• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenip ayrıldığım için benden ayrıldı :(

sebeb bu değil nice aşık adamlar gördük bin kişiyle de yatsa gene onu alırım diyen..bahanesi bu olmuş inanma.hem 1 aylık ilşki için sen nasıl hemen evlenme kararı aldın yaw

Toplumumuzda maalesef ki böyle... Iki oglum var, ileride neler olur bilemem, büyükte konusmam, ama bende ilk etapta istemezdim, ama bu demek degilki evlatliktan red ederim, ilk soktan sonra eger oglum kararlisa tanimak isterim ilk etapta... Eksiklik degil ama hem evlilik tecrübesi, hem acaba neden gecinilemedi, acaba oglum nasil etkilenir, o an pembe gözlükten dolayi sorun yapmiyor ama ilerde bas edebilirmi falan filan... Yani mantiken düsünüyorum, ama kimse bilemez cokta mutlu oluna bilir... Aslinda is eski sevgilinizde bitiyor, kararli durup sizi gercektende sahiplenseydi ailesinide ikna ederdi, o kolayi secmis, yani sizi yeterince sevmemis...:KK14:

Haklısınız bende mantıken düşünüyorum ikilemde kalırdım evlenmiş boşanmış normal boşanmakta evlilik gibi ama hayatına düşkün keyfi yaşayan bir tip ise diye içime kurt düşüp sorguılamadan da duramazdım. İşte bazı boşanmış arkadaşlarımız konu sahibi gibi kendini yenilemeye odaklar bazıları ise aman vur patlasın çal oynasın benim arkadaşım öyle mesela ki burada da benzer konu açıldı boşandım erkek arkadaşımla yüzeysel yaşıyoruz devamını getirsem mi diye cevaplayan arkadaşların çevresi de öyle tiplerden çoğu nasılsa boşandım artık diyenler. Başka konu da boşanır boşanmaz iş yerindeki arkadaşı ile yatıp başına bela alan kadın da vardı. Şimdi erkekler hepimizi hop aynı kefeye açıkca ben bile oğlumda sorgularım tanımak isterim

Şimdi bir aylık süreçte bunun olması güzel aslında daha fazla bağlanmadan kopmuş bağlar konu sahibinin sevgilisi başka niyetler ile de ilişkiyi uzatıp olmuyorsa güle güle diyebilirdi bu daha kötü üstelik adamın kararı bu kendi gibi bekar da isteyebilir ona da saygı duyulmalı.

Bence olaya iyi yanından bakmak lazım en güzeli bu ve o bir ayı asla takılmamak düşünmemek sorgulamamak şart

haklısınız aslında beni yarı yolda bırakan birinin ardından üzülmek istemiyorum ama ağlamaktan alamıyorum kendimi
o da ağladı ailesi anadolu kültürüyle yetişmiş sivaslılar
:KK43: ve bu benim 3.kez başıma geliyor en çok zoruma giden de bu 2.sınıf insan muamelesi görüyorum

Yaslariniz kac canim?

sebeb bu değil nice aşık adamlar gördük bin kişiyle de yatsa gene onu alırım diyen..bahanesi bu olmuş inanma.hem 1 aylık ilşki için sen nasıl hemen evlenme kararı aldın yaw
evlenme kararı almadık canım sadece iyi gidiyordu onun konuşmalarından bahsediyorum
1 aylık tanıdığım adamla evlenecek değilim ki 2.evlilik bu yani iyice düşünüp karar vermem lazım
zaten bu mevzuu yüzünden kimseyle ciddi nişan vs. olayına bile gelemedik
millet her ayrılanı onun bunun altına yatıyor sanıyor senin allah korkun yoksa bekarsan da her halukarda yaparsın bişeyler
sorun o kağıda atılan imza

anadoluda dul kadın dul erkekle evleniyor genelde . yada yaşı ilerlemişse bayanın yine dul bir erkekle evleniyor . burda durum farklı.

Canim dul kadinla evlenen de cok bekar erkek var tanidigim. Kimi Kayserili, kimi Erzurumlu, kimi Diyarbakirli, kimi Tokatli... Artik kapali kulturler son buldu. Herkesin kendi fikri, kendi düşünceleri var artik .Kimse artik anne babasinin, yasadigi yerin kültürünü körü körüne kabullenmiyor. Kaldı ki çocuk İstanbul'da yaşıyor sanırım, aslen Sivaslı. İstanbulda yaşayan nüfusun kaçı has ve has İstanbullu ki zaten? :)

Hiç üzülmeyin,ayrılmak da evlilik kadar doğal.İnsanlar bizim toplumumuzda ayrılan kişi erkeksae doğal,kadınsa önyargıyla bakıyorlar maalesef.Ama inanıyorum bir gün sizi geçmişinizle yargılamayan ve hoşgörüyle karşılayan,sizi sadece siz olduğunuz için seven biriyle karşılaşıp yuvanızı kuracaksınız,Rabbim nasib ettiyse olacak işallah.Olmazsa da güçlü olun,ayrılmak namussuzluk değil,ahlaksızlık değil,yüz kızartıcı bir suç işlememişsiniz,evlenmişsiniz olmamış ve bitmiş.Kimsenin karşısında kendinizi ezik hissetmeyin ve size 2. sınıf insan muamelesi yapmalarına izin vermeyin.Bunu en yakın arkadaşınız akrabanız dahi yapsa tepkinizi koyun.ve şunu da bilsinler o oğullarının evleneceği kızın hiç evlilik yapmamış olmasını isteyen,illa bakire olmasını isteyen anne babalar kınadıkları ile imtihan olmadıkça ölmezler,kendi kızlarının da başına gelebilir.ETME BULMA DÜNYASI...Seyreyleyin görün.MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER...

Son düzenleme:
Kızlar çok üzgünüm :KK43:
5 sene önce yaptığım bir evlilik yüzünden dün sevgilimle ayrıldık
İnsan el ele tutuşmadan bile sever mi ben sevdim
Belki bir daha onun gibi bakan onun gibi sahiplenen biri olmayacak
Ailesini kırmamak,üzmemek için benden vazgeçti
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

sahiplenmesi böyle bırakıp gitmekse sahiplenmese acaba ne yapıcaktı?

Kızlar çok üzgünüm :KK43:
5 sene önce yaptığım bir evlilik yüzünden dün sevgilimle ayrıldık
İnsan el ele tutuşmadan bile sever mi ben sevdim
Belki bir daha onun gibi bakan onun gibi sahiplenen biri olmayacak
Ailesini kırmamak,üzmemek için benden vazgeçti
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

ailesini kırmamak için yaptıysa şükret ki evlenmemişin..
çünkü o aileyi kırmamak için yapılan şeylerim çoğu evlenince çok yıpratırdı sizi...

Boş ver evlenipte bu muameleye maruz kalmandan iyidir,eğer gerçekten dediğin gibi sevip sahiplenseydi bunu yapmazdı zaten.

bazıları da evlenmemiş insanla evlenmek istiyor illa ki. kendilerince sebepleri var ama yanlış ama dogru. yapacak bir şey yok.

üzülme nasip değilmiş olsaydı kimse duramazdı önünde

canım eğer bunu bahane edip de senden ayrıldıysa kafana bile takma derim. gerçekten sevseydi sahip çıkardı biraz çabalardı. Ailesini karşısına almayı göze alamamış bir adamdan sana hayır gelmez boşver canını sıkma..

Back
X