evlenince erkekler degişirmi??

hahahah ayılık geni iyiymiş

soru yanlış

EVLENINCE INSANLAR DEĞİŞİRMİ olacak, ve cevap HAYIR, nedemiş atalarımız can cıkar huy cıkmaz, insan 7 sinde neyse 77 sinde de o.

altın kural erkekler evlenince ilk baş annemi çok özlüyorum kardeşimi çok özlüyorum yiyenlerimi çok özlüyorum, ayy eski mahallesini begenmeyen adam, kıymetini bilemedim eski mahalemiz ne güzelmiş bizim, herşey sonradan kıymete biniyor tabi sen hariç :18:

evet evlenince erkeklerin çoğu değişiyormuş bende duydum 4 aylık evliyim eşim değişti evet ama nişanlıyken sevmediği kadar seviyor ve bensiz yapamayacak boyutta, kendinden çok beni düşünüyor yani benim eşim güzel yönde değişti,ve inşallah hep böyle devam eder,dilerim seninde güzel yönde değişir.

bayanlar siz sanki hic ozlemiyorsunuz eski evinizi, ananızı, babanızı ve mahallenizi ? Biz haftada 1 gun benimkilere bir gunde onunkilere gideriz 2 st icin o kadar.
Ama farklı şehirlerde olanlar farklı cozumler uretmesi lazım.

AYYY maşallah darısı bizimkilerinde başına :)

sulu sevgi nickinden de belli olmak üzere çok iticisin bacım

canım bi 5 mesaj öncesi başka bir konuya bu mevzu ile ilgili bir mesaj attım..

ben ağlamayıda,bağırmayıda,sevmeyide dolu dolu yaşarım hep.eşimi,kızımı mıncıklayarak,yanaklarını sıkarak,gıdıklayarak,saçlarını karıştırarak yani anlıycan bilimum manyaklık yaparak severim.huyum bu küçükken yiğenlerimi bile döverek severdim hep..

eşim ise ağır abi,oturaklı beyefendi yani benim tam tersim.onun en büyük sevgi gösterisi arada bi bana sarılıp seni seviyorum demektir.adamı rahat bıraktığım an hemen kanepeye uzanıp alır eline kumandayı değme keyfine..fırça yemese benden tuvalete bile kalkmıycak o derece yani..

ilk yıllarımız hep kavgayla geçti bu yüzden.ben ondan hep deişmesini bekledim ama o beni deiştirmeyi çalışsa kıyameti kopardım.zamanla yaşlarımız ilerledi,olgunlaştık birbirimizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrendik.en önemlisi empati yapmayı öğrendim.

hep dedimki adamın yapısı bu,istediğim şeyleri yapmasını beklemek sadece beni üzer.

hem eşimin beni sevdiğini anlamam için sevgi sözcüklerine ihtiyacım yok,bir dokunuşu,bir sarılışı bile yetiyor..

yani bana durmadan seni seviyorum demese, mıc mıc öpmese bile,biliyorum ve hissediyorum ki benim eşim iyi bir eş ve baba..

sana tavsiyem eşini olduğu gibi kabul etmendir.değişmesini bekleyip bir beklenti altına girmen sadece seni üzer.hani bu temizlik yada düzene alıştırmak gibi bir şey deil çünkü..

Hepsi aynı değil canım.. istisnalar var elbet :)
Konu sahibine de istisna durumlar denk gelir belki kim bilir

13 yıldır evliyiz ne ben değiştim nede o dünyaya bir daha gelsem yine onu bulur severdim aşkım benim

Evet, esim evlenince degisti ama iyi yönde.
Nisanlilik dönemimizde de iyiydi, huyunu, suyunu, kisiligini cok severdim.
Simdi 2 kat seviyorum cünkü iki kat iyi oldu:)
Sevgisini sözlerle cok ifade etmez esim, davranislari ile bakislari ile belli eder, nisanlilikta da öyleydi.
Ama evlenince daha da cok belli eder oldu.
Kücük bir örnek vereyim, mesela gezmeye ciksak ve ipin ucunu kacirsak, ayaklarimiz sisse ve ben " offff ayaklarim agrimis" desem esim kendiliginden gider eline krem alir ve ayaklarima masaj yapar.
Yani degisti ama cok cok iyi yönde:)
Allah ima sükürler olsun :)

o zaman o kıymetlılerıyle kalaydı....
annesıylede gobek bagını kesmeseydı ya nıye evlenıyoruz bız o zaman??? ıkıncı plana atılmak ıcınmı?

:nazar : masallahh sızee ne guzel ornek olması gereken bır evlılık allahım banada nasıp etsın

avensi insanlar ASLA değişmez sadece duruma göre değişmiş gibi gözükür, rol yapar ama o baskıladığı huyu, habir ur gibi kemirir onu ve sonunda en zayıf anında
patlar. Bi insan butun guzel ve cirkin alışkanlıklarını kucukken yani yaşkan alır, fiziksel alışkanlık yada huylar. Aileler işde burada en onemli şeydir cocuk yetiştirmek
onun bir gül de olması yoksa kaktüsde olması ailelerin elinde. Gülde de diken vardır ama eline batsada cicegindeki renklerin guzelliginden kıyamazsın onu ezip
yoketmeye ama kaktüs battıgında fırlatıp atıp kırabilirsin.

Soru belli o yüzden cevapları okumadım.

Ben buna değişmek demiyorum.

Ya erkek kendini saklıyordur, gerçek yüzünü ortaya çıkarır. Yada kadının aşktan gözü kördür, görmez.

Çok okuyoruz buralarda adam evlilik öncesi aldatıyor, kadın kabul ediyor sonra da aldatıldım diye konu açıyor. Şimdi buna erkek değişti demek doğru olur mu ?

Aslında koklamasını bilirsen kavun aynı kavun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…