- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi mimoza0505
Yok ben bosanmis 5 cocukluya varicam ..sen mutlu ol seker seninkini almam..Ne o ? Yoksa bekar erkekleri boşanmışlar alacak bize erkek kalmayacak diye mi endişen ?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben bosanmis 5 cocukluya varicam ..sen mutlu ol seker seninkini almam..Ne o ? Yoksa bekar erkekleri boşanmışlar alacak bize erkek kalmayacak diye mi endişen ?![]()
Toplumumuzda maalesef ki böyle... Iki oglum var, ileride neler olur bilemem, büyükte konusmam, ama bende ilk etapta istemezdim, ama bu demek degilki evlatliktan red ederim, ilk soktan sonra eger oglum kararlisa tanimak isterim ilk etapta... Eksiklik degil ama hem evlilik tecrübesi, hem acaba neden gecinilemedi, acaba oglum nasil etkilenir, o an pembe gözlükten dolayi sorun yapmiyor ama ilerde bas edebilirmi falan filan... Yani mantiken düsünüyorum, ama kimse bilemez cokta mutlu oluna bilir... Aslinda is eski sevgilinizde bitiyor, kararli durup sizi gercektende sahiplenseydi ailesinide ikna ederdi, o kolayi secmis, yani sizi yeterince sevmemis...![]()
haklısınız aslında beni yarı yolda bırakan birinin ardından üzülmek istemiyorum ama ağlamaktan alamıyorum kendimi
o da ağladı ailesi anadolu kültürüyle yetişmiş sivaslılar
ve bu benim 3.kez başıma geliyor en çok zoruma giden de bu 2.sınıf insan muamelesi görüyorum
bugün kaçıncı yaş sorunuzYaslariniz kac canim?
evlenme kararı almadık canım sadece iyi gidiyordu onun konuşmalarından bahsediyorumsebeb bu değil nice aşık adamlar gördük bin kişiyle de yatsa gene onu alırım diyen..bahanesi bu olmuş inanma.hem 1 aylık ilşki için sen nasıl hemen evlenme kararı aldın yaw
anadoluda dul kadın dul erkekle evleniyor genelde . yada yaşı ilerlemişse bayanın yine dul bir erkekle evleniyor . burda durum farklı.
Kızlar çok üzgünüm
5 sene önce yaptığım bir evlilik yüzünden dün sevgilimle ayrıldık
İnsan el ele tutuşmadan bile sever mi ben sevdim
Belki bir daha onun gibi bakan onun gibi sahiplenen biri olmayacak
Ailesini kırmamak,üzmemek için benden vazgeçti
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Kızlar çok üzgünüm
5 sene önce yaptığım bir evlilik yüzünden dün sevgilimle ayrıldık
İnsan el ele tutuşmadan bile sever mi ben sevdim
Belki bir daha onun gibi bakan onun gibi sahiplenen biri olmayacak
Ailesini kırmamak,üzmemek için benden vazgeçti
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?