Evlenince kiymete binen esim

Ayy benimkisi de evlendikten sonra kıymetlenecek mi acaba. Liseden beri tek başına yaşamış, herşeyi tek başına yapmış, çalışmış tüm zorluklara, hastalıklara tek başına mücadele etmiş. Babasının felçli olmasından dolayı annesi ilgilenememiş sadece sevgilime deil diğer erkek kardeşlerine de aynı şekilde.

Yorumları okudum da benimkisinin annesi kesin biz evlenirsek çok fena vicdan yapacak, anam yandım ben

Son düzenleme:
insanlar benim mutluluğumu paylaşırsa ne güzel olur ama paylaşmazlarsa bu benim mutluluğuma gölge düşüremez ne içlenirim ne mutsuz olurum onların tercihi ve onların kaybı (oysa ben başkalarına güzel birşeyi paylaşma fırsatı sunmuşum) sadece bana ait olan mutluluğa kimsenin gölge düşürmesine izin vermem. başkasından birşey beklemem en yakınlarımdan bile ve böylece insanlar kolay kolay hayal kırıklığına uğratamazlar beni. ve böylece benim yaşadığım dünya onlarınkinden çevremdeki bir çok insanınkinden daha güzeldir. hayat benim hayatım ben sunarım alan alır mutlu olur almak istemeyen güzellikleri yaşama şansını kaybeder.......

benim penceremden dünya böyle görünüyor.......ve gözlemlediğim, gördüğüm kadarıyla bir çoklarına göre daha çok mutluluk ve sevgi var.....gerçekten

insanlara beklentiler ve anlamlar yüklemeyi azaltabilsek belki onları "gerçekten" görebiliriz.....

sevindim senin adina charlotte
son cumlen bana uymadi o baska
hormonlar hormonlar :)

:))) kesinlikle. senin için kurulmuş bir cümle değildi zaten

çok geçerli ve güzel bir maazeretin var şu sıralar :)) ne güzel iyiki de var

senin de söylediğin gibi bu tarz olayları hayatının merkezine koymadan geçiştirmeyi başarırsan çok mutlu bir bebişin olur ve umarım olur....

vaaaaaaaayyy muthis ins. bende sizin gibi olabilirim

ben de her kayınvaldenin kötü olduğunu düşünmüyorum.ama gecen gelen kayınvaldemin xxxxxx i öp başına koy yat kalk dua et öyle bi evlat yetiştirip verdim demesine o kadar üzüldüm ki anlatamam.hem de drup dururken hiç bir olay yokken.
ben de tamam sadece ben dua ederim o hiç etmesin dedim.sonra o da dediki yok o da dua etsin
bende yok yok etmesin ben tek başıma ederim dedim.
konu kapandı ama ben çok kötü oldum.sanki benim hiç bir vasfım yokmuş da oğlu benle evlenerek beni yüceltmiş gibi.çokkk üzüldümmm...
yine de kötü olmadığını düşünüyorum

benimde kayınaildem, magazadayız. çanta beğendi bende aa evet güzelmiş dedim. durduk yere bir oglan yaptım elimden aldın, bir çanta begendim onuda elimden almaya çalışıyorsun dedi, şakayla. bende oğlunda beni çok istedi aldık birbibirmizi dedim. satıcı adamda ee dogru tek taraflı olmaz deyince sustu

canım benim ya, öyledir işte ama sadece erkek anaları çocuk büyütmüştür, sadece erkek anaları emek vermiş fedakarlık yapmıştır, saçını süpürge edip pırlatan gibi çocuk büyütmüşlerdir de ondan...
gelinler ağaç kovuğundan gelme vasıfsız yaratıklar oldukları için sadece gelinler dua etmeli tabii

Herkesin anlayabileceği dil farklı..
Canını sıkacağına anlayabilecekleri dilden konuş sadece.
oğlan bekliyorduk ifadesi yeterince zeka noksanı şayet kayınvaliden jinekolog değil ise
bu laf bir cevabı hakeder ve bu saygısızlık değildir.
Sadece beni incittin ben seni incitmemek için doğrudan söylemiyorum ama adam ol! gibi.
Aynı durumda kendi kız olsa söyleyemez incirdir diye ama seni kırmaktan çekinmiyor.
Sen neden alanıma girme,lafını bil,saygımızı koruyalım mesajını vermiyorsun ki?

