Evlenip çocuk olunca yalnız kalıyor insan

Ben futbolu severım maca gıderız alış veriş vs herseyı bırlıkte yaparız watsonda bıle bırlıkteyız oda sever kendine bakmayı bizim tensel problemimiz dışında çalışmadıgım için konusacak konu yok

Çocuğunuz sağlıklı
Eşinizin işi var
Sizde bebeğinize ilgilenecek zamanınız
Var sa nki olanlardan pişman gibisiniz hem kariyer hem çocuk olmuyor oluyor diyenlerde yalan söylüyor
Pişmanlık demeyelimde bir senedeki değişim beni zorluyor aşmaya çalışıyorum

Seni cok iyi anliyorum. Benim de bebegim 3 aylik. 3 aydir dip dibeyiz. Tabi ki onu seviyorum ama arada disari cikmaya ihtiyacim var. Markete gitmeyi denedim ama cogunun kapisi dar ve bebek arabasiyla giremiyorum. Evimin tam onunde merdiven var. Evden cikmak istemiyorum. Arkadaslarim da bir iki dinliyor ama benim ana konum bebek.

Katılıyorum
Ben bir akşam böyle buyuk bir değişimden sonraki durağanlık konusunu açtım anlattım çok bir faydasını göremedim

Gündüz çıkıyoruz tabı uyku vaktınde uyandıgında mız mız arabadan al beni durumları uyuyorsa kahve alıp kitap okuyorum genelde bu kısın gecmesini bekliyorum seneye herseı yapabıleceğiz

Moralinizi bozmak istemem ama seneye yaza en huysuz zamanlari geliyor bebeginizin, suan 5 ayliksa seneye bu zamanlar 17- 18 aylik civari olacak.
Inatlasmalari, huysuzluklari, bagimsizligini ilan etme cabasi..
2 yas sendromuna bi goz atin.
5 aylik bebekle mis gibi tatil yapilir gezilir tozulur.
Hala yatiyor cunku.
Hareketlenip yuruyunce insanda derman birakmiyorlar.
o yuzden planlarinizi ertelemeyin.

Hepimize sorunsuz bir yıl gerekiyor sonra rahatız inşallah

Ben şok !

bende icimden dusunmustum bunu ama yazmayim dedim moral bozmamak icin. dogumdan sonra bircok kadinda bu bunalmalar oluyo ve cok dogal. ben dogum sonrasi depresyonu yeni atlattim diyebilirim. hareketli ve bagimsiz bi hayattan,duragan,fazlca yorucu rutinleri olan ve bagimli bi hayata gecmek insani cok yoruyor. cidden 5 aylik bebekle tatil 15 aylij bebekle yapilandan daha kolay. ve sizin gibi cocugu olan insanlarla vakit gecirmeye ozen gosterin. herkesin ayni durumda oldugunu gormek rahatlatabilir

Ben anladım sizi.. ben de kızımla beraber işi bırakıp, üstelik aynı şehirde olsa bir uçtan diğer uca taşınarak mevcut arkadaşlarımı da geride bırakarak tam zamanlı anne oldum. Kızım 20 aylık ve ben 36 yaşındayım, bu arada eşimle olan ilişkimizde de derin hasarlar oluştu, çok başka planlarımız vardı ama şimdi 2 yaşına gelsin, iş bulup yoluma bakayım diye düşünüyorum, ama eşim iyi bir baba, kızım çok düşkün ona..
Evimiz site içinde, onlarca çocuk ve anne var ama İnanın hiçbir içtiğim kahve de iş hayatındaki ya da eski dostlarla içilenlerin tadını alamıyorum, kızımın da sosyalleşmesi adına görüşüyorum ama sıfır zevk, hatta bazen duyduklarımı anlamıyorum bile, o derece manasız..
böyle malesef...
yine de hayat sürprizlere gebedir her vakit .. bebeğiniz büyüdükçe ve paylaşım arttıkça hayatın kendisi o oluyor zaten.

