- 16 Nisan 2020
- 2.464
- 5.227
- 78
Valla hiç merak etmedim çok uzak. Bizim kurumda bir memur. Çocukları var merak ettiğiniz o ise.Nasıl peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla hiç merak etmedim çok uzak. Bizim kurumda bir memur. Çocukları var merak ettiğiniz o ise.Nasıl peki
Kötü hissetmenize sebep olduysam özür dilerimvalla 17 yaşımdan beri yaklaşık 20 senedir tip 1'im, ilk kez kendimi kötü hissettim bu yüzden bu konuyla birlikte. bundan önce bunu öğrendiklerinde abuk subuk yorum yapanlar olmuştu bana ayrılmıştım. konu sahibi erkek arkadaşına destek oluyor, birşey söylemiyor ama aslında iç dünyasında bambaşka düşünceleri var.
Çok Geçmiş olsun .Epilepsi
Kötü hissetmenize sebep olduysam özür dilerim
Öyle dişünmenize sebep olduysam kusura bakmayın üzüldüm şuan gerçekten. Ama bende anksiyete bozukluğu var dediğim gibi bu meseleden öncede uykularım kaçardı hep kötü şeyler gelirdi aklıma .ben zaten alıştım, pandemi öncesi dışarıda yemek yerken iğnemi herkesin içinde yapardım. karbonhidrat hesabı ile yiyorum zaten. az olacaksa yemekteki khd dozu azaltıyorum biraz fazla yemek istersem arada arttırıyorum gibi.
yani genelde rahatım ama böyle birşey okumak bana da düşündürdü. benim erkek arkadaşım da sağolsun ilgili çok ama belki o da içinden düşünüyor.
ben zaten alıştım, pandemi öncesi dışarıda yemek yerken iğnemi herkesin içinde yapardım. karbonhidrat hesabı ile yiyorum zaten. az olacaksa yemekteki khd dozu azaltıyorum biraz fazla yemek istersem arada arttırıyorum gibi.
yani genelde rahatım ama böyle birşey okumak bana da düşündürdü. benim erkek arkadaşım da sağolsun ilgili çok ama belki o da içinden düşünüyor.
Öyle dişünmenize sebep olduysam kusura bakmayın üzüldüm şuan gerçekten. Ama bende anksiyete bozukluğu var dediğim gibi bu meseleden öncede uykularım kaçardı hep kötü şeyler gelirdi aklıma .
Bence öyle düsunmeyin. konu sahibi tanıstırilmış aşik felan değil o yüzden bu kadar kurcalıyor.
ben 21 yasinda kanser oldum cok agir tedavi gordum ve cocugum olmayabilirdi esime her seyi anlattım beni bırakırsa uzulmeyeceğimi ona hak vereceğimi vicdan azabi duyacak bir sey olmadığını bile söyledim. tek dediği saçmalama aklımın ucundan boyle bir sey gecmedi ki esim biz evlenmeden kanser gecirseydi ve bilseydimki cocuğu olmayacak sadece bir kac yıl beraber yasayacağız yine de evlenirdim gozumu kırpmadan.
erkek arkadaşınızdan süphe etmeyin. herkes konu sahibi gibi degıl. tip 1 diyabet arkadasım var esiyle hic sorun yaşamadı önceden de biliyordu eşi.
ay yok sakın bi de bundan ötürü kafanıza bişey takmayın :) ben sadece bir ihtimali düşündüm kendim için de :)
Bi tip 1 diyabet bile bu kadar mevzu oluyorsa evlilik arefesi anksiyete tetikleyecek neler neler çıkar... konu sahibine duyurulur.
Haklısınız biliyorum :/ aile sıkıntısı,kıskançlık,kısıtlama vs en ufak olursa benim gözümfe büyür korkularım baya artar kendimi tanıyorum. Ama şuan karşımdakinde korkacağım en ufak şeye rastlamadım. Evet anksiyete yüzünfen sıkıntı yaşayacağımı biliyorum ama en az sıkıntıyu bu çıcukla yaşarım gibi geldiği için güzelce sürsün istiyorum. Ama bu kez de diyabeti taktımBi tip 1 diyabet bile bu kadar mevzu oluyorsa evlilik arefesi anksiyete tetikleyecek neler neler çıkar... konu sahibine duyurulur.
Yok muymuş tedavisi anksiyetenin...?Haklısınız biliyorum :/ aile sıkıntısı,kıskançlık,kısıtlama vs en ufak olursa benim gözümfe büyür korkularım baya artar kendimi tanıyorum. Ama şuan karşımdakinde korkacağım en ufak şeye rastlamadım. Evet anksiyete yüzünfen sıkıntı yaşayacağımı biliyorum ama en az sıkıntıyu bu çıcukla yaşarım gibi geldiği için güzelce sürsün istiyorum. Ama bu kez de diyabeti taktım![]()
valla 17 yaşımdan beri yaklaşık 20 senedir tip 1'im, ilk kez kendimi kötü hissettim bu yüzden bu konuyla birlikte. bundan önce bunu öğrendiklerinde abuk subuk yorum yapanlar olmuştu bana ayrılmıştım. konu sahibi erkek arkadaşına destek oluyor, birşey söylemiyor ama aslında iç dünyasında bambaşka düşünceleri var.
psikolojik tedaviye ihtiyacım var sanırım. Önceden fe almayı düşünüyordum. Ama şimdi kimse bu hastalığı takmayacağını slyleyince , kendi takıntım olduğunu anladımYok muymuş tedavisi anksiyetenin...?
valla kanka seni iyi hissettirmek için falan değil asla, seviyorsam diyabet falan gözüm görmez takmam. Zayıflayacak mı, şişmanlayacak mı, çocuğu olur mu olmaz mı, o mu bu mu şeklinde ele kağıt kalem alınan ilişkilerde aşk yok. Hesap kitap var anca, pazardan parasını verip elma seçer gibi. Diyabet varsa da var yani, aşık olduysam bu sebepten vazgeçmem. Ee zaten diyabet tedavisi olan bir hastalık, AIDS değil ya.
aynen öyle...
daha önceki erkek arkadaşlarımın bazıları bunu takmıştı, ayrılmıştım gerçi. kime ne zaman ne olacağı belli değil sonuçta, bulaşıcı bişeyde değil.
pandemi döneminde ekstra gerginiz, ondan tetiklendim ben galiba :)
Hadi ya:)İki evlilik yaptım
Neye dikkat edersen et
Evlendiğin zaman o dikkat ettiğin şeylerin hepsi farklılaşıyor![]()
Ne güzel sizin icin tabiri caizse turnusol gorevi görmüş. Bunu dert eden adamın fizana kadar yolu var. Değil beni benden önceki kız arkadaşını diyebeti var diye sorun eden adamı bile istemem ben. rengini belli etmiş bana bir sey olmayacağının garantisini kim verebilir. Güvenemezdım boyle bir insana.
Ne bileyim ben hastalık konusunda hassasım. insan vucudu dinamik bir yapı her an bir sey cıkabilir. biz evlenmeden önce çıktı diye süpheye düşmek mantığım almıyor. Çocuk konusu bile öyle sevdiğim adamın cocugu olmayacağını bilsem bile evlenirdim. amacim sadece cocuk dogurmak değilki babası kim olursa olsun yeterki çocuğum olsun diye düsüneyım sevdiğim adamdan çocuğum olmayacaksa varsin olmasın yani.