- Konu Sahibi :(emoxsx:(
-
Evlilikte sevgi kadar mantıkta önemlidir, insanlar eşlerinin ailesiyle bile bunca sorunlar yaşıyorken, siz bu kadar sorunun altından kalkabilecekmisiniz? Cevabınız evetse devam edin, ama diyorsunuz ki para konusunda yarının hesabını yapmıyor vs.aslında siz çok mantıklı bir insansınız ve sorunun cevabını biliyorsunuz da sanki destek ve başkasının ağzından duymak istiyorsunuz doğrumu??
canım...........tabiki tek sen degilsin mutlaka çocugu olan biriyle evliklik yapan bir sürü kişi vardır...........
kimi çok mutludur iyiki evlenmişim diyordur........kimide pişmandır...........
senin bize yazdıgın ve anlattıgın şeylerden yola çıkarak......sorunlar olabilir.....diye
yorumlar yaptık..........
bu yorumları düşünürsün...........üstesinden gelirim .........herşeye ragmen seviyorum dersin evlenirsin............
yada çok fazla sorumlulugum olucak ben nasıl altından kalkıcam dersin evlenmezsin............
senin hayatın ve senin kararın...........
yaklaşık 3 aydır birisiyle görüşüyorum daha önce evlenip boşanmış bi çocuğu var çocuk kendisinde kalıyo bense bekarım ve 25 yaşındayım ikimizde birbirimizi deli gibi seviyoruz ve istiyoruz ancak aile yapılarımız çok farklı onunla yaşam tarzımızda çok farklı çok kararsızım aileme anlatmaya çekiniyorum büyük bi ihtimalle yok dicekler
sizde ne yapmalıyım yardım edin kızlar...
kız çocuğu 8 yaşında ama çocuğu hiç karıştırmayalım bu olayda en masum en günahsız en tartışmasız konu
bekar adam alıp ta anası danası görümcesi kaynanasıyla uğraşan bir sürü kadın varken ortada,çocuk tek sorun olsa keşke..
bekar adam alıp ta anası danası görümcesi kaynanasıyla uğraşan bir sürü kadın varken ortada,çocuk tek sorun olsa keşke..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?