evlenince erkekler degişirmi??

fazlada bogmıcan canım ondan sıkırlar cok ustune dussen cok sıkıosun der bıraz uzaklassan hayırdır der ortası olcaksın arada pesınde kossan aradada kosturcann:::::::::::::::))bırazda evlılık nıe degısıo bılıomusun evlenmeden teksın maddı yonden kendıne harcıosun ama evlenınce aılenı dusunmek zorundasın butcenı dusunmek zorundasın bole oluo yanı

Bende düşünürdüm bunları. Eşim her konu da anlayışlı, ince düşünen biri ki.. Yatakta 'arkamı dönüp uyusam kızar mısın' diyen bir adam. Bana sormadan iki adım atmaz.
Konu sahbi gibi bende endişeliydim ama abarttığımı düşündüm.. Ne güzel sizin de aynen devam etmiş. Eşler benzer yani :) Ne kadarlık evlisniz?

en azından şanslısın degısım konusunda gormus geçirmiş biri..
bende olumlu anlamda değişşeler daha guzel olur hersey

bız kadınlarda anaç yapı dogustan var ..yemek yedınmı ? sunu yaptınmı vs. her daım dusunuruz..
bence kabul etmek lazım fedakarlık katsayımız artıyor

benimkide aynı ...bazen uyuzluk yapıp 'beni bu gece uyurken hiç öpmedin'deyip uyuzluk yapıyorum .'hayatım sen farkında değilsin öpüyorum' diyo yüzü asılıyoevet canım anlaşılan beniyolar benim 9 ay oldu

cicim ayı geçne kadar değişmezler herhalde :) evli değilim ama duyumlarım

çok haklısın mevcan zaman gectıkce daha da olgunlaşıyoruz..
bızde bu yonde degıstık onceden tartısmalarımızla sımdıkıler arasında fark var...daha bır ses tonumuza dıkkat eder olduk... olmulu degısmeye her zaman açıgım

canım mrhaba benım uyelıgım yenı bırkac msjını okudum ve cok begendım 10 yıllık evlılık tecrubelerıne dayanarak senden akıl ıstıycem esım asırı ılgısız belkıde gosteremıyo bılmıyorum 4 yıllık evlıyız 11 aylık oglum var bende ılgıyı asırı seven bırıyım gostermesınıde severım ama esım ılgı gostermeyınce benımde ıcımden gelmıyor onun tek askı kumanda ve tv nasıl davranmalıyım bılemedım

maşallah size canım...
en guzelı de bu ya evlılıgı keyıf halıne getırmek onemlı olan...evlılıkten zevk almak
ve Allahım herkese 'ıyıkı evlenmısım'demeyı nasıp eder inşallahh

Ben nasıl tanıdıysam eşim hala aynı, ben de ona karşı davranışlarım açısından değişmemeye çalışıyorum.

Yalnız zaman ilerledikçe ve bişeyleri tekdüze yaşamaya başladıkça galiba, ortak olarak bişeyler değişebiliyor.
Mesela şuan eşim tanıdığımdan daha bencil, ben onun beni tanıdığından daha agresifim.
Başka da bir değişimimiz yok çok şükür.

Hepimize nice nicee huzurlu 9 aylar olsunn.. :)

peki senın bu kadar agresıf onuda bencıl yapan şey nedir? (ozel degılse)
yanı bırbırınızın bu noktalara gelmesınde paylarınız nedir?

pek çok açıdan değişebiliyolar

bi kere ilgisizleşiyolar
kabalaşıyolar
aldatıyolar vs işte

Aşk ilk günkü gibi kalmıyor ama saygıyı korumak senin elinde.. zaten saygı giderse hiçbir şey kalmaz.. sevgi de aşk da yok olmaya mahkum… ama şöyle bir gerçek var en kibar erkek bile evlenince zamanla ayılık geni ortaya çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…