''Anne neyapıyorsun bırak Allah aşkına ya '' dedi
Brownim al birazını sen iç dedi...
bende istemem dedim.
''Anne burda yalnız ben yokum farkındasın değil mi ''dedi
Annesinden cevap yok :))
ben olsam ilk seçeneği seçerdim..
şöyle bir seçenek olur mu, siz başbaşa kutlasanız ve 2. kutlamayı da k.validede yapsanız, nasıl olsa sen yorulmayacaksın, k.validen uğraşacak.
''Anne neyapıyorsun bırak Allah aşkına ya '' dedi
Brownim al birazını sen iç dedi...
bende istemem dedim.
''Anne burda yalnız ben yokum farkındasın değil mi ''dedi
Annesinden cevap yok :))
Bizim doğoum günleri neyse ama oğlumun doğum gününde annemler olsun kayınvalidemler olsun unutunca çok bozuluyom yaa herkes arasın diye bekliyorum. Valla yalan söyleyemem aramazlarsa hepsini arayıp bi güzel fırça çekip sitem ediyom
Sorma, esımın aılesı de oyle.
Yok anneler gunu, yok babalar gunu.
Bırde ıdısının vıdısının dogum gunu kutlanır.
70 yasına merdıven dayamıs kayınpederımın dogum gunu kutlansa ne, kutlanmasa ne!
ölmeyeceğim boşuna beklemeyin partisidir o
Bravo, iyi etmiş, oohhh..
Ona da ders olsun, yani akıl almaz bir davranış bu yaptığı. Umarım yeterince pişman olmuştur.
Brownım, keske deseydın 'benım vıtamıne ıhtıyacım oldugunu annen dusunmuyor, ıcmeme gerek yok' dıye.
bence herkes mesafesini korumalı
birazda eşten kaynaklanıor.bu konulardada benim eşim şöle böyle demeyi hiç sevmem ama kendi eşim üzerinden örnek vermek zorundayım
mesela annesine hiç bişeye karıştırmaz anneside karışmaz ki zaten oğlunun huyunu bilir.
benim hakkımda kesinlikle konuşamaz konuşursada susturulur ki konuşacağınıda sanmam.
herkes birbirine karşı hoşgörülü ve mesafeli olursa aradaki ufak tefek laflarada takılmamamız lazım ama maalesef bunu yapamıyoruz işte.
yorumları okumadım ama
şunu düşünüyorum hiç bir anne için evladı sonradan kıymetli olmaz
herzaman herdaim çok kıymetlidir
belki bazı gelinler öyle düşünüyor olabilir benimle evlendikten sonra oğluna bağlandı ama hiç inanmiyorum ben buna
evet oğlunu gelinden kıskanan kaynanalar var ona lafım yok
ama işte oğlunun değerini evlendikten sonra bilene hiç inamiyorum
ilerde gelinleriniz inşallah aynısını sizin için düşünmez arkadaşlar çok bozulursunuz emin olun
işaretlediğim cümleyle bahsettiğin hoşgörülü ve mesafeli durmanın bir alakası olduğunu düşünüyor musun gerçekten?
resmen eşinin kadını zorla susturduğundan bahsediyorsun.. ben yanlış anlamış olmalıyım herhalde..:44:
ölmeyeceğim boşuna beklemeyin partisidir o
Eleferacım; İnan kibazen olup biten karşısında donup kalıyorum
ne tepki versem ne desem bilemiyorum :))
katekate hayir esimin ailesiyle oturmak gibi bir derdim yok
onlar Turkiyede ben kendi ailemden bahsetmistim o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?