ben bana yapılmayanları (doğru düzgün hiç bişi yapılmadı) 3 yıl geçmesine rağmen affedemiyorum.
hala eşime ve ailesine karşı çok kızgınım bu yüzden:jeyyar:
ay füsfüs arkadaşım. tamda ööle dediğin gibidamdan düşünce nasrettin hoca demiş ya bana damdan düşen birini getirin diye işte o hesap seni ancak senin gibiler anlar arkadaşım. benim durumum da buna benziyor biraz, pek birşey görmedim kendilerinden ama düğünü falan yaptılar, köyde olduklarından kendi adetlerinin hepsi yapıldı, bizimkiler unutuldu. babam da hayatta değil, annemle öyle şunu yapın bunu yapın diyebilecek insanlar değiliz. benim de içim de bazı şeyler kaldı tabi, düğn alışverişi vs. hiç olmadı zaten. zamanla herşeyin olsa da bunlar içinde kalıyor insanın. şimdi durumumuz çok iyi ama ilk senemizde çok zorluk çektik, o zaman böyle kampanyalar falan da yoktu. şimdi hep bana tok gözlü gelinim der, bişey istemedim ya. trajikomik...
senin belli ki bu konuda sıkıntın var ve sadece yalnız olmadığını bilmek ve anlaşılmak istemişsin, böyle problemi olmayan insanlar niye bu konulara mesaj yazarlar onu da anlamıyorum doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?