P
pandora2008
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pandora2008
-
hayatımda hiçbirzaman maddi şeylere takılmadım,
maddiyatla ilgili konuşmk bile bana yanlış ve gereksiz geliyor,
belki yoktur yapılmadı derim,belkide yapmak istemediler derim,
ki herşey gayet güsel oldu söz,nişan,evlilik,
ama maddiyata önem vermiyorum ben:1closedeyes:
sonuçta gelip geçici şeyler..
maneviyatsa işte ozaman dururum ve bakarım izlerim bi müddet,
sonra hakkettiği gibi davranırım herkse:1closedeyes:
hiç bişi istemedik. zaten pek durumlarıda yoktu. ama onlar bu durumu o kadar kullandılarki. her şeyim eksik oldu yada annemler yaptı yada ben evlendikten sonra yaptım. ama yinede kayınvalidem devamlı ben herşeyinizi yaptım diyo.
ben hiç mahrum kalmamışım gibi kabul etmiyo.
o çok ağrıma gidiyo. ben tölerans gösterdiğime çok çok pişmanım. olan bana oldu ve içimde kalan uhdelere.
hala her düğüne gittiğimde içim acır.
hiç bişi istemedik. zaten pek durumlarıda yoktu. ama onlar bu durumu o kadar kullandılarki. her şeyim eksik oldu yada annemler yaptı yada ben evlendikten sonra yaptım. ama yinede kayınvalidem devamlı ben herşeyinizi yaptım diyo.
ben hiç mahrum kalmamışım gibi kabul etmiyo.
o çok ağrıma gidiyo. ben tölerans gösterdiğime çok çok pişmanım. olan bana oldu ve içimde kalan uhdelere.
hala her düğüne gittiğimde içim acır.
sen yine iyisin, sana yapmamışlar, siz beğenin alın biz ödicez dediler aldik, taksit zamani aaaaa ama onlar sizin koltuklariniz sizin beyaz eşyanız sizin şununuz bununuz diyerek bizi taksitleri ödemeye davet ettiler. yaaaa
keşke bişey yapmasaydi bunu yapicagına! çok zor durumda bıraktılar bizi. afedemiyorum ve affetmek de istemiyorum zaten onlarında hiiiççç umrunda değil, ben onlara küsmüyüm değilmiyim. ama torun olunca görecem onları bakalım görmesine izin vericemmi kötükedihüso
ay kusura bakmayın ama çok gereksiz ve yanlış tepkiler vermişsiniz.
sadece aklıma zaman zaman gelen ve üzüldüğüm bi konu ve benim gibi varmı diye paylaşmak istedim.
ki ne demek istediğimi sadece aynı duyguları yaşayan bilir.
ay kusura bakmayın ama çok gereksiz ve yanlış tepkiler vermişsiniz.
sadece aklıma zaman zaman gelen ve üzüldüğüm bi konu ve benim gibi varmı diye paylaşmak istedim.
ki ne demek istediğimi sadece aynı duyguları yaşayan bilir.
canım burda nabza göre şerbet veremeyizki
herkes fikrini söyler
ha sen beğenirsin beğenmesin o ayrı
iyi niyetimizlen böyle şeyleri kafana takma boşver dedik
ama sen istersen kafana takmaya devam edebilirsin tabii
3 yil değil 30 senede geçse böyle böyle oldu diyerek kendini üzebilirsin bu senin bileceğin iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?