- Konu Sahibi SessizveDerinden
-
Bak ablacım 2 kuru ekmek ye ama ayrı evin olsun nekadar da seversen sev kaynananı oda seni severse sevsin bir zorlanırsın, hem yeni evli olucaksın evde rahat dolaşmak istiyceksin kocana sırnaşıcaksın vs duşunu rahat alamıycaksın
çok gerçekci bir şekilde yorumlamış durumunuzu.
şu an halledilir, bir şeilde geçinilir diye düşünseniz dahi aynı eve girince olaylar boyut değiştiriyor.
aynı evde yaşamak yok yere perdeleri yıkıyor, yüzgöz ediyor insanları (kişiye göre değişir abii ama genelde böyle)
nişan süresiniz uzatıp maddi olarak kuvvetlenince yapsanız düğünü olmaz mı?
Nişan süresini fazla uzatmak istemiyorum çünkü aynı sokakta oturuyoruz artık herkes biliyor ve bilirsiniz dedikodu yapılıyor artık..
Ve babam bilmiyor birlikte olduğumuzuBaşkasından öğrenmeden benim söylemem gerek..
Nişan olduktan sonrası sorun değil, ama 1-1,5 sene veya en fazla 2 sene uzatabiliriz..
Ben : aşkım açık açık konuşucam şimdi iyi dinle tamam mı
O : tamam canım
Ben : Annen bizim evlilikle ilgili önce ayrı oturursunuz demişt,.sonra sana kızıp 2 sene bir otururuz dedi en son.senin bu konuda bilgin varmı
O : Sen ne istiyosun ?
Ben : Benim aklımı kurcalayan bi soru var
O : Nedir
Ben : Annenle ablan bu yakınlarda evlenirsek senin ev geçindiremeyeceğini düşünüyo.ve annen o yüzden 2 sene bir otururuz demişti.ben pek aynı fikirde değilim.tamam zor günlerde olur ama birbirimizi dengeleriz.hem yeni evli olucaz rahat etmek istiycez.düşünsene gece duş bile alamam utanırım ben.yanlıs anlama bunlar illa olsun demiyorum ama bana benim fikrimi sordun ve gönlümden geçenler önemliyse gönlümden geçenler budur..
O : Tamam olum (olum demesi aşkım demesinden daha çok hoşuma gider :)) bizde ayrı evde otururz dert ettiğin şeye bak.hele o günler bi gelsinde
......
Az önceki msjlaşmamız budur..Gündüz uyuyıp gece çalıştığından buara pek yüzyüze görüşemiyoruz..
o günler bi gelsinde sözü seni rahatsız etmedimi peki ? beni psikopat herşeyi inceleyen biri gibi görebilirsin ama o cümledeki vurdumduymazlığı geçiştirmeyi fark etmedin mi? neyse hakkında hayırlısı olsun ama sözünü pek tutacak gibi durmuyor canım.
Şuan söz yüzüğümüz bile takılmadı, daha ailemin tamamı da bilmiyor..
Ve ev tutmaya ev kurmaya da uzun zaman varken kesin bir şey söyleyip sonradan dönmesinden iyidir..
Ben o cümlesini lehime çevirmesini bilirim merak etmeyin
Şuan kademe kademe gitmeyi planlıyorum.Onu vurdumduymaz olup olmıycanı anlıycak kadar tanıyorum.
Msjımın altında belirtmiştim msjda konuştuk ve gripti ayrıca gece işteydi..
Uzun uzun detaylı konuşmaya ortam yoktu yani.
Ben sizin yorumlarınızı da dikkate alacağım ama sizde çok negatif düşünüyorsunuz.
23 yaşında evlenen hiç mi erkek yok..
Babalarımız, dedelerimiz 30larda mı evlendi
Yada evlendiğinde çok mu sorumluluk sahibi, sorunsuz,bilinçliydi..
Oturup 3-5 sene her genç erkekte olan evlilik fobisinin, yada sorumsuzluğunun geçmesini mi bekliyeceğim.
Yada ayrılıp ''bu olmadı ya neyse kısmet değilmiş başkası çıkar karşıma'' mı diyim dengi dengime birisini bulmuşken.
Sizler benden muhtemelen çok büyüksünüz ama inanın ben kimlerin nelerine katlandım, aştım..
Ben gereken mesajları süreç içerisinde gerek ailesine gerek kendisine vereceğim.
Az çok kafamda neyin olduğunu biliyorlar..
canım eşim 22 yaşında evlendi profilden yaşıma bakarsan 23 yaşındayım.babalarımız dedelerimiz küçükken evlendirilmiş ama çokta ezilerek büyümüşler olgunlaşmışlar yani yaşayacağın sorunları göstermek için konuşuyorum.umarım çok mutlu olursun
Canım benim istisna dediğin vakit birlikte yaşamış ve mutlu mesut hayatını devam ettiren anlaşılır.
Ne yazık ki sen istisna değilsin senin konu açan arkadaştan hiç farkın yok. Henüz birlikte yaşamadın ve başına neler gelebileceğini bilmiyorsun. Senin tek farkın o daha birşey söylememiş, sen kabul etmişsin.
Ve bir abla olarak söylüyorum ki mutluluk oyunu oynuyorsun, inşallah sen haklı çıkarsın. Ama sende unutma ev ev üstüne olmaz, bir evde iki kadın hiç olmaz.
Hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?