- Konu Sahibi sevda_yakar
-
bencede çiftler bu sorumluluğu tamam alırız dediğinde olmalı ben evlendikten 10 ay sonra hamile kaldım şimdi 5 aylık oğlum var iyiki olmasını istemişiz ve allah vermiş
3-4 yıldan önce şartlar elverse bile yapılmamalı....
yapmak isteyen tabiki yapar ama sonradan yani ilerde pişman olma ihtimali çok yüksek...
hele hele kötü giden bir evliliğe kurtarır düşüncesiyle çocuk yapmak kesinlikle yanlış...bu ayrıntıya girdim çünkü evliliğin ilk yıllarında sorun yaşayan çiftlere çocuk yap düzelir diye çok baskı yapıyorlar...bu sorunu çözmez soruna bir kişi de katar...yani sorun büyür.
[ı]hemen çocuk istemeyebilirsiniz..[/ı]
[ı]biz 6 yıllık evliyiz 4 yılı korunduk..[/ı]
[ı]şartlar elvermedi..[/ı]
[ı]sonra da spermlerle başımız dertteymiş onu öğrendik..[/ı]
[ı]2 yıldırda düzeltmeye uğraşıyoruz..[/ı]
[ı]3 ay için düzelmişti artık sorun yok derken bu ay yine çok düştüğünü bozulduğunu öğrendik..[/ı]
[ı]istemiyorsanızda eşinde sende iyi bir kontrolden geçip öyle karar verin yapıp yapmamaya..[/ı]
[ı]ilerde sonra pişman olmayın..[/ı]
[ı]önünüzde engel varsa ona göre adım atarsınız..[/ı]
o bence sen ve eşinin arasında siz kendinizi ne zaman hazıır hisederseniz o zaman bebiş sahivi olursunuz kimsenin bu konuda pek fazla birşey sölemeye hakkı yok bence
beklemek en doğrusu önünde uzun bir hayat var zaten eşinle... Zaman geçip bebek özlemi çekmeye başladığında yaparsın çocuğu öyle hesap işi olmuyor maalesef istediğinde hop diye karnına konmuyor bebişler de zaten :)
[ı][ı]önce evliliğin tadı çıkartılmalı eşler birbirlerine iyice alışmalı mali durumda el veriyorsa neden olmasın....çokta beklemenin anlamı yok....ilerleyen zamanalrda yaşdan dolayıda sorun çıkabiliyor...aslında benim cocuk için tam zamanım 4 yılım ama nasip olmuyor....[/[/ı]color][/ı]
ben 5 senelık evlıyım cocuk yapmadım cunku evlılıgım hep sarsıntıdaydı
ıyı kı de yapmamısım suan ben ayrılıgın esıgındeyım
bı de cocuk olsaydı ne yapardım bılmıyorum
esımle hıc anlasamadık bu yuzden hep bekledım
sıze de tavsıyem 1 yıl 2 yıl dıyemem kocalarınız da baba olacak kapasıteyı
goruyosanız yapın,ama gormuyosanız bekleyın
canım benim sözlünle daha kaç yıldır birliktesin bilmiyorum ama birbirinizi yeni tanıyorsanız bekleyin derim ama bir kaç yıldır bereber iseniz herşeyi zamana bırakın o neyin ne zaman olacağını bilir derim.....
kesinlikle bi iki yıl yapılmamalı diye düşünüyorum ben bi sene beklemiştim şimdi kızım 1 yaşında ve hiç bişey eskisi gibi olmuyor.tabiki bununda tadı ayrı ama bi sürede eşle yalnız zaman geçirilmeli bence.hem ne acele canım daha evlilikten bişey anlamadan hop hamile kalmaya gerek yok biraz tadını çıkarın gezin tozun zamanı gelince çocuğunuzuda yaparsınız a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?