yerde de över nankör değildir. Şu an 10 yıllık evliler yakınlarda çok büyük bir kavga yaşadılar eşinin yaptığı şey bu zamana kadar seni ben sırtımda taşıdım diyerek başına kakmak oldu. Erkeğin eğitimlisi eğitimsizini bilmem sadece yaşanmışlıkları gözlemleyerek yorum yapabilirimValla eşim bahsettiğiniz türden olsaydı belki ben de erkeklere sayıp sövüyor olurdum ama evliliğimizin ilk 2 ayı çalışmadığım halde 8. Aya kadar çamaşır makinesini kendim çalıştırmamıştım. Evde hafta içi yemekler çamaşır yıkama asma vs hep eşimdedir. Ben mutfağı banyoyu temizlerim eşim günlük yemek toplama derleme yıkama yerleştirme işleri yapar yemeği yeriz ben bulaşıkları hallederim. Eşim benden daha az yoğun çalıştığı için böyle bir sistemimiz var. Erkek eğitilmez eğitimlisi alınır.
Ay ne kariyeri ya
Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum. Çok yakın bir arkadaşımın evliliği de bu şekilde. Eve misafir gelecekse bile eşi evi süpürür siler mutfağı toplar makineye çamaşır atar vs. İki çocukları var arkadaşım eşim olmasa ben ne yapardım der her yerde de över nankör değildir. Şu an 10 yıllık evliler yakınlarda çok büyük bir kavga yaşadılar eşinin yaptığı şey bu zamana kadar seni ben sırtımda taşıdım diyerek başına kakmak oldu. Erkeğin eğitimlisi eğitimsizini bilmem sadece yaşanmışlıkları gözlemleyerek yorum yapabilirimValla eşim bahsettiğiniz türden olsaydı belki ben de erkeklere sayıp sövüyor olurdum ama evliliğimizin ilk 2 ayı çalışmadığım halde 8. Aya kadar çamaşır makinesini kendim çalıştırmamıştım. Evde hafta içi yemekler çamaşır yıkama asma vs hep eşimdedir. Ben mutfağı banyoyu temizlerim eşim günlük yemek toplama derleme yıkama yerleştirme işleri yapar yemeği yeriz ben bulaşıkları hallederim. Eşim benden daha az yoğun çalıştığı için böyle bir sistemimiz var. Erkek eğitilmez eğitimlisi alınır.
İyide eşi demek ki bunu sırtında taşımak olarak yorumluyor. Her erkek böyle mi sanıyosunuz, yani bu eğitmek değil zihniyet meselesi. Kayınpederim 60 yaşında, kv ev hanımı hiç çalışmamış, kp çayını önüne koyar ev işinden gocunmaz 40 senelik evliler. Benim eşimde hiç kadının görevi zihniyetine sahip bi adam değil çünkü babasından gördüğü, büyüdüğü evde kadın=hizmetçi gibi rol model görmemiş.Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum. Çok yakın bir arkadaşımın evliliği de bu şekilde. Eve misafir gelecekse bile eşi evi süpürür siler mutfağı toplar makineye çamaşır atar vs. İki çocukları var arkadaşım eşim olmasa ben ne yapardım der her yerde de över nankör değildir. Şu an 10 yıllık evliler yakınlarda çok büyük bir kavga yaşadılar eşinin yaptığı şey bu zamana kadar seni ben sırtımda taşıdım diyerek başına kakmak oldu. Erkeğin eğitimlisi eğitimsizini bilmem sadece yaşanmışlıkları gözlemleyerek yorum yapabilirim
Sizin çevreniz öyleyse bilemem, ben 10 yıllık evliyim daha eşimin bir pantolonunu ütülemedim. Çok şükür eli ayağı var. Yemek de pişiriyor, toz da alıyor. Eşim 3 gün evde, 1 gün işte. Benden daha çok iş yapıyor doğal olarak. Bu tamamen karşınızdaki kişinin size saygısıyla hayatı paylaşmasıyla alakalı.Nişanlıyım ve evlenince çalışmak istemiyorum nişanlım biliyor zaten ee zaten bütün evin işi kadına kalıyor bide çalışıp kendimi niye daha çok yorayım genelleme yapmayim ama hiçbir erkeğin işten geldikten sonra ne pisircem dediğini görmedim bı erkek kalkıpta toz almaz çevremde çok çalışan kadın var çoğu ev eşini kendileri yapıyor . Neyse ben calismiycam deyince cevremden çok değişik bakışlar alıyorum hayır yanı zorundamıyım ... Siz ne düşünüyorsunuz çalışıp çalışmama konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?