bende aynı şeyi yaşadım ,aman yapmazsa yapmasınlar ben herşeyi düzdüm kendi istediğim gibi yavaş yavaş,düğünde sadece 3 bilezik taktılar,gelin almaya bile gelmiceklerdi,ben kendim gidecekmişim salona,ben zorladım da geldiler,ev düzülecek bizim herşeyimiz var sizin bişey yapmanıza gerek yok dediler,bizde onların lafını dinledik,bir şehirden başka bir şehire evlendim ve evlenmeden önce oturacağım evi görmedim.birde geldim ki eve hiç bişey yok,olan eşyalarda kırık dökük eski ve pis,getirdikleri çekyatların yüzleri yıkanabilecek gibi çıkıyordu üstünden,böyle pislikte oturulmaz çıkarıp yıkayaym dedim daha 2 günlük gelinim,çekyatın içinden 15-20 adet ölü karafatma döküldü önüme,en azından insan temizletipte getirir.ama yinede sevinmem lazım ya canlı olsalardı! :)) değilmi?kınada altın yerine bozuk para koydular,ne diyeyim,durumları yerinde olmasa eyvallah,sana değer vermemeleri üzüyor insanı aslında...şimdi benden de bana verdikleri değer kadar değer görüyorlar,ama görümcelerime bişey diyemem,onlar çok iyi!
evlenirken biz de ailecek yok şunu isteriz bunu isteriz
şu kadar bilezik bu kadar pırlanta falan gibi isteklerde bulunmadık
bu tarz istekler bana çok görgüsüzce geliyor
sadece erkek tarafı ev eşyalarından şunları kız tarafı bunları alsın denildi
zaten beyaz eşya falan hepsini eşim para biriktirmişti(bu arada bekarken ben yedim o biriktirdi:))))
ölee aldık...
nişan için maaile toplanıp alışverişe falan gitmedik,kesinlikle böle birşeyi istemedik
biz eşimle çıktık bana sadece sade bir elbise aldık,ayakkabım vardı zaten ,o kadar
ben istemedikçe onlar yaptılar
ben tek taş falan istemedim ne gerek var diye,kayınvalidem orta karar bişey almış yine de
düğünle ilgili hiçbirşeyden kaçınmadılar
çok güzel hala konuşulan bir düğün yaptılar sağolsunlar,400 kişilik içkili yemekli 4/4lük bir düğündü
gelinliğimi istediğim yerden gittim diktirdim
gelin başımın makyajımın 1hafta önce provasını bile yaptırdım
balayına istediğimiz yere gittik
15 gün boyunca sürekli gezdik(iyi ki gezmişiz ben ilk geceden hamilke kaldım şimdi 7bucuk aylık)
hiçbir konuda içimde kalan birşey olmadı
Allah hepsinden razı olsun
biz de zaten onların boyunu aşacak birşey istemedik onlardan
ah canım sen ne şanslıymışsın, eşinin ailesi görgülü insanlarmış en azından, biz istemedikçe tok gözlü olduk onların gözünde. düğüne bile gelinliğimi aldım bindim otobüse ayağımla gittim. ne aptalmışım diyorum parayla değil ya bu da gelin alın deseymişim, düşünemiyor insan işte. balayını bırak ilk geceyi bile onların evinde geçirecektik nerdeyse, annem bir tek buna karıştı ve izin vermedi, pamukkalede bir otele gidebildik 2 güncük. çocuklar için biz ne yapalım diye bir konuşma zaten hiç geçmedi bile. bir çamaşır makinası aldılar, annem de buzdolbı. aslında annemin durumu iyi sayılır, daha yapabilirdi ama onlar birşey yapmayınca ben de anneme aldırtmadım. amaaan insan düşündükçe sinir oluyor, hadi bunlar geçti gitti, torunlarına da aynı. annem hem bana hem defneye bilezik taktı doğumda, onlar 5 gün düşündükten sonra getirip kıza taktılar sadece. zaten onu da yapmasalardı kötü planlarım vardı walla
şaka mı bunlar yaaaa
bende aynı şeyi yaşadım ,aman yapmazsa yapmasınlar ben herşeyi düzdüm kendi istediğim gibi yavaş yavaş,düğünde sadece 3 bilezik taktılar,gelin almaya bile gelmiceklerdi,ben kendim gidecekmişim salona,ben zorladım da geldiler,ev düzülecek bizim herşeyimiz var sizin bişey yapmanıza gerek yok dediler,bizde onların lafını dinledik,bir şehirden başka bir şehire evlendim ve evlenmeden önce oturacağım evi görmedim.birde geldim ki eve hiç bişey yok,olan eşyalarda kırık dökük eski ve pis,getirdikleri çekyatların yüzleri yıkanabilecek gibi çıkıyordu üstünden,böyle pislikte oturulmaz çıkarıp yıkayaym dedim daha 2 günlük gelinim,çekyatın içinden 15-20 adet ölü karafatma döküldü önüme,en azından insan temizletipte getirir.ama yinede sevinmem lazım ya canlı olsalardı! :)) değilmi?kınada altın yerine bozuk para koydular,ne diyeyim,durumları yerinde olmasa eyvallah,sana değer vermemeleri üzüyor insanı aslında...şimdi benden de bana verdikleri değer kadar değer görüyorlar,ama görümcelerime bişey diyemem,onlar çok iyi!
ben bana yapılmayanları (doğru düzgün hiç bişi yapılmadı) 3 yıl geçmesine rağmen affedemiyorum.
hala eşime ve ailesine karşı çok kızgınım bu yüzden:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?