pek çok açıdan değişebiliyolar
bi kere ilgisizleşiyolar
kabalaşıyolar
aldatıyolar vs işte
Aşk ilk günkü gibi kalmıyor ama saygıyı korumak senin elinde.. zaten saygı giderse hiçbir şey kalmaz.. sevgi de aşk da yok olmaya mahkum… ama şöyle bir gerçek var en kibar erkek bile evlenince zamanla ayılık geni ortaya çıkıyor.
canım o konuda genel bir öngörü var
evlenınce anacıklarına ayrı bır kıymet verıyolarmış...anacıklarıda onlara....neyin peşindeler anlamıyorum
kızlar merhaba
dugunume az kaldı Allahın izniyle..bır cok sey okudum eşlerin birbirine olan saygıları,savranışları degişiyor...
sizce gerçekten evlenince erkekler degişiyormu? cevap evet ise hangi açıdan degişiyorlar? ya da bizler mi degişiyoruz?
evet evlenince erkeklerin çoğu değişiyormuş bende duydum 4 aylık evliyim eşim değişti evet ama nişanlıyken sevmediği kadar seviyor ve bensiz yapamayacak boyutta, kendinden çok beni düşünüyor yani benim eşim güzel yönde değişti,ve inşallah hep böyle devam eder,dilerim seninde güzel yönde değişir.
bayanlar siz sanki hic ozlemiyorsunuz eski evinizi, ananızı, babanızı ve mahallenizi ? Biz haftada 1 gun benimkilere bir gunde onunkilere gideriz 2 st icin o kadar.
Ama farklı şehirlerde olanlar farklı cozumler uretmesi lazım.
canım mrhaba benım uyelıgım yenı bırkac msjını okudum ve cok begendım 10 yıllık evlılık tecrubelerıne dayanarak senden akıl ıstıycem esım asırı ılgısız belkıde gosteremıyo bılmıyorum 4 yıllık evlıyız 11 aylık oglum var bende ılgıyı asırı seven bırıyım gostermesınıde severım ama esım ılgı gostermeyınce benımde ıcımden gelmıyor onun tek askı kumanda ve tv nasıl davranmalıyım bılemedım
altın kural erkekler evlenince ilk baş annemi çok özlüyorum kardeşimi çok özlüyorum yiyenlerimi çok özlüyorum, ayy eski mahallesini begenmeyen adam, kıymetini bilemedim eski mahalemiz ne güzelmiş bizim, herşey sonradan kıymete biniyor tabi sen hariç:18:
soru yanlış
EVLENINCE INSANLAR DEĞİŞİRMİ olacak, ve cevap HAYIR, nedemiş atalarımız can cıkar huy cıkmaz, insan 7 sinde neyse 77 sinde de o.[/QUO
ınsan huyu degısmez haklısın ama
bazı olmsuz yanlarımızı engelleyebılırz dıye dusunuyorum sabırla
Bizimki nişandan sonra bile pek bir anacı oldu evlenince düşünemiyorum hele :)
altın kural erkekler evlenince ilk baş annemi çok özlüyorum kardeşimi çok özlüyorum yiyenlerimi çok özlüyorum, ayy eski mahallesini begenmeyen adam, kıymetini bilemedim eski mahalemiz ne güzelmiş bizim, herşey sonradan kıymete biniyor tabi sen hariç:18:
13 yıldır evliyiz ne ben değiştim nede odünyaya bir daha gelsem yine onu bulur severdim aşkım benim
Evet, esim evlenince degisti ama iyi yönde.
Nisanlilik dönemimizde de iyiydi, huyunu, suyunu, kisiligini cok severdim.
Simdi 2 kat seviyorum cünkü iki kat iyi oldu:)
Sevgisini sözlerle cok ifade etmez esim, davranislari ile bakislari ile belli eder, nisanlilikta da öyleydi.
Ama evlenince daha da cok belli eder oldu.
Kücük bir örnek vereyim, mesela gezmeye ciksak ve ipin ucunu kacirsak, ayaklarimiz sisse ve ben " offff ayaklarim agrimis" desem esim kendiliginden gider eline krem alir ve ayaklarima masaj yapar.
Yani degisti ama cok cok iyi yönde:)
Allah ima sükürler olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?