Evlenip çocuk olunca yalnız kalıyor insan

devam etmek istemedigini hissettin oylemi?valla bence bu tur yakinlasmalara bir surede daha devam et,hatta ortam yarat bebegi yatirtikdan sonra hos biseyler giyip bir film falan izlesekmi de vs hemen pes etme derim ben illaki karsilik verecektir tabiki(biseyler kasirtirmadigina eminsen)
Bazen esler karsilikli ozveride bulunmali,yok once yaptim, yok ben dedim,o desin,boyle inatlasmalara girilirse uzar gider ve geri donusu olmaz..biraz daha cabala sabirli ol..

Bu konuyu bir daha açamam ben zaten benim ısrarımla oldugunda ne keyfi ne tadı kalır

Hiçbirşey zorlama ile olmaz hele ki cinsellik
Ama normal değil bana göre
Kafanızı karıştırmak istemiyorum ama başka bi kadın olma ihtimali olabilir mi?
Maalesef o kadar çoğaldı ki insanın aklına ister istemez geliyor
Yine de bu konunun peşini bırakmayın şimdi çok büyük sorun olmaz gibi ama ilerde başka sorunlarla büyür karşınıza çıkar bu yakınlaşmama olayı

Başkasından size hayır yoksa kendi başınızın çaresine bakacaksınız.

Kendinizi salmayın öyle hemen.Dikkat edein giyiminize bakımınıza.Alın çocuğunuzu yürüyüşe çıkın parka gidin.Kısa süreli de olsa sohbet edin insanlarla.Varsa çevrenizde tanıdıklarınız gidip gelin havanız değişsin.

Sizin mutluluğunuz artınca çevreye de vereceksiniz o enerjiyi.Eşiniz de yakınlaşır o zaman.

Biraz büyüyünce çalışmaya da dönersiniz.Kendinizden ümidi kesmeyin yeter ki.

Yaşça sizden büyük biri olarak 'konuyu açmayacağım bir daha' şeklindeki tutumun
sorunu çözmeyeceğini, sadece hasır altı edip süreci daha da uzatacağını söylemek isterim.
Evlilikte mutlu olmak için bazen gururdan feragat etmek gerek. Bu sorunu ancak sakince konuşarak çözebilirsiniz. Tecrübelerim bana evlilikte karı-koca arasındaki cinselliğin çok önemli olduğunu gösterdi. Orda sıkıntı artarsa tüm evliliği olumsuz etkiliyor.

Merak etmeyin bebeginiz biraz buyuyup duzenini oturttugubda sizde duzene gireceksinz hep boyle olmayacaksinz. Hele bebeklikten cocukluga gevince 2/3yasindan sonra cift olarak daha rahat edeceksinz l..simdi.bebek.ister istememz her yere gidemiyorsunz yakinlasamiyorsunz gezip tozamiyorsunz buyuyunce bunlarin hepsni cok rahat yapacaksinz hep beraber

Konuyu açmayacağım derken. İnat gurur vs değildi açtım konuyu ve aldım cevabımı şeklindeydi şuan karsımda oturuyor ve az önce ctesi bebeği uyuttuktan sonra rakı balık yapalım gece bebek uyanınca sağacam sütü veririm dedim tamam dedi tekrar denicem

Pozitif cevabın beni tebessüm ettirdi sağol

Gayet yerinde bir hamle olmuş.
Erkekler baba olunca karılarına annelik vasfını bazen fazlaca yükleyip kadın olarak görme duygusundan uzaklaşabiliyor.
Pek çok ailede yaşanıyor bu durum,geçici, endişe etmeyin.
Sadece iki tarafın da anlayışlı olup biraz çaba göstermesi gerekiyor. Ben çözeceğinize inanıyorum.

Ay inşallah sorunlarımdan bir tanesi çözülmüş olur sağol

Sanki bunları yaşayan bir tek siz hayat sizi çok şimartmış Allaha şükredin
Zamanla herşey rayına oturur
Çocuksuz hayatınıza veda edin geçti gitti

Yazdıklarımda neresi şımarık geldi anlayamadım size
Çocuğunuz sağlıklı
Eşinizin işi var
Sizde bebeğinize ilgilenecek zamanınız
Var sa nki olanlardan pişman gibisiniz hem kariyer hem çocuk olmuyor oluyor diyenlerde yalan söylüyor

Sizi çok iyi anlıyorum bende doğumdan sonra bir dönem böyleydim emzir uyut alt değiştir sürekli bu rutin. Hergün bir öncekinin aynısı gibi akşamı iple çekerdim eşim gelse de iki sohbet etsek diye 5 dakika gecikse aradım nerde kaldın diye :)) sonra havalr ısındı bebeğimle yürüyüşlere başladım hergün çıktım sizde akşamüstleri kısa yürüyüşler yapın, marketlere girip çıkın çok iyi geliyor :)))

Canım yaşadıklarının aynısını ben de yaşıyorum. beş aylık bebeğim var. eşimle aramız iyi fakat bazı konularda sıkıntılı :) evet insan düşünmeden edemiyor ama eşin sana karşı anlayışlı kibar sevecense fazla da kendini üzme derim. Zamanla düzelir.konuşacak bir şey kalmıyor bazen evet. ben oturup maç bile izliyorum onunla :) dünya kupasını hep izledik nerdeyse :) siyaset, arabalar, borsa hepsiyle ilgili biraz bilgim var. O da benimle ek gıda, uyku saatleri onları konuşmaya çalışır. :) ilgi alanlarına ilgi duymaya bak. oyun oynuyorsa birlikte oynayın iddiaya girin. İnşallah düzelir. sıkma canını

Yalnız degilmişim demek bütün bebekli anneler böyleymiş çalışan aktif insan olunca ev hayatı kasıyor biraz helede aile arkadas ortamı da bitince... eşlerimizin daha çok destek olması lazm onlarda iş ve kendi dertleriyle meşgul maalesef.

İlk çocuğum doğduğunda ben oyleydim okadar yanlız kaldım kimsem yoktu bebekle bütün gün ilgilen akşama işten gelen bi koca yemek yer gider kahveye bu süre tam 1.5 yaşına gelene kadar sürdü sonra erkekler cocuga adapte olamıyorlar maalesef şimdi 2. Bebeğim var 9 aylık oğlumda 5 yaşında eski günlerden bayaga içimde yara olmuş ki 4 aylıktan itibaren gündüz bakarım ederim işimi yaparım gece saat 7bucukta uyuturum saat 11e kadar da eve gelmem uyanmiyormu uyanıyor termosa mama yapıp bırakıyorum o yediriyor bu hayat müşterek ilk çocukta çok ezildim esim dediğin gibi ilgi yok bişey yok 3 ay ayrı yattı en son bı karıştırırim teli malum sitelere girip kendi işini görüyormuş bı kavga o gün bugündür acimiyorum ona ve şimdi iyiki bırakmaya alistirdim diyorum ilkinde çok yıpranmıştim size diyeceğim esinize bebekle ilgili sorumluluk verin ve kendinize zaman ayırın o zaman sayesinde zaten eşinizin ilgisiz hallerini umursamicaksiniz şimdi eşim bana diyo beni bırakıp gidiyon heraksam canm sıkılıyor ilgilen diye. Uzun oldu valla kusura bakma ama yaşadığım için yazayım dedim bu arada eşin ilgili diceksin belki ama okadar gamsız ve ilgisiz soru sorsan cwp alamazsın öle bı insan

Gündüz çıkıyoruz tabı uyku vaktınde uyandıgında mız mız arabadan al beni durumları uyuyorsa kahve alıp kitap okuyorum genelde bu kısın gecmesini bekliyorum seneye herseı yapabıleceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…