Öyle zannetmiyorum bizzat görüyorum. Mesela kuaföre gidiyorum hepsi ev hanımı işte kocaman tektaş kaynak saç protez Tırnak bakım kuaför oradan çıkınca pilates vs vs bu modda yaşıyorlar. Onlar bunu hak edecek ne yaptı peki?
Canım durumu haksızlık olarak ele alırsan işin içinden çıkamazsın, dünyanın en ücra fakir köşelerinde sefalet içinde yaşayan nice güzel kadınlar var, akılsız ya da yanlış seçimler yapmış da değiller, talih böyle bir şey, bazılarını fakir bile doğsalar zengin eder, bazılarına da “yırtma” şansı vermez. Şansını zorlamak istiyorsan birkaç tavsiye elbette verebilirim. Entelektüel, etkileyici, güzel bir dişi her zaman daha çok alternatife sahiptir. Ben çalışırken paramı hiç yeni bir çantaya harcamadım, bir gözlüğüm, en fazla 2 çantam, 1 saatim oldu. Çünkü çok kazanmıyordum, ben de kendime yatırım yaptım (düzenli spor, gerektiğinde
estetik müdahaleler, iyi bir stil vs) erkekler yeni bir çantayı fark etmezler ama diğer estetik unsurlar dikkatlerini çeker. Yaşına uygun bakımlarını mutlaka yaptır, kısıtlı paran varsa 3. Ayakkabıyı alma onun yerine içinde iyi hissettiğin bir elbise al. Giysiler önemli, ben bir maaşı bir cekete verdiğimi bilirim. Üst düzey bir adamın ilgisini çekmek istiyorsan zarif davran, onu kapana kısılacak bir av gibi görme, anlarlar, çoğu senden daha zekidir. Sanat, ekonomi, siyaset, bilim bilgilerini gözden geçir, her konuda fikrin olması da gerekmez, yeter ki göze batma. Maalesef belirli bir seviyenin üzerini hedef almak zorundasın, çünkü maddi olarak çalışıp çalışmamanı sorun etmeyecek adamlar bu kategoride. Mahallendeki cafede bu tarz insanlara denk gelme ihtimalin yoksa büyük şehirlerde hangi semtlerde oldukları bellidir, daha yaşlı olanlar sosyal kulüplerde vakit geçirir, orta yaşa büyük otellerin cafelerinde, gençlere bebek kahvesinde bile denk gelirsin. Çoğu yoğun bir temponun içerisinde ve seninle yeterince ilgilenmeyecek, vakti kısıtlı olacak, romantik bir akşam yemeğinde bile sana odaklanmasını sağlamak için enerji harcayacaksın, bunlara hazırlıklı ol. “Benim o kadınlardan neyim eksik.” Diyorsun ya açıkça söyleyeyim, günümüzde her kadın kozmetik ve estetik destekle yüzüne bakılır değerde ama beyin nakli henüz istenen sonuçları vermiyor, akıllı ol ama kurnaz olma, muhtemelen kurnaz pek çok kadın tanımıştır, ve hala bekarsa aradığı bu değildir. Bir de şunu paylaşmak isterim, iyi niyetin evrende bir karşılığı var! Cömert ol, hayata ve insanlara karşı güzel dileklerde bulun. Ne istediğini bil ama hırslarının esiri olma, para pek çok imkan sunar ama mutluluk ve sağlık asla garanti edilemez. Sevgiler