• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenirken Nasıldınız?

Daha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
Anladığım kadarıyla nişanlınıza aşık olmamışsınız. Ama sevginiz varsa yeterli bence. Aşık olup bir ömür burnunuzdan getirecekse olmayın aşık maşık.

Sosyal medyada bende dikkat ediyorum herkes birbirine ölüp bitiyor :ukala: :ukala:

İnanmıyorum açıkçası. Bazı insanlar öyle göstermeye çalışıyorlar halbuki banane eşinle çok mutlu olup olmamandan.

Geçen bir arkadaş paylaşmış eşiyle resmini herbişeyim diye sonra bir duydum 3 gün önce çok fena kavga etmişler hatta boşanma konularına kadar gitmişler.

Neyin ispat çabası onu da anlamış değilim. Bizler de paylaşıyoruz tabi ki ama sürekli değil :KK53:

Şöyle görücü usulu tanısıp direk evlenmedik. Aracılar tanıştırdı konustuk sohbet ettik gezdik yemek yedik bir çok şeyi yaptık yani zamanla aileler tanıştı sonrada nişanlandık:) bu sureçte duygusal bişeyler oldu tabiki olmasa zaten olmazdı.
İnşallah çok mutlu olursunuz. Eşle olan ilişki diğer insanlarla olan ilişkilerimiz gibi olmuyor. diğer insanlarla aramızda sorun olsa da hayatımızı pek etkilemiyor ama eşle olan muhabbetimiz iyiyse ev adeta bir cennet bahçesine dönüyor kötüyse hayat zindana dönüyor. Birbirinizin kıymetini bilin💕

18 yıldır evliyim illaki eşimle ilgili paylaşımlarım olmuştur ama bu aşkımızı millete ispat etme çabasını anlamıyorum..paylaşımlarımda da hep sevgili eşim yada xxx bey diye bahsederdim..ötesi hiç olmadı.
Son birkaç yıldır birlikte foto bile paylaşmıyorum gerekte görmüyorum ..sadece eğlenceli komik bulduğum,eşim şarkı falan söylediğinde yada toplumsal mesaj içeren videolarını(doğayı kirletmemek hatta temizlemek,hayvanları sevmek ve korumak,muhtaçlara yardımcı olmak,tarzı....tam bir doğa sever ve hayvanseverdir kendisi)videolarını paylaşıyorum xxx bey adı altında.. kimseye aşkımızı ispatlamak zoru da hissetmiyorum..mıç mıç ilişkilerinin her anını paylaşan tiplerdende hiç hazetmiyorum..
Dolayısı ile takılmayın böyle şeylere sevginizi ikiniz aranızda yaşayın .insanların paylaşımlarınıda önemsemeyin..genelde mutsuz ve kendilerini ispat etmek zorunda olan kişiler bu tarz paylaşımlarda bulunuyor..ve hiç inandırıcı değiller

Daha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
Sosyal medyada aşk yazınca ne oluyor

Kesinlikle doğru yoldasın öncelikle bundan emin ol.sosyal medyada böyle paylaşım yapanların çogu mutsuz bu yüzden bu tarz paylaşımla kendi mutlu etmeye çalışıyorşar.

Başlığa istinaden :D

46326E01-32CB-4E91-BCE3-A08E3BDD1AA7.webp

Ya lütfen bu nasıl bir düşünce?? İlla uğruna ölmek mi lazım? sensiz ölürüm diye paylaşım yapmayınca sevmiyor muyum acaba şüphesine düşülür mü?
Zaten bu kadar sevgi gösterilerinin altından başka şeyler çıkıyor, asıl sağlıksız olanı kocisim kocisim diyip hergün paylaşmak.
İnsan mutluysa, seviyorsa bunu sevdiğine göstermek ister. Elaleme değil.
Ya evet tam da söylemek istediklerimi söylemişsiniz...
Eşimin ailesinde de var öyle bir karı-koca görseniz instagramda birbirlerine sürekli iltifatli resimler falan paylaşmalar sensiz yapamamlar havalarda uçuyor offf millette cidden inanıp harika yorumlar yapıyor 🤣🤣 ama hep beraber toplandığımızda adam karısına küfür de ediyor insanların içinde bağırıp çağırıyor. Çok tuhaf geliyor bana... Ama aynı günün akşamı hiç birşey olmamış gibi paylaşımlar görünce eşime diyorum "aha seninkiler yine aşka geldi" 🤣 ben onlardan anladım ki sürekli eşiyle aşk sözcükleri paylaşanları samimi bulmuyorum... Hatta artık şüphe bile duyuyorum...

Sürekli paylaşanlarında çok mutlu oldukları için paylaştıklarını düşünmüyorum o platformlar farklı aslında olmayanı bile var gibi gösterebiliyor insanlar 🤣

Eşimin instagramına bakan iki çocuklu dul bir adam olduğunu düşünür, sanırım ben hiç yokum:KK53: Hatta durun bir bakayım var mıymışım:KK70:
Edit: Toplu bir fotoda yer bulabilmişim kendime şükür:KK70:

Fotoğraf paylaşmayan insanlar az seviyor ya da sevmiyor değildir. Yani tamam insanın bir içi gidiyor böyle şeylerde ama o kamera kapandıktan sonra neler olduğunu bilemezsiniz. Bir de bence her anını paylaşanlar çok saçma, yani benim de hesabım var ama ben kendi denediğim yemek tariflerini falan paylaşıyorum.
Bence buradaki tek sıkıntı kendisine karşı bir heyecan hissetmiyor olmanız. Bu şekilde olmaz ki.