Sizi cok iyi anliyorum. Su an ben de ayni seyleri yasiyorum. Bebegim 5 aylik olmak uzere.Bonus olarakta 3.5 yasinda bir de oglum var. Tum gun aksam 19.30a kadar yalnizim cocuklarla. Ben de bu durumdan bunalmis durumdayim. Cogu kisinin aksine ben cocuk buyudukce is kolaylasir diyenlerdenim. En azindan oglumda oyle oldu. En azindan cocuk seni anliyo sen cocugu anliyosun. Allah kolaylik versin geciyo bugunler.

Yok yok ben katılmıyorum buna.. kızım 20 aylık, birey olduğunun farkına vardığı ve zaman zaman ayak istediği günler yaşıyoruz, sakin ve kararlı olursanız hiç sorun olmuyor, büyüyor ve büyümesinin normal evreleri bunlar, biz gözümüzde büyütürsek zaten kontrol edemeyiz. İnternet hepimizin elinin altında, hangi durumda ne yapmamız gerektiğine bir tıkla ulaşabiliyoruz. Bir de Açev ve Vodafone ortak yapımı bir uygulama var, tavsiye ederim, bebeğin ayına göre aşağı yukarı sizi neler bekliyor görebilirsiniz. Uygulamanın ismi “İlk6Yıl”

Pişmanlık demeyelimde bir senedeki değişim beni zorluyor aşmaya çalışıyorum

o halde kk bebekli ama iş bırakan anneler kulübü kurun kafa yapınız aynı , sohbetinizde kaliteli olur nede olsa dertlerinizde aynı şimdiki anneler şanslı benim zamanımda yoktu kk ah neler kaçırdık neler

ben de 35 yaşındayım ve 4.5 aylık bebegim var. sizinle aynı durumdayim bebeğime tek bakıyorum.
ancak sizin kadar karamsar değilim sanırım. doğum izninde olduğum bu sürede 2 komşu edindim gayet de yakın dost olduk. tabi bu kısmet ama sizin icin de olmayacak diye bişey yok.
biz ağustos 'ta tatile gideceğiz üstelik 8 yaşında kızımız da olacak, zor olsa da tatil sizin durumunuzda ihtiyaç.
eşiniz eve gelince konuşacak bişey bulamamanız da enteresan. biz de aynı işyerinde 4 yıl çalıştık sonra o ayrıldı ama hala ortak muhabbetler olur işle ilgili. ben suanki isiyle de yakından ilgilenirim sorular sorarım. o da beni iş arkadaşlarıyla tanıştırdı
siz sanki heyecanı kaybetmişsiniz. cinselliğin olmaması da buna işaret ediyor.
henüz erken bence çabalayın, bebek hayatımıza engel değil, yaşamı onunla güzelleştirin.

Bebeğinizin ayına göre kk.daki bebek gruplarina katılın...Mutlaka size yakın,kafanızın uyuştuğu bir kaç kişiyle görüşürsünüz

Yaşlılarla ilgili öyle düşünmeyin ben çok seviyorum onlarla muhabbeti. Ben ülke değiştirdim,bütün arkadaşlarım uzaklarda. Şimdi bulunduğum yerdeki tek yakın arkadaşım 60 yaşlarında çok iyi kalpli bir teyze
Bebekli evlilik hayatı ve bebekten sonra koca kişisi gerçekten çok zor. Adam gibi karısının ruhuna iyi gelecek şekilde hareket eden erkek çok nadir herhalde..çocuktan önce benim eşimin bana yaklaşımını gören kadınlar kendi kocasından boşanmaya kalkardı sen niye bu kadar centilmen değilsin bana karşı,etrafımda dönmüyorsun diye..şimdi o kadınlara tutup tutup çocuktan sonraki kocamı film niyetine seyrettirmek istiyorum
İletişim konusunda girişken olun insanlarla. Alışveriş yaptığınız yerdeki kasap olur,kasiyer olur günlük muhabbetinizi yapın havadan,sudan..o bile iyi gelir. Benim eski yaşadığım yerdeki markette çalışan kasiyer kızla,kasap kız muhabbetin belini kırıyorlardı müşterilerle.
Benim bebeğimde arabada durmazdı, tragerla rahat etmiştim. Trager a takın emzirdikten sonra çıkın dışarıya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…