derinss birde soyle bir sey oldu
biz bebek dusunmezken
sorarlardi ne zaman ne zaman diye
esimle oturduk yazisiyoruz kayinvalidemle
soyledigi su
kucuk ahmetin ikizleri oldu bir kiz bir oglan
senin neyin eksik dediler ogullarina :)
tartismaya girecek
yada onlari terbiye edecek pozisiyonda degilim
msn'den yazdim zaten kendimi tutamayip
bu kadar uzulecek bir sey yok
sevincimi paylasmiyorsunuz madem belli etmeyin
memnuniyetsizliginizi
erkek cocuklarin sart oldugu cagda yasamiyoruz ve
kizima kardes dusunursem insallah o'da kiz olur diye yazdim :)
verdikleri cevap
"anasinin has kizi sen bizi yanlis anladin biz evlad ayirmiyoruz" oldu
simdide kayinvalidem evelsi gun aramis esimi
demis isim konusunda kararlastirdinizmi
"berfin olacak "dedi esim" ama nufusa berfin elif diye gececek"
hic bir sey demedi ama hic bir sey
sonra ablasi aradi
ve esime kizdi "madem iki isim koyacaksiniz biride annemin ismi olsun"
dedi :) "ben nasilki babamin adini koydum sende annemin adini koy "
diye usteledi
esim ben hayirsizim ondan dusunemedim dedi gulerek
onuda kardesim koysun yada sen koyarsin kizin olursa
daha cit yok.

alla alla görümce pişman mı olmuş babasının adını koyduğuna.... ne alaka...

Eşin tarafından şanslısın öyleyse. Bu da büyük bir artı.
Şanslarını sürekli zorluyorlar ama ..
Belli ki daha zorlayacaklar.

Benim demek istediğim şuydu aslında içlerinde ne taşırlarsa taşısınlar size değmesinler.
canınızı sıkmasınlar ,bugün adına karışacak yarın ne yediğine yarın nerede okuyacağına..
hep bik bik.. çekmek zorunda değilsin.

Zor ama çözümsüz değil.
Hayatta neler neler geliyor üstümüze türlü türlü sıkıntılar.
Kimsenin çok bilmiş görümce veya ben bilirim kayınvalideye tahammül lüksü yok.

Erkek ayrımı işte burda başlıyor ..
Daha hiçbir bayandan aılesının boyle seylerınden şıkayet etıtgını duymadım .cunku yok ..

Ama nedense erkekk tarafı cocukları evlenınce bır telaşa kapılıyor sankı oğullarını yıycek karısı !
Dikkat edin aynı ailede oğlunu evlendıren kaynana gelinine yaptığını : damadına yapamaz ..
halbukı kız evlat el evıne gıdıyo madem sorun evlatsa kız aılesının sorun cıkarması gerekmezmi
nedır bu erkek evlat düşkünlüğü kaynanalarda anlamadım gitti ya !

Seni bilmem ama eşin çok güzel cevaplar veriyor ailesine , senin hiç canını sıkmana gerek yok, hem kız toruna burun kıvırıp hem de k.validenin adını koymak istemeleri enteresan.

Anlayabiliyorum insana hamilelikte daha dokunuyor böyle laf sokmalar. Ben k.validemin incilerini anlatsam şak diye düşer bayılırsın. Hamileliğimde hiç kaldıramıyordum bazı laflarını. En iyisi hiç kaale almamak, o an cevabını verip daha fazla kafaya takmamak lazım.

aynenya artık nefret ettim ben oğlu gelcek diye kuzular balıklar yapılır banada ne olursa artık onu yesin.

Hande benim gibi yap sende

sadece izle...

mümkün olduğu zaman onlara gittiğimde birşey yemem içmem

hep şimdi yedimde geldim,şimdi içtimde geldim derim...

Bırak yedirsin,içirsinler bitanecik oğullarına.

Ben takmıyorum artık,sende takma

..............

ayyyynı şeyler başımda:89: hiç oğluna ilgi göstermeyen kadının her zaman arayıp merak edesi tuttu.. ne yaptığını umursamayan kadın her bişeyin içine dala oldu.. askere gittiğinde 95 kiloydu.. geldiğinde 65. imaların ardı arkası yok.. kendi kıskançlıklarıyla yedi bitirdi çocuğu bana atıyo çamuru.. bi kıymete bindi ki anlatamam.. nişanlıyımda şimdi evlenince nolacak çok merak edşyorum

elbette bu umarsızların kıskançlık krizleri tuttu diye bizde geri çekilip sinecek değiliz savaşa devam..umursama.. ilgisiz umursamaz mutlu neşeli şen kahkahalı ol.. bak nası kalbi felç geçiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…