- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
devam etmek istemedigini hissettin oylemi?valla bence bu tur yakinlasmalara bir surede daha devam et,hatta ortam yarat bebegi yatirtikdan sonra hos biseyler giyip bir film falan izlesekmi de vs hemen pes etme derim ben illaki karsilik verecektir tabiki(biseyler kasirtirmadigina eminsen)Bir akşam o sandalyede oturuyordu bende kucağına oturdum onun elinde tablet vardı oyun oynuryordu neyse öpüşmeye basladık/m buse gibi değildi ancak iki sn sonra bitirmek ister gibi oldu. Ve ben konuyu açtım sonunda tartıştık
Bu konuyu bir daha açamam ben zaten benim ısrarımla oldugunda ne keyfi ne tadı kalır
Yaşça sizden büyük biri olarak 'konuyu açmayacağım bir daha' şeklindeki tutumunValla ben herseyi düşündüm
İşi ağır değil stresi yok hiç gec kalmaz tamamı temiz
Konusmak istediğimde saçmalama aklıma gelmiyor dedi biraz tartıstık bunun üzerine bende beni kırdıgını söyledim ve bir daha acmıcam bu konuyu dedim ve kapandı
Konuyu açmayacağım derken. İnat gurur vs değildi açtım konuyu ve aldım cevabımı şeklindeydi şuan karsımda oturuyor ve az önce ctesi bebeği uyuttuktan sonra rakı balık yapalım gece bebek uyanınca sağacam sütü veririm dedim tamam dedi tekrar denicemYaşça sizden büyük biri olarak 'konuyu açmayacağım bir daha' şeklindeki tutumun
sorunu çözmeyeceğini, sadece hasır altı edip süreci daha da uzatacağını söylemek isterim.
Evlilikte mutlu olmak için bazen gururdan feragat etmek gerek. Bu sorunu ancak sakince konuşarak çözebilirsiniz. Tecrübelerim bana evlilikte karı-koca arasındaki cinselliğin çok önemli olduğunu gösterdi. Orda sıkıntı artarsa tüm evliliği olumsuz etkiliyor.
Pozitif cevabın beni tebessüm ettirdi sağolMerak etmeyin bebeginiz biraz buyuyup duzenini oturttugubda sizde duzene gireceksinz hep boyle olmayacaksinz. Hele bebeklikten cocukluga gevince 2/3yasindan sonra cift olarak daha rahat edeceksinz l..simdi.bebek.ister istememz her yere gidemiyorsunz yakinlasamiyorsunz gezip tozamiyorsunz buyuyunce bunlarin hepsni cok rahat yapacaksinz hep beraber
Gayet yerinde bir hamle olmuş.Konuyu açmayacağım derken. İnat gurur vs değildi açtım konuyu ve aldım cevabımı şeklindeydi şuan karsımda oturuyor ve az önce ctesi bebeği uyuttuktan sonra rakı balık yapalım gece bebek uyanınca sağacam sütü veririm dedim tamam dedi tekrar denicem
Ay inşallah sorunlarımdan bir tanesi çözülmüş olur sağolGayet yerinde bir hamle olmuş.
Erkekler baba olunca karılarına annelik vasfını bazen fazlaca yükleyip kadın olarak görme duygusundan uzaklaşabiliyor.
Pek çok ailede yaşanıyor bu durum,geçici, endişe etmeyin.
Sadece iki tarafın da anlayışlı olup biraz çaba göstermesi gerekiyor. Ben çözeceğinize inanıyorum.
Yazdıklarımda neresi şımarık geldi anlayamadım sizeSanki bunları yaşayan bir tek siz hayat sizi çok şimartmış Allaha şükredin
Zamanla herşey rayına oturur
Çocuksuz hayatınıza veda edin geçti gitti
Zaten burada derdini anlatanların sorunları bir çok insanın başına gelmiş benzer konular hepimiz şımarıkmıyızYazdıklarımda neresi şımarık geldi anlayamadım size
Çocuğunuz sağlıklıYazdıklarımda neresi şımarık geldi anlayamadım size
Gündüz çıkıyoruz tabı uyku vaktınde uyandıgında mız mız arabadan al beni durumları uyuyorsa kahve alıp kitap okuyorum genelde bu kısın gecmesini bekliyorum seneye herseı yapabıleceğizSizi çok iyi anlıyorum bende doğumdan sonra bir dönem böyleydim emzir uyut alt değiştir sürekli bu rutin. Hergün bir öncekinin aynısı gibi akşamı iple çekerdim eşim gelse de iki sohbet etsek diye 5 dakika gecikse aradım nerde kaldın diye :)) sonra havalr ısındı bebeğimle yürüyüşlere başladım hergün çıktım sizde akşamüstleri kısa yürüyüşler yapın, marketlere girip çıkın çok iyi geliyor :)))
UmarımÇocuk olduktan sonra nerdeyse bütün evlilikler böyle olur bu insanlar neden inatla cocuk yapıyorşaka bir yana bebeğiniz büyüdükçe düzelir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?