Ben futbolu severım maca gıderız alış veriş vs herseyı bırlıkte yaparız watsonda bıle bırlıkteyız oda sever kendine bakmayı bizim tensel problemimiz dışında çalışmadıgım için konusacak konu yokCanım yaşadıklarının aynısını ben de yaşıyorum. beş aylık bebeğim var. eşimle aramız iyi fakat bazı konularda sıkıntılı :) evet insan düşünmeden edemiyor ama eşin sana karşı anlayışlı kibar sevecense fazla da kendini üzme derim. Zamanla düzelir.konuşacak bir şey kalmıyor bazen evet. ben oturup maç bile izliyorum onunla :) dünya kupasını hep izledik nerdeyse :) siyaset, arabalar, borsa hepsiyle ilgili biraz bilgim var. O da benimle ek gıda, uyku saatleri onları konuşmaya çalışır. :) ilgi alanlarına ilgi duymaya bak. oyun oynuyorsa birlikte oynayın iddiaya girin. İnşallah düzelir. sıkma canını
Pişmanlık demeyelimde bir senedeki değişim beni zorluyor aşmaya çalışıyorumÇocuğunuz sağlıklı
Eşinizin işi var
Sizde bebeğinize ilgilenecek zamanınız
Var sa nki olanlardan pişman gibisiniz hem kariyer hem çocuk olmuyor oluyor diyenlerde yalan söylüyor
KatılıyorumYalnız degilmişim demek bütün bebekli anneler böyleymiş çalışan aktif insan olunca ev hayatı kasıyor biraz helede aile arkadas ortamı da bitince... eşlerimizin daha çok destek olması lazm onlarda iş ve kendi dertleriyle meşgul maalesef.
Gündüz çıkıyoruz tabı uyku vaktınde uyandıgında mız mız arabadan al beni durumları uyuyorsa kahve alıp kitap okuyorum genelde bu kısın gecmesini bekliyorum seneye herseı yapabıleceğiz
Hepimize sorunsuz bir yıl gerekiyor sonra rahatız inşallahSeni cok iyi anliyorum. Benim de bebegim 3 aylik. 3 aydir dip dibeyiz. Tabi ki onu seviyorum ama arada disari cikmaya ihtiyacim var. Markete gitmeyi denedim ama cogunun kapisi dar ve bebek arabasiyla giremiyorum. Evimin tam onunde merdiven var. Evden cikmak istemiyorum. Arkadaslarim da bir iki dinliyor ama benim ana konum bebek.
Ben şok !Moralinizi bozmak istemem ama seneye yaza en huysuz zamanlari geliyor bebeginizin, suan 5 ayliksa seneye bu zamanlar 17- 18 aylik civari olacak.
Inatlasmalari, huysuzluklari, bagimsizligini ilan etme cabasi..
2 yas sendromuna bi goz atin.
5 aylik bebekle mis gibi tatil yapilir gezilir tozulur.
Hala yatiyor cunku.
Hareketlenip yuruyunce insanda derman birakmiyorlar.
o yuzden planlarinizi ertelemeyin.
Ben şok !
rutinime geri dönüp 2 saat sonra uyanacak bebeğime süt yapmak için uyumam gerekiyorBen şok !
bende icimden dusunmustum bunu ama yazmayim dedim moral bozmamak icin. dogumdan sonra bircok kadinda bu bunalmalar oluyo ve cok dogal. ben dogum sonrasi depresyonu yeni atlattim diyebilirim. hareketli ve bagimsiz bi hayattan,duragan,fazlca yorucu rutinleri olan ve bagimli bi hayata gecmek insani cok yoruyor. cidden 5 aylik bebekle tatil 15 aylij bebekle yapilandan daha kolay. ve sizin gibi cocugu olan insanlarla vakit gecirmeye ozen gosterin. herkesin ayni durumda oldugunu gormek rahatlatabilirBen şok !
Bizim gidecek bebekli arkadaslarımız yok malesef
Konu bir yere gıtmek değil gittiğimizdede ye iç etrafa bakın baska birsey yok
Oysa izmire tasınacak arkadasımla haftada bir buluşup yiyip içip muhabbetin gözüne vururduk sabah kahvaltıları vs
Ben 35 yasındayım ve bu saaten sonra yakın arkadas bulmak imkansız apartmanda full yaslı hayır bilmesem sanki huzur evindeyim
Ben şok !
Cunku bebebk kocadan daha tatliÇocuk olduktan sonra nerdeyse bütün evlilikler böyle olur bu insanlar neden inatla cocuk yapıyorşaka bir yana bebeğiniz büyüdükçe düzelir diye düşünüyorum
Kime göreCunku bebebk kocadan daha tatli
Pişmanlık demeyelimde bir senedeki değişim beni zorluyor aşmaya çalışıyorum
o halde kk bebekli ama iş bırakan anneler kulübü kurun kafa yapınız aynı , sohbetinizde kaliteli olur nede olsa dertlerinizde aynı şimdiki anneler şanslı benim zamanımda yoktu kk ah neler kaçırdık nelerSizi cok iyi anliyorum.
Su an ben de ayni seyleri yasiyorum. Bebegim 5 aylik olmak uzere.Bonus olarakta 3.5 yasinda bir de oglum var. Tum gun aksam 19.30a kadar yalnizim cocuklarla. Ben de bu durumdan bunalmis durumdayim. Cogu kisinin aksine ben cocuk buyudukce is kolaylasir diyenlerdenim. En azindan oglumda oyle oldu. En azindan cocuk seni anliyo sen cocugu anliyosun. Allah kolaylik versin geciyo bugunler.
Ahaha dogru olduktan sonra oyle tabiKime göreolmiyan birşeyin ne eksikligini hissediyorum nede tatlı olduğunu düşünüyorum
ben de 35 yaşındayım ve 4.5 aylık bebegim var. sizinle aynı durumdayim bebeğime tek bakıyorum.Bizim gidecek bebekli arkadaslarımız yok malesef
Oysa izmire tasınacak arkadasımla haftada bir buluşup yiyip içip muhabbetin gözüne vururduk sabah kahvaltıları vs
Ben 35 yasındayım ve bu saaten sonra yakın arkadas bulmak imkansız apartmanda full yaslı hayır bilmesem sanki huzur evindeyim
Yaşlılarla ilgili öyle düşünmeyinBizim gidecek bebekli arkadaslarımız yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?