- Konu Sahibi sevda_yakar
-
bence de hemen yapılmamalı.özellikle 2 yıl felan düşünülmemeli.evlilik oturmalı öle yapılmalı.ben 11 aylık evliyim.kısmetse ALLAH'ın izniyle 2010 bahar sonu yaz başı çalışmalara başlıcam:)
bencede en az bir yıl sonra düşünülmeli ama ben şimdi 29 yaşındayım ve ekimin ilk haftası evleniyorum. Nişanlımda bende yaşımız yüzünden hemen istiyoruz çocuk. Allah herkesin gönlüne göre versin:saruboceq:
hemen çocuk yapılmalı diye düşünenlere hayretle bakıyorum biz 2 yıl bile bile bekledik gezdik tozduk aşkımızı doya doya yaşadık, iyiki de yapmışız, şimdi markete bile saatle gidebiliyoruz bebek yüzünden , ikimizde perişan haldeyiz, hele ilk zamanları bebek nöbeti tuttuğumuzdan birbirimizi neredyse göremiyorduk bile... şimdi yine geziyoruz ama diken üstünde bebekle aşk meşk suya düşüyor, hayatın yükü biniveriyor sırtınıza
evlenen arkadaşlarım çok onlara ben evlenince hemen çocuk düşünmüyorum en az bir yıl dediğimde hep şu tarz cevaplarla karşılaşıyorum evlenince senin dediğin gibi olmuyor evlen beni daha ii anlarsın diyorlar.
sorsan çocuk sahibi olduklarına kesinlikle pişman değiller ama yaşları gereği kendileride erken buluyorlar.
siz ne düşünüyorsunuz bekar ve evli bayanlar. ben şuan sözlüyüm ama ne ben ne sözlüm hemen çocuk düşünmüyoruz en az bir yıl.
he şunuda eklemeden geçmiyim bazılarıda kesinlikle hemen çocuk yapmayında diyorlar evliliğinizi tartın araya çocuk girince ayrılmasıda zor diyorlar.
evliliğin tadını çıkartmak istiyorum bu yüzden düşünmüyorum hemen
evliligin oturmasi icin en az 1 sene sarttir bence anca birbirinizi taniyip ettiginiz kavgalardaki sevklat boyutu cok onemli.. eger kavga edip birbirinize sarilip agliyorsaniz sinirden o evlilikten korkmayin derim. cocuk yapmayi da esinizden tam anlamiyla emin oldugunuz anda dusunun bence.. eger sevkat ve merhametten eksik bir erkekse cocugunuza sevgi veremeyecektir dolayisiyla da o cocuk sevgisiz bir birey olarak yetisecek karakterini oturtamayacaktir. cevremde cok var maalesef para hirsiyla sevgi gosteremeyen babalar sonuclarida yadsinamayacak derecede kotu oldu cocuk acisindan
ikinizde düşünmüyorsanız 1 yıl. milletin dediğine ne kulak asıyorsunuz. onlara halt yemek düşer. evlenir evlenmez çocuk yapılması gerekiyor diyede bir kıstas yok ayrıca. isteyen gücü yeten varsa yapar. bende 2 yıllık evliyim 3 yıl daha düşünmüyorum.
Ben en az 1 yıl beklenilmesi gerek diye düşünüyorum. Hem eşlerin birbirlerine, birbirlerinin huylarına alışmaları yönünden hem de evliliği biraz yaşamaları yönünden.
evlilikle zaten bir sorumluluk altına giriyor insanlar, bir de o sorumluluğa alışamamışken çocuğun sorumluluğunu almaya ne gerek var. Millete bakarsan, ilk çocuk daha karnındayken bu sefer de ikincisini sorarlar.
ben 3 oldu ama daha bi 3 yıl daha beklemem gerekiyo çocuk için diyorum eşimde aynı fikirde neden hemen çocuk? anlamıyorum üremek içinmi evleniliyo evlenir evlenmez saçma...daha eşler birbirinin tadını çıkaramadan pat diye çocuk herşey yerinde zamanında güzel...eşlerin ne huyları çıkıo evlenince nolca bellimi hayat bu bellimi olur oyun değil bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?