Eşimi çok seviyorum, 3 senelik birliktelik 6 aylık evlilik sürecimiz de sosyal medyada olan tek fotoğrafımız düğün fotoğrafımız. Orda da absürt şeyler yazmıyor. Hiç paylaşıp aşk meşk yazmam, hoşuma gitmiyor benim tarzıma uymuyor. Ben eşimi sevmiyor mu oluyorum? Aşkkkklaaa kahve😍😍 yazan kişilerin çoğundan fazla seviyorumdur.

Orada insanlar hayatlarının göstermek istedikleri kısmını paylaşıyorlar çünkü. Çünkü orası bdv gibi yüzünü gizleyip seni saran sarsan acılarını paylaşabileceğin, ağlayıp akıl isteyebileceğin bir yer değil. Orada herkes mutlu, sanki her an her dakika mutlu olabilirmiş gibi insan.
Kilolu olduğu halde eskiden paylaşmamış olduğu zayıf fotoğraflarını paylaşan, kocası güvenini yerle bir etmişken aşk işte bu diye fotoğraf atan, acılarını kocaman bir gülücüğün altına gizleyen insanlarla dolu... Bu yüzden pek takılmıyorum oralarda.

5 yıllık evliyim ben de hiç öyle paylaşımlar yapmam onsuz da olurum ama onunla daha güzel olur

Ya evet tam da söylemek istediklerimi söylemişsiniz...
Eşimin ailesinde de var öyle bir karı-koca görseniz instagramda birbirlerine sürekli iltifatli resimler falan paylaşmalar sensiz yapamamlar havalarda uçuyor offf millette cidden inanıp harika yorumlar yapıyor 🤣🤣 ama hep beraber toplandığımızda adam karısına küfür de ediyor insanların içinde bağırıp çağırıyor. Çok tuhaf geliyor bana... Ama aynı günün akşamı hiç birşey olmamış gibi paylaşımlar görünce eşime diyorum "aha seninkiler yine aşka geldi" 🤣 ben onlardan anladım ki sürekli eşiyle aşk sözcükleri paylaşanları samimi bulmuyorum... Hatta artık şüphe bile duyuyorum...
Yalniz o kavgalar bana inandirici gelmiyor
Bizde de var benzer model
Kari koca toplulukta hep kavga ederler hatta surekli para yok bilmem ne derler
Birisine bir sey mi satti kadin
Kocasi gider ister parasini hatta kavga eder karisi ile toplumda niye sattin bilmem ne diye
Ustelik adam kendi ailesi ile surekli kuser
Anlasikli dövüşten baska birsey deil

Nefret ediyorum soyle sosyal medyada vicik vicik ask kocisli iceriklere
Ben evleneli 2bucuk yil oldu esimle bir gun yataga küs girmis degiliz cok sukur.
Bizde gorucu usulu sayiliriz, tanismamiza vesile olan kisiler arkadasimin anne ve babasi ama ben nisanliyken cook heycanlaniyodum ondan msj gelsin arasin gozlerimin ici guluyodu
Gecenlerde acaba benmi cok pasifim millet catir catir esiyle foto paylasirken ben nadir paylasirim yani bilmiyorum bana sacma geliyo. Dusunurken bir anda onsuz kalirsam naparim diye aklima geldi, maddi manevi 9 yil yanliz yasamis biriyim. Ayaklarimin uzerine basabilen kendime guvenen bir kadinim ama esim olmazsa diye dusundugumde bir anda aglamak geldi icimden valla Allah kimseye yasatmasin hayat arkadasinin yoklugunu.

Ben manyak aşığım, onsuz yaşayamam da derim ama oyle paylasimlar yapmiyorum. Oyle paylaşımlar yapanlarin hepsi yalanci

Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok.
bu konuda doğru yoldasınız bence:super:

Canımlı, cicimli paylaşımlar yapmak ya da sosyal medyada bunu birilerinin gözüne sokmak şart değil ki. Sen nişanlını seviyor, ileride evlendiğin zaman onunla mutlu olabileceğine inanıyorsan fotoğrafmış şuymuş buymuş gereksiz teferruat.

Yalniz o kavgalar bana inandirici gelmiyor
Bizde de var benzer model
Kari koca toplulukta hep kavga ederler hatta surekli para yok bilmem ne derler
Birisine bir sey mi satti kadin
Kocasi gider ister parasini hatta kavga eder karisi ile toplumda niye sattin bilmem ne diye
Ustelik adam kendi ailesi ile surekli kuser
Anlasikli dövüşten baska birsey deil
Yok bizdekiler farklı bizimkiler yan yana ciddi anlamda kavga ediyorlar ve sürekli benim eşime şikayet ediyor karısını sadece sosyal medyada çok sevgi dolular onları yakından tanıyanlar herşeyi görüyorda uzakta onlara yapıyorlar şovlarını. Sizinki ailesine küsüyormuş bizim ki ailesiyle karısının dedikodusunu yapıyor...

Back
X