- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi bensibelim2
-
İyi güzel konuşuyoruz ama bu forumda kayınvalidesiyle daha nişanlılık döneminden bozuşup halen onlarla yaşamayı düşünenler var.
Lütfen yapmayın, belki ailenizin dizinin dibinde yaşadığınız için uyuşamadığınız insanlarla aynı ortamı hatta evi paylaşmak ne demek idrak edemiyorsunuz ama ben yaşamış biri olarak böyle uyuşmazlıklar sürüp giderken mutlu ve huzurlu bir evliliğin çok zor olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim.
Lütfen boyle genellemelerde bulunmayın cunku bilmeyen insanlar doğuyu ve doğuluları canavar sanicak. Ben Erzurum'luyum ama bırak evde etekle gezmeye zorlanmayı disarda da istediğimi giyerim denize bikiniyle girerim 18 yasına girdiğimiz gun kızkardeşime de banada araba alındı, istediğimiz yere gidebiliyoruz bugüne kadar yemek ve pasta yapmak dışında ev ısı yapmadım annem yada babam bize asla hicbi konuda baskı yapmadı. Annemde babamda calisiyo ikiside üniversite mezunu. Yani doğudaki insanlar okumayan çalışmayan kadınları kole gibi gören kısıtlayan insanlar degillerdir. Kadın cinayetlerinin cogu istanbulda isleniyo diye istanbula öcü gözüyle bakıp yaşanılmayacak yer mı demeliyiz. Burda yazdıklarımızı yüzbinlerce insan okuyo. Belki üniversite sınavına girmiş ve karsi yada Sivas'ı veya Erzurum'u kazanmış bi kız bu yazılanları okuduktan sonra buraya gelmekten vazgeçecek biraz daha dikkatli olalım ayrıca size kötüleri denk gelmiş kars lılar son derece moderndir eskiden beri. Rus işgalinin cokben dün nişanşımdan ayrıldım neden mi?
ben batlıyım o doğulu karslı
kendisi orda çalışıyor bende oraya gitmeye razı oldum herkes bana manyak dedi...
ama öyle bir ortam gördümki vicdan yok benim burada ailem sıcak kanlı onlar bir adet buz...
sürekli laf sokuyorlar övünüyorlar bir hediye verdiklerinde annende verecek diyip karşılık bekliyorlar.
her şeyi abartıyorlar ama yaptıkları bir şey yok ...
benim kültürüme bürünüceksin diyor nişanlım...
kayınvalde evde sürekli etek giydirir giyimine karışır...
birde işin içinde şiddet anneme karşı gelme diyip omuza vurma...
doğu kültürü benden uzak dursun...
mis gibi batım var benim.
bir kere kadınlar mal değildir bunu kafalara yerleştirmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?