- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.217
- 88
- 43
Anladığım kadarıyla nişanlınıza aşık olmamışsınız. Ama sevginiz varsa yeterli bence. Aşık olup bir ömür burnunuzdan getirecekse olmayın aşık maşık.Daha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
Sosyal medyada bende dikkat ediyorum herkes birbirine ölüp bitiyor

İnanmıyorum açıkçası. Bazı insanlar öyle göstermeye çalışıyorlar halbuki banane eşinle çok mutlu olup olmamandan.
Geçen bir arkadaş paylaşmış eşiyle resmini herbişeyim diye sonra bir duydum 3 gün önce çok fena kavga etmişler hatta boşanma konularına kadar gitmişler.
Neyin ispat çabası onu da anlamış değilim. Bizler de paylaşıyoruz tabi ki ama sürekli değil