Evlenip çocuk olunca yalnız kalıyor insan

New mam

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
75
55
8
41
merhabalar
Nereden başlasam...
İki yakın arkadaşım vardı geçen sene biri bodruma diğeri ise bir ay sonra izmire taşınıyor.
5 aylık dünya tatlısı sağlıklı bir bebeğim var.
Sevdiğim adamla evlendim önceden birlikte çok sey yapardık ancak bebekten sonra önce fiziksel sonraka muhabbetimiz bitti. Kendisinden bahsedeyim biraz aramızda hiç kavga vs olmadı gayet kibar bütün ihtiyaclarımı (somut) karşılar işten eve birisi kendi halinde çok konuşkan biri değildi zaten para sağlık derdimiz yok çok şükür
Ben ise bebekten önce çalışan iş çevresinde saygın biriydim bir bucuk sene oldu evleneli zaten bebek yapmak için evlendik daha önce iki sene aynı evi paylaştık
Ailem annem uzakta torun bakıyor ablam desem üç çocukla evden çıkamıyor
Şimdi ise o sabah işe gider ve ben koca gün sadece bebeğimizle evdeyim akşam 6:30 gibi eve gelir yemek sonra bebeğin duşu ve yatması saat dokuz oluyor sabah altıda kalktığı için ben 22:30 en gec yatıyorum
Eşimse tablet yatana kadar oyalanıyor aramızda sekiz aydır yakınlaşma yok konuyu açtığımda aklıma bile gelmiyor dedi ondada zorladım böyle diyince bende konuyu kapattım yakın arkadas gibiyix bu zaten başlı basına bir konu
Kendimi aşırı yalnız hissediyorum
Hayatımda tek fark güneş doğuyor ve batıyor otomatik modda hersey bir rutinde monoton ve sıkıcı olarak ilerliyor aslında yazacak çok sey var şimdilik bu kadar

galiba dogum ve sonrası erkekleri çok etkiliyor.
dogumdan sonra annenin yorgun uykusuz kalma durumları erkekde geri durma fikrini oluşturuyor.
siz bu düşüncesini aşmasını saglayın.
birliktelik başlatan taraf olmayı deneyin
ozaman davranışları değişebilir

Eve geldiginde bebegi ona birakip cikin? Olmaz mi? Evde oldugunuz halde pijamalari cikariyor musunuz? :))) soruyorum cünkü bazi kadinlar cocuktan sonra kendini sali veriyor
Bebeğim emiyor çok uzaklaşamıyorum sağamıyorumda ancak ona yetiyor Olsaydıda dedimya tek başına olmaktan sıkıldım Eşofman konusunda ise evet dışarıda gibi değilim ancak derli topluyum yani yataktan kalktığım gibi akşamı etmem

Yataktan kalktığınız gibi akşamı edebilirsiniz, benim çocuğum daha Yok ama kendimi bildim bileli evde olduğum zaman üst değiştirmem ve eşimle aramızda bu tarz şeyler sorun olmadı. Eşiniz size destek olmalı, kadının hayatı cidden çok değişiyor hamilelikle birlikte. Tatile gidemez misiniz? Değişiklik olur belki?

Nedense şuan ilk sorunum yalnızlık eşimle cinsel ilişki daha ilerde bir sorun gibi bende alıştım sanırım evlenmeden önce beş ay onun yanında çalıştım kendi firmamızda işle ilgili olayları konusuyorduk şimdi anlatsada ilgimi çekmiyor yanyana bu kadar zaman gecırınce her akşam ne konusulacak oda ayrı

Tatili düşündüm ama bebek çok küçük devamlı kucakta o sıcakta akşam sekizde yatıyor odada onunla kalıcam vs bu sene gitmesek daha iyi dedim seneye çocuk birbucuk yasında olur rahat yaparız tatili

aslında cinsel birliktelik ön planda size dokunması arzulaması engelledigi için muhabbetiniz de azalmış.

Canım bebeğin beş aylık olmuş. Sağ sütünü yanına al, koy bebeği bebek arabasına, git parka bira hava al be bileyim bir yerde çay iç. Bebiş huysuz mu ?Hiç mi komşun yok?
Canım onu yapıyorum zaten bebeğim arabada çok kalmıyor mız mız bende uyku saatine denk getiriyorum oda iki saat ama sorun bu değil istediğin yere git bir kahve içip iki kelam etmezsen hiç birşeyin anlamı kalmıyor

1 ay sonra ek gıdaya geçeceksiniz.
Emzirip bırakıp,
1 öğün yoğurt vs verip, diğer emzirmeye kadar 3-4 saat Vaktiniz olacak.
haftasonlarınızı arada böyle değerlendirin.

Eşinizle ve bebeğinizle tatile gidin. Marmaris’te bir pansiyon da kalmıştık, odamızın hemen onu havuz, bebek telsizi de almıştık yanımıza, her akşam 9 dan sonra bebeği uyutup biz havuz başında oturuyorduk :) bebek gözümüzün önündeki odada uyuyordu...
yada kendinize göre başka alternatif bakının.
Eğer becerebilirim ve başkasına yük olmam derseniz arkadaşlarınızla tatil yapın, bebeği de alıp.
2 yakın arkadaşım var, 3 biz 3 bebek, 4-5 günlük tatil yapmıştık.
Olabiliyor yani :)

Durum buysa kendinizi yalniz hissetmeniz cok normal,dikkatimi ceken cinsellik konusunda esinizin "hic aklima gelmiyor"yorumu beni cok sasirtti,her ne kadar evlilik oncesi 2 sene ayni evde yasamis olsanizda daha yenisiniz,gercekten sizi sevdigini gonulden hissediyormusunuz?
Gercekten cok garip,mutlaka aciklamasi olmali bunun esinizin isi agirmi cok mu yoruluyor?yada stres altindami bilmediginiz bir derdi olabilirmi?oteki ihtimalleri dusunmek istemiyorum acikcasi..

Bizim gidecek bebekli arkadaslarımız yok malesef
Konu bir yere gıtmek değil gittiğimizdede ye iç etrafa bakın baska birsey yok
Oysa izmire tasınacak arkadasımla haftada bir buluşup yiyip içip muhabbetin gözüne vururduk sabah kahvaltıları vs
Ben 35 yasındayım ve bu saaten sonra yakın arkadas bulmak imkansız apartmanda full yaslı hayır bilmesem sanki huzur evindeyim

Valla ben herseyi düşündüm
İşi ağır değil stresi yok hiç gec kalmaz tamamı temiz
Konusmak istediğimde saçmalama aklıma gelmiyor dedi biraz tartıstık bunun üzerine bende beni kırdıgını söyledim ve bir daha acmıcam bu konuyu dedim ve kapandı

peki siz yakinlastiginizda durum nasil?
Genel olarak baktigimda konulara zaten bu erkeklere bir haller oluyor gibi:))

peki siz yakinlastiginizda durum nasil?
Genel olarak baktigimda konulara zaten bu erkeklere bir haller oluyor gibi:))
Bir akşam o sandalyede oturuyordu bende kucağına oturdum onun elinde tablet vardı oyun oynuryordu neyse öpüşmeye basladık/m buse gibi değildi ancak iki sn sonra bitirmek ister gibi oldu. Ve ben konuyu açtım sonunda tartıştık

Kadınların evde pijama eşofmanla dolaşması birçok erkek için çokta sorun değil bence
Erkekler biz gibi değil
Bazen cümle arasında bundan şikayet Etselerde asıl mesele istedikleri hayatı yaşamamaları
Bi erkek karısından uzak duruyorsa üstelik aylarca bunda bi anormallik var derim
Çünkü erkekler için en önemli şeylerden biri cinsellik
8 ay çok uzun bi süre
Diğer konuya gelince evet çocuktan sonra maalesef hayat daha farklı oluyor ama yapacak birşey yok
Allahım acılarını göstermesin yeter ki

Bu konuyu bir daha açamam ben zaten benim ısrarımla oldugunda ne keyfi ne tadı kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…