Şimdi koy nasıl bir yer mesela ege Akdeniz de köyler yada yayla diye geçer şehirden hiçbir farkı yok havuzlu siteleri. Marketleri. Çay bahcesi/pastane.lisesi.okulu.sağlık ocagi kisacasi her türlü imkana sahip olan yerler var mesela senin gideceğini düşündüğün koy nasıl yer.Ailesiyle gorusmesine laf soz etmem ama annesi beni kiskaniyor. Ve buna üzülüyorum.
Ailem merkezde oturuyor. 3 kardeşi var.
Ailesiyle gorusmesine laf soz etmem ama annesi beni kiskaniyor. Ve buna üzülüyorum.
Ailem merkezde oturuyor. 3 kardeşi var.
Şimdi koy nasıl bir yer mesela ege Akdeniz de köyler yada yayla diye geçer şehirden hiçbir farkı yok havuzlu siteleri. Marketleri. Çay bahcesi/pastane.lisesi.okulu.sağlık ocagi kisacasi her türlü imkana sahip olan yerler var mesela senin gideceğini düşündüğün koy nasıl yer.
Bak sana ileride başına gelecek bi senaryo yazayım hazırlıklı ol. Buraya yazdığın dert bile değil benim yazacaklarımın yanında. 2 ev 4kardes sorunsalı. Senin eşin ilk kazanan olacak ve sende çalışan gelin olacaksın hani PARA VAR durumu!
Eee sevgilinde abi haliyle kardeşleri evlendiğinde yardım edecek borc verecek (ki bence normaldir, yapılması gerekir) zaman gelecek o ev size verildiği için bi hak isteme olacak, sonrada yeni gelinlere mecburen yeni evler düşecek kira yada satın bilemem. sen bunları da dert edeceksin. Benim sana tavsiyem o evi uygun fiyatla toparlayın, uygun fiyatlı döşeyin 1-2 sene para biriktirin arkasından evlenecek birader geldiği zamanda 'biz ev alacagız, borca gireceğiz, size yardım edemeyebiliriz ama bu evi hazır halde size bırakırız yuva kurarsınız' dersiniz. Kendi evinize biriken paranızla kredi çeker ev sahibi olursunuz. kimse sizden yardım yada hak talep edemez. hayata 3-4 sene geç ama 2 gol birden atmış başlarsınız
Bu öğütü anlayan hayatı bal gibi yaşar, anlamayan zehir gibi
Bazen zehir olmuyor biliyormusunuz..Bak sana ileride başına gelecek bi senaryo yazayım hazırlıklı ol. Buraya yazdığın dert bile değil benim yazacaklarımın yanında. 2 ev 4kardes sorunsalı. Senin eşin ilk kazanan olacak ve sende çalışan gelin olacaksın hani PARA VAR durumu!
Eee sevgilinde abi haliyle kardeşleri evlendiğinde yardım edecek borc verecek (ki bence normaldir, yapılması gerekir) zaman gelecek o ev size verildiği için bi hak isteme olacak, sonrada yeni gelinlere mecburen yeni evler düşecek kira yada satın bilemem. sen bunları da dert edeceksin. Benim sana tavsiyem o evi uygun fiyatla toparlayın, uygun fiyatlı döşeyin 1-2 sene para biriktirin arkasından evlenecek birader geldiği zamanda 'biz ev alacagız, borca gireceğiz, size yardım edemeyebiliriz ama bu evi hazır halde size bırakırız yuva kurarsınız' dersiniz. Kendi evinize biriken paranızla kredi çeker ev sahibi olursunuz. kimse sizden yardım yada hak talep edemez. hayata 3-4 sene geç ama 2 gol birden atmış başlarsınız
Bu öğütü anlayan hayatı bal gibi yaşar, anlamayan zehir gibi
müstakil sanırım, mütahite verin o apartman yapar 1 dairede size verirSehirdeki ev o haliyle alıcı bulabilir mi? Baya yıkık dökük içi ,mutfak camı bile yok.
Bazen zehir olmuyor biliyormusunuz..
Cevremde ne abiler var kredi cekip cekip kardesine odeten, dugun borclarini kardesine paslayan vs vs
Bu abi de oyle olursa kardesler sona kalan dona kalir sozunu bizzat yasayabilirler..
müstakil sanırım, mütahite verin o apartman yapar 1 dairede size verir
Bir iki sene sonraki mali durumunuz onemli o zamanKirada oturmak da istemiyorum. Tabiki durumumuz duzelince evlenecegiz. Daha bir iki sene var.
Bir iki sene sonraki mali durumunuz onemli o zaman
Koyde kalmazsiniz, sehirdeki ev masrafli olacak,kirada da oturmak istemiyorsun, bedavaya evlilik olmuyor malesef, ne istiyorsunuz madem yali dairesi alsin erkek arkadasiniz
O zaman evlenene kadar para biriktirip merkezdeki evin içini yaptırırsınız. Başka çözüm yok, 21.yy ve 2016 yılındayız evlenip köye yerleşmek kaldı mı?
Ayrıca anneniz evlenmenize sıcak bakmıyormuş, buna rağmen mi evleneceksiniz?
Neden sizin ev? Adami birak ev kiralasin sorumlulugunu bilsin, senin evine mi guvenip evlenecek? Yanlis hareket ediyorsunuz benden soylemesiAlsın gerçekten :) Bizim evde oturmaya ikna edeceğim başka çarem kalmadı. Olmadı evlenmeyiz. :)
Neden sizin ev? Adami birak ev kiralasin sorumlulugunu bilsin, senin evine mi guvenip evlenecek? Yanlis hareket ediyorsunuz benden soylemesi
Dugune kadar zamaniniz var birikim yaparsinizEv varken para biriktirelim istiyorum. Kira verirsek birikim yapamayız çünkü. İleride kendimize ait evimiz olmaz kira verirsek.
Sizin ev derken kendi ailenizle aynı evin içinde mi yoksa farklı bir ev mi.Eger farklı ev ise oturulur neden oturulmasin.Alsın gerçekten :) Bizim evde oturmaya ikna edeceğim başka çarem kalmadı. Olmadı evlenmeyiz. :)
Dugune kadar zamaniniz var birikim yaparsiniz
Sonra dugun icin fazla acilmazsiniz
Dugun olunca takilari da ekler guzel bir pesinat yaparsiniz birkac seneye kirada da otursaniz ev alabilecek krediyi de cekmis olursunuz
Sizin evinizde oturan koca yayilir da yayilir oraya bir daha ev mev almaz
Sizin ev derken kendi ailenizle aynı evin içinde mi yoksa farklı bir ev mi.Eger farklı ev ise oturulur neden oturulmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?