• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenirken Nasıldınız?

Daha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
Sosyal medyamız yok. Eşime aşığım. Evlenirken de aşıktım.
Ama onsuz ölürüm demem. Bu yalan olur.

Bizde paylaşım yapmıyoruz.1,5 yıldır beraberiz bilmesi gerekenler biliyor zaten.2 hafta sonra sözümüz var.Aklıma bile gelmiyor beraberken fotoğraf çekilmek bide bizde prof. Mak. ler çeşit çeşit lensler var istesek alasını çeker paylaşırız.Takılmayın böyle şeylere şov onların hepsi.

Yorumlarınız için teşekkür ederim o zaman yanlış mı yapıyorum diye düşünüp korkmayayım

Yıllar evvel eski okulumda bir kadın veli, "kocişkomla aşkla kahve keyfii" temalı fotoğrafının üzerinden 24 saat geçmeden kocişkosu tarafından boğazı kesilerek öldürülmüştü.

Herkesin ne yaptığıyla ilgilenmeyin. Siz ne hissediyor nasıl gösteriyorsanız ve partnerinizle anlaşabiliyorsanız önemli olan o.

Ay şaka olsun tövbe bismillah

kafanız karışık olabilir belki ama sosyal medya farklı bir olay bende hiç öyle paylaşımlar yapmam eşimi çok seviyorum.

Hakaret işiten dayak yiyen yinede sosyal medyada bu tarz paylaşım yapan insanlar var çokta kıyaslamayın kendinizi derim.

Daha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
Sosyal medya hesabim yok. Çünkü foto vs paylasmayi sevmem..esimin var ama 1 tane aile fotomuz yok. Koymak istemez. Ola ki foto koymak Isteyen biri olsaydı ben fotomuzu koydurmazdım. Sevmiyorum bu tarz şeyleri. W app profil fotolarimiz da bile sadece kendi fotomuz var, aile cocuk yok. Tarz meselesi..

Ben şunu anlamıyorum, sosyal medyanın olayı paylaşım değil mi? Twittera yazarsın instagramda foto atarsın. Bu mecrayı kullanıp bir şey paylaşmayanlar tuhaf geliyor bana. Yani mahallenin dedikoducu teyzesi gibi kapı deliğinden gözetleyip bakmak gibi. Kendin izle ama sen paylaşma. Bu kadar karşıysan sil yani neden hem bakıp hem eleştirmek🙂
Yani burda ölümüne mutsuz diyenleri de samimi bulamıyorum özetle

Az once arkadasim yildiz tilbe konserin story atmis kocasiyla birbirlerine ask sarkilari soyluyolar once bi biz hic boyle atmiyoruz diye dusundum. Sonra biz oyle oldugumuzda bile paylasmiyoruz ki dedim. Uygun gormuyoruz ne gerek var biz bilmiyomuyuz birbirimizi sevdigimizi soyledigimiz yasadigimiz guzel anlari. Sosyal medya uzerinden iliskinizi sorgulamayin. He aklinizda soru isaretler vardir. Bunlari cozmeden de evlenmemenizi oneririm.

Herkesin sevme şekli farklidir. Kafanızın karışıklığı sosyal medyadan çok farklı bir konu olabilir. Sosyal medya konusunda da çok sevgi gosterisi yapanların hayatında birşeylerin eksik olduğunu düşünüyorum yanlış olabilir ama bana öyle geliyor. Amcamin eşi vardi çok fazla kocasıyla ilgili aşk şiirleri videolar fotolar sözler paylaşırdi dışardan bakınca sevgilerinin çok büyük olduğunu sanırsınız ama aslında şiddet alkol yalan vardı kocasında benim bildiğim, belki daha fazlası.. ayrıldı başkasıyla evlendi kadın şimdi yine aynı takiliyor medyada .. insanlar eksikliklerini orda varmış gibi göstererek mutlu oluyor bence ..

ben genellemelerin hepsine karşıyım, sürekli fotoğraf paylaşan insanların mutsuz olduğu, paylaşmayan insanların çok mutlu olduğu ya da tam tersi gibi. sosyal medya kullanıyorum, eşimle de azda olsa fotoğrafım var. kıro gibi "aşkla şu keyfi bu keyfi" yazmıyorum, fotoğraflar da genelde tatilden, gezmeden, farklı yerlerden. çok fazla hikaye de atmıyorum ama attığımda da mutluyum yani. bu yüzden genellemeler saçma geliyor, herkesin yaşadığı şey farklıdır. mutluluktan mutsuzluktan çok önemli olan kimseyle kendini kıyaslamaman. sen kendini yanında huzurlu hissediyor musun, mutlu musun, kararından emin misin tamam. eğer herkesle kendimizi kıyaslarsak ve doğru olanı öyle anlarsak, herkesin tek tip evliliği olurdu zaten şu zamana kadar. onsuz yaşayamam diyecek durum da yok, çok sevsek de yaşanır bir şekilde.. sen kendin seviyor musun, kimseye bakmadan ona emin ol. ölç tart, cevabı kendin vereceksin zaten

Konu sahibi; bunu izlemeni tavsiye ederim.Kafandaki sorulara cevap olur diye düşünüyorum.

Görücü usulünden öcü gibi bahsetmek yanlış. Her iki evlilik türünde de tanışıp zaman geçirip aşık olabilirsin. Sadece birinde de evlenmeden önce aşık olunurken diğerinde evlendikten sonra aşık oluyorsun. Bu bağlamda evlilik sonrası aşkın daha sağlam olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü evlendikten sonra aşık olabilmişsen bingo! Doğru insanı bulmuşsun demektir. Onun karakterine aşık olmuşsundur çünkü

Allah hepimizin yuvasını hayırlara çıkarsın:confused:

İlişkiniz de bir duygu eksikliği mi var ? Sosyal mecralarda paylaşımlar doğru da olabilir yalan da. İzlerken bunu tahmin etmek çok mümkün olmaz.

Sosyal medyada pek paylasim yapmam, heleki cocuklarimin resimleri hic yok. Esimle evlenirken severek ve sayarak evlendik. Hic öyle askim öldüm bittim hallere ikimizde girmedik. Bu birazda yas ile ilgili sanirim. 30 yasimdan sonra evlendