- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- 103
Ben akıllı olmasına bakarım. Merhametli olmasına. Adaletli olmasına yani haksizsam beni de savunmasın, eşitlikçi olmasına, yani her şeyin eşit olduğunu bilmeli şurayı şöyle yaptım sana yardım ettim dememeli gibi. Kavgacı olmamasına. Trafikte dahi kavga etmesini sevmem. Neyse ki çok önemli bir şey olmadıkça oralı olmaz. Ailesine karşı tutumuna. Zeki olacak ama bak orası önemli. Bana karışılmasindan hoşlanmadığım için karışmamasina dikkat ettim vs. Tipi de iyi olursa çokomelli olur ohh... hiçbirini de tutturamadim dermişim:))
Evet ailesiji şimdilik çok sevdim mantık olarak her şey mükemmel gibi gerçekten istediğim her şey var. Siz hastalığı dert eder miydinizAilesine bak. Bolca vakit geçir.
Sonu surprzli olmsBen akıllı olmasına bakarım. Merhametli olmasına. Adaletli olmasına yani haksizsam beni de savunmasın, eşitlikçi olmasına, yani her şeyin eşit olduğunu bilmeli şurayı şöyle yaptım sana yardım ettim dememeli gibi. Kavgacı olmamasına. Trafikte dahi kavga etmesini sevmem. Neyse ki çok önemli bir şey olmadıkça oralı olmaz. Ailesine karşı tutumuna. Zeki olacak ama bak orası önemli. Bana karışılmasindan hoşlanmadığım için karışmamasina dikkat ettim vs. Tipi de iyi olursa çokomelli olur ohh... hiçbirini de tutturamadim dermişim:))
Orası işin şakası tabii ama ne kadar dikkat etsen de bir yerden yamuk çıkabilirdi. Gerçekten birazı da kumar bu işin.Sonu surprzli olms
Kesinlikle asıl evlndgmz kisi surpriz yumurta gbi..icinden odun da ipek de ckablr :) sans..Orası işin şakası tabii ama ne kadar dikkat etsen de bir yerden yamuk çıkabilirdi. Gerçekten birazı da kumar bu işin.
Yok ona belli etmedim bu süreçte hiçbir zaman/ yardımcı olmaya çalışıyorum öğrenmeye çalışıyorum gerçekten yardım etmek ietiyorum. Ama kaygı bozukluğumdan dokayı sanırım bazen aklıma kötü şeyler geliyor . Sizin nasık peki her şey yolundadır umarım geçmiş olsun size deben de aşağı yukarı o yaşlardan beri tip 1 diyabetliyim.
bunu sizin gibi problem edip çocuğum olmamasına kadar ihtimalleri sıralayan da oldu. direkt ayrıldım.
ki diyabet sağlıklı beslenme ile hastalık değil iyi bi yaşam tarzına dönüştürülebiliyor. iğnesini olan, öğünlerine dikkat edenler için problem yaratan bir şey değil.
şu an erkek arkadaşım biliyor ve benden daha çok özen gösteriyor. araştırıyor, bana güncel bilgileri gönderiyor...
kendimi erkek arkadaşınızın yerin koydum. diyabetimle ilgili sevgilimin böyle hissettiğini öğrensem çok bozulur ilişkimi ciddi şekilde sorgulardım.
