evlenince erkekler degişirmi??

hep de öyle olsun ne o öyle ahmet mehmet :)
sizde çok tatlı bi çift olcaksınız eminim bu heyecanla yaşlanmazsınız
4 ay 24 gün sonra yorumlarını bekliyo olucam

herkes bir değildir elbet ama benimki değişmedi...ama illaki birbirimizin bilmediğimiz yeni yeni huylarını öğreniyoruz...

Son düzenleme:
sorun bence kör kütük aşık olmak bazıları öle aşık oluyor ki sadece dış görünüşe..tabi ki evlilik başa gelince hayatın sadece onun yüzüne bakıp gezip tozmak olmadğını anlıyolar kişilikler çıkıyo ortaya..sen yıllarca bu adamın dış görünüşüne bağlanmışsın evlilikten sonra kişiligini görmeye başlıyorsun ozaman diyorsun ki değişti aslında o değişmemişti sen göremedin..evleneceğiniz kişinin sadece dış görünüşüne kapılmayın aşık olun tabi ki ama önce sevin saygı duyun dogru insan mı ona karar verin saygınız ve sevginiz varsa o evlilik devam eder bence kör kütük aşık olmayın sevgi olsun ama mantıkta olsun..ve hep karşıdan beklemeyin biz bayanlar hep erkekten bekleriz bz ilgi gösterince gururumuzun incindiğini düşünürüz ama durum öle degil eve gelince güleryüz gösterin ne biliyim daha fazla ilgi gösterin zaten göreceksiniz ki onun ilgisi sizden daha çok olacak ben bazen eziliyorum ilgisi karşısında

haklısın canım ama bazen bız kadınlar bazı seylerı gormezden gelıyoruz
yada 9 dogru bır yanlıssa o bir i gormuyoruz
bence nısanlılık ıyı bır surec gozlem acısından ama hanı klasık bır laf varya 'aynı eve gırmeden tanıyamazsın ' dıye ben ona çok katılıyorum

evet canımm bı o var ıste:))

canım haklısında bekarken verdıgın o korkuyla evlıyken verdıgın farklı olmazmı?

cnm o da diken üzerinde bir evlilik olmaz mı sanki?? insanlar biraz daha rahat sırtını dayamalı eşine bence. ha kıymet bilmezse kaybedeceğini elbette görmeli diye düşünüyorum ben de.

Canım zaten yerine göre tutupta her dakika bak beni kaybedersin diyecek değiliz

Örnek bekarken sana bebeği gibi bakıyor adam. Evlendiniz artık sallamıyor, neden diye düşünürüm.. Neden önemsemez artık ya herşey çok sıradandır yada aman yuvam bozulmasın diye kadın peşinde dört dönüyordur.

Bunlar olduğu için de adamlar değişiyor kendini naza çekiyor bence.. Nasılsa hatun benim, istediğim gibi davranırım rahatlığını vermemek gerek.. bu açıdan söylüyorum.

değişmek evlilikle ne kadar alakalıdır bilemem ama sadece erkekler deil hepimiz değişiyoruz bence..

zaman geçiyor,yaşlanıyoruz,olgunlaşıyoruz,hayat görüşümüz değişiyor,evleniyoruz sonrasında anne oluyoruz,deli dolu huylarımız gidip yerine anaç kişiliğimiz geliyor.

misal geçen sene kk ya yazdığım mesajlara bakıyorum o kadar saçma geliyorkiçünkü 1 yaş daha yaşlandım ve eminimki seneyede bu yazdığım saçma gelecek...

konu evlenince değişmekse evet eşimde,bende değiştim..ve iyikide değiştik yoksa,sorunların kavgayla deilde konuşarak ta çözülebileceğini kavrayamazdık.

şoyle ılk başta dış gorunuşü dıkkatımı ceksede zamanla bana olan ılgısıne davranıslarına sozlerıne baglandım
ve daha sonra dusundum o fızıksel olarak soyle olsaydı severmıydım ? evet severdım dedım ve evlılık kararı aldık
ınşallah ılgısı sevgısı hiç bitmez
ben zaten yapı olarak ılgılı bırıyım hatta ılgıden bogarım onu

bunu kesin net bi yargıya bağlayamayız.herkes fikirlerini söylerse sende ortalama bişey düşünebilirsin.bende o kadar iyi anlaşmama rağmen evlenince değişeceğini düşünüyodum eşimin.o kadar anlayışlıydı ki.ya değişirse.... hevesi geçerse ....sevgili olduğumuzda ince davranıyo evlenince nasıl olur diyodum.inan boşuna yormuşum kendimi.olduğumuzdan daha da iii olduk.dahada anlayışlı,daha sevecen,daha da bağlı,hatta dahada ince oldu kocam....birlikte yaşamaya başlayınca aynı evi paylaşında hatta aynı bedeni işin boyutu değişiyosevgi dahada güçleniyo.ben bi küretaj atlattım oda sağlıkçı olmasına ragmen ne olduğunu yada ne olacağını bilmesine rağmen o kadar endişelendi ki...başımda öylece uyanana kadar gözünü kırpmadan beklemiş...bazen farklı nedenlerle kötü zamanlarında annen bile olmazken o seni sarıp sarmalıyo ...muhteşem bişey hem eş,arkadaş,sevgili,dost herşey oluyosunuz.sni senden bile fazla düşünmeye başlıyo.düşünme böyle şeyleri bence emin ol kötü olmayacak.iyi düşün her zaman

canım senınkınde biraz şirin degişiklikler olmuş
ınsallah hayırlısını nasıp olur...hem bırazda bızlerde degısıklıkte oluyor sanırsam?

geçen günlerde eşimle bu konuyu konuşuyorduk birbirimizden bağımsız geneldi konu. eşim genelde kadınların değişmediğini daha çok erkeklerin değiştiğini düşündüğünü söyledi mesleği gereği evliliklerle ilgili sorunlarla vs. karşılaştığından böyle bir düşünce hasıl olmuş. ben ise kişiden kişiye farklı olduğunu düşünüyorum kimi erkek değişir kimisi değişmez.

anladım cnm demek istediğini. ben bu açıdan düşünmedim çünkü eşim kaç dönerse etrafımda ben bir alt seviyede dönüyorum da:))

canım haklısında bekarken verdıgın o korkuyla evlıyken verdıgın farklı olmazmı?

Güzel soru canım olur elbette.
Deminde bir arkadaşa yazdım, önemli olan evlendik sana bağlıyım, artık sana muhtacım, yok çoluk çocuk var diye bir dediğini iki etmemek, herşeyi alttan alan taraf olmamakla, kendinden taviz vermemekle o korkuyu zaten sağlamış oluruz.
Konuyu başka bir boyuta getirdim sanırım :) ama bu yönden de bakmak gerek..

sadece erkek değil ki kadın da değişir...bazı konularda bu değişimin olması da şart zaten..yoksa evlillik iki imzadan ibaret olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…