- Konu Sahibi :(emoxsx:(
-
çocuk kızmı erkekmi ??? kaç yaşında??? bu da çok önemli
...
böyle bi durumu bilmek farklı gözünüzün önünde olması farklı yaşamadan bilinmiyor işte
benim problemim çocuk değil ayrıca konu oraya yığılmasın lütfen sonuçta bunu benden gizlemedi bilerek başladım bu ilişkiye sadece yaşadğım bi anı anlattım
buraya aktarıldıktan sora konu her yönuyle elealınıyo canım........!!
bu rayı bırakayım olmuyo..
çocuk var buda bır sorundur..!!
su anda olmasa bıle ıllakı sana sorun olarak gerı dönecek..
ama çocuğun baba demesinden rahatsız oluyorsanız problemlerinizden biride çocuktur.böyle bi durumu bilmek farklı gözünüzün önünde olması farklı yaşamadan bilinmiyor işte
benim problemim çocuk değil ayrıca konu oraya yığılmasın lütfen sonuçta bunu benden gizlemedi bilerek başladım bu ilişkiye sadece yaşadğım bi anı anlattım
ha bu arada konuya istediğimiz yönden bakarız.
sizin dediğiniz taraftan bakmak gibi bir yasa yok bu forumda.
çocuk kızmı erkekmi ??? kaç yaşında??? bu da çok önemli
...
ama çocuğun baba demesinden rahatsız oluyorsanız problemlerinizden biride çocuktur.
aynen çocuğun baba dediğini duyunca kötü olmuşsunuz yani bu da bir sorun hem 3 ay bir ilişkinin oturması gelecekle ilgili kararlar verilmesi için oldukça erken bir zaman
hem bugün çocuğun baba demesinden rahatsız oluyosanız yarın babasıyla görüşmesine gelip sizde kalmasına da bozulacaksınız demektir
senin için tekrar açıklıcaktım gerek kalmamış
bence ilişkileri en çok yıpratan şeylerden bitanesi de maddi konulardır
o yüzden korkuyorum
çocuğu konusunda bi defa görüştük o ona baba dedikçe ben çok kötü oldum ona kesinlikle kızmıyorum ama belkide zamanla alışırım yaşamadan bilemem ama
aynen çocuğun baba dediğini duyunca kötü olmuşsunuz yani bu da bir sorun hem 3 ay bir ilişkinin oturması gelecekle ilgili kararlar verilmesi için oldukça erken bir zaman
hem bugün çocuğun baba demesinden rahatsız oluyosanız yarın babasıyla görüşmesine gelip sizde kalmasına da bozulacaksınız demektir
zaten çocuk babada kalıyormuş fromcum.
bu dahada büyük sorun oluşturacak...
ama çocuğun baba demesinden rahatsız oluyorsanız problemlerinizden biride çocuktur.
rahatsız oluyorum demedim kötü oldum dedim yani baba kız arasına girmek var işin içinde bişeylerin farkında olan bi çocuk var
rahatsız oluyorum demedim kötü oldum dedim yani baba kız arasına girmek var işin içinde bişeylerin farkında olan bi çocuk var
ha pardon
rahatsız olmak la kötü olmak arasında dağlar kadar fark var.
ikiside çok zıt kavramlar ya....
zaten çocuk babada kalıyormuş fromcum.
bu dahada büyük sorun oluşturacak...
eger bukadar sa sorun yok.!!
sonuçta sız kızın ıyılığinı istıyorsunuz değilmi?
evlilik düşünuyorsanız aydınlatayım evlilik kişilerı bırbırınden ayırmaz helekı evlatsa asla..
canım allah yardımcın olsun.ama bence iyi düşün derim.
saol canım amin gerçekten allah yardımcım olsun
ben belki benimle aynı durumda olan yada başından böyle bişey geçmiş arkadaşlar bişeyler yazarlar dedim ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?