Şöyle diyeyim. Şuan 18 aylık evliyiz. Ve çocuğumuz olmuyor eşim fazla kilolu belki de ondan e kilo olunca şeker kalp hastalığı kaçınılmaz. Bir kere doktorq gittim çocuk için onda da sperm durumu vs normal demiş. Demem o ki ilerde çocuk olmasi açısından hastalığı olsaydı kafamı kurcalardi.Evet ailesiji şimdilik çok sevdim mantık olarak her şey mükemmel gibi gerçekten istediğim her şey var. Siz hastalığı dert eder miydiniz
Yok ona belli etmedim bu süreçte hiçbir zaman/ yardımcı olmaya çalışıyorum öğrenmeye çalışıyorum gerçekten yardım etmek ietiyorum. Ama kaygı bozukluğumdan dokayı sanırım bazen aklıma kötü şeyler geliyor . Sizin nasık peki her şey yolundadır umarım geçmiş olsun size de
Ben 9 aydır evliyim ve evlenmeden bunları niye sormadım dediğim çok şey oldu merhametliydi herşeye karşı öyle görünüyordu aile deyince herşeye koşuyordu bunlar benim için belirleyici olmuştu, evleneceğin insanda en başta arayacağın şey merhamet olsun ailesine karşı gösterdiği sınırsız koşturmasını senin için yapıyor mu evde herşeyi sadece senden mi bekliyor yoksa gerektiğinde yardım ediyor mu, bunlar çok önemli eşim öğretmen o yüzden bu dönem en fazla evde vakit geçiren meslek grubunda o yüzden evde geçirdiği zaman ve sana ayırdığı zaman hastalandığında sana bakıyor mu endişeleniyor mu çünkü yarın öbür gün hamilelik vs devreye girdiğinde en çok ihtiyaç duyduğun şey ilgi eşin bunu gösterir mi? Benim eşim her zaman hasta olsam da bişey isteyeceğim zaman benim istememi bekliyor yani evlenince biraz daha nazlı oluyoruz bu dönemlerde herşeyi anlamasını bekliyoruz ama olmuyor malesef hastalık durumlarında zor durumlarda ihtiyacın olduğunda sen söylemesen de sana yardım eder mi yoksa elinde telefon yada kumanda senin bişeyleri söylemeni mi bekler, şu an sana önemsiz gelen şeyleri o zaman niye sormadım diye hayıflanırsın sonraMerhaba hanımlar . 27yaşındayım iyi sayılabilecek bir işim var . Hiçbir zaman erken evlenme taraftarı olmadım . Çevremdeki mutsuz evliliklerde buna sebep olmuş olabilir çünkü korkuyorum yanlış tercihler vermekten .. aklıma hep kötü şeyler geliyor ve evlilikten uzaklaşıyorum . Ama böyle devam edersem de iyi olanları da görmezden gelmiş olurum diye düşünüyorum. Tecrübeli hanımlar sorum sizlere, evlenirken nelere dikkat ettiniz ağırlıklı olarak ve daha sonra fikirleriniz değişti mi? Keşke şuna değil de buna dikkat etseydim dedikleriniz neler mesela? Nerelerde yanıldınız nerelerde iyiki böyle yapmışız dediniz ? Şimdi başa dönecek olsanız neye dikkst ederdiniz ?
Bu arada daha rvvel de konularımda açmıştım. Çok güvendiğim eski bir arkadaşımın vasıtasıyla biriyle tanıştım 5 ay kadar oldu tanımaya çalışıyorum. Şuan evlenmeyi dişünmüyorum tanıma sürecini uzun tutmak istiyorum çünkü korkularımı yenemiyorumtanıştığım kişi mantıken mutlu olscağım biri gibi , fikirlerimiz benzer. Hayata aynı pencereden bakıyor gibiyiz şimdilşk. Ailesi vs bana uyabilecek insanlar . Kariyeri işi iyi. Çocuğun davramışları vs de iyi hoş. Yani 5 aylık süreçte kötü diye nitelendirebileceğim bir davranışı olmadı. O çok istiyor beni çok heyecanlı her konuda. Ben aşırı temkinli yaklaştığım için tamamen kendimi bu ilişkiye bırakamıyorum. Daha evvelde konularımda açmıştım tip1 diyabet hastası kendisi 18 yaşından beri.
evet ben normalde de evlilik konusunda korkardım küçük şeyleri bile gözümde büyütür ya şöyle olursa diyip kötü şeyler düşünürdüm. Kaygı bozukluğum da var . Şimdi de bu hastalık olayını gözümde büyütüyorum ve sürekli ya evlendikten sonra şöyle olursa böyle olursa diyip kendimi tamamen bırakamıyorum . ( evet yarın ne olacağımız belli değil kimsenin garantisi yok bunu da biliyorum.yakın zamanda annem kötü bir hastalığı atlattığı için daha iyi anladım sağlığın koymetini) . Ama bilmiyorum dediğim gibi zaten korkan biriydim kaygılı biriydim. Fikirlerinize ihtiyacım var gerçekten . Umarım anlaşılırım.. bu hastalığı çevresinde yaşayanlar varsa onlardan da yorum bekliyorum.
Yok ona belli etmedim bu süreçte hiçbir zaman/ yardımcı olmaya çalışıyorum öğrenmeye çalışıyorum gerçekten yardım etmek ietiyorum. Ama kaygı bozukluğumdan dokayı sanırım bazen aklıma kötü şeyler geliyor . Sizin nasık peki her şey yolundadır umarım geçmiş olsun size de
Şöyle diyeyim. Şuan 18 aylık evliyiz. Ve çocuğumuz olmuyor eşim fazla kilolu belki de ondan e kilo olunca şeker kalp hastalığı kaçınılmaz. Bir kere doktorq gittim çocuk için onda da sperm durumu vs normal demiş. Demem o ki ilerde çocuk olmasi açısından hastalığı olsaydı kafamı kurcalardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?