- Konu Sahibi sevda_yakar
-
Çocuk işi biraz nasip,kısmet.Batıl inançlarım yoktur ama ne kadar uzatan çift gördüysem de daha sonra çocuk sahibi olmak istediklerinde çok zorlanıyorlar.Ben 26 yaşındayım.11 aylık bir kızım var.Evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım.Bazen çok erkenmiş diyorum.İşden ayrıldım,gurbetteyim tek başıma zor.Biraz da şartlarla alakalı bir durum.Öte yandan gecenin bu saatinde bebek pışpışlıyorum.
bizde 4 yıllık evliyiz ve yeni istedik bebişimiz olmasını hamileyim 2 ay sonra bebişimiz dünyaya gelecek inşallah.bence idealide bu.biz şimdiye kadar gezdik hayatın tadını çıkardık,evimizi arabamızı vs aldık . yani maddi kaygılarımızda kalmadı.bebeğimiz için iyi bir yuva hazırladık diye düşünüyoruz.30 yaşında anne olmakda güzeldir
valla 3 yıldır evliyim halen istemiyorum çocuk yap diyen çok olur evlenince ama bakacak olan anne ve babadır o neddenle insanlar kendini hazır hissetmeden ve maddi manevi işleri rayına oturtmadan yapmamalı mantıklı olarak
amma velakin hemen yapmazsan da rahatına çok alışıyorsun sonra gözünde büyüyor en azından bana öyle oldu çocuk bizi kısıtlayacak daha kısıtlanmak istemiyorum modunda geziyorum ama hayırlısı tabi
sana katılıyorum, benim de 2 ay sonra düğünüm var, kesinlikle çocuk istemiyorum, en üç sene hatta mümkünse 5 sene olmasın istiyorum
bencede bende 1.5
yıllık ewliyim ama hiç istemiyorum herkes de bebek yokmu diye soruyo sinir oluyorumm
bizde 4 yıllık evliyiz ve yeni istedik bebişimiz olmasını hamileyim 2 ay sonra bebişimiz dünyaya gelecek inşallah.bence idealide bu.biz şimdiye kadar gezdik hayatın tadını çıkardık,evimizi arabamızı vs aldık . yani maddi kaygılarımızda kalmadı.bebeğimiz için iyi bir yuva hazırladık diye düşünüyoruz.30 yaşında anne olmakda güzeldir
en çok korktuğum konu o soruya insanların kalbini kırmadan nasıl bir cevap vericem, özellikle nişanlımın ailesiyle nasıl başedicem
daha düşünmüyoruz dersiniz hem onlar söyler söyler dururlar siz istemedikten sonra kimse karışamaz onlar arada bi gelip sevcek diye cocuk mu yapılır kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsın mesala burdaki formlarda bebeğimi bekliyorum gibi seyler var oraya yazanlar kadar istekli olmadıkça düşünmüyorum ama elbet zamanı geldiğinde tabi ki olur
kızlar bende evleneli 1 yıl oldu eşim çok istiyo bebek.ama bende kendimi hazır hissetmiyorum çalışmıyorum yani iş bulamadım eşimin maaşıda zar zor yetiyo böyle söylediğimdede bana kızıyo maddiyata neden bağlıyosun diyo.
bende çocuğum olursa alacaklarımı almak isterim içimde bişey kalmamasını isterim diyorum.bişey diyemiyor.en azından bende çalışsam bi birikim yapsam çocuğum için.falan falan işte.bide bende yaşımın daha küçük olduğunu düşünüyorum onunda çok etkisi var.yaşım 24.26 bence en uygun yaş gibi geliyo
Dönem dönem hemen çocuk yapasım geliyor ama düşününce vazgeçiyorum daha evleneli 8 ay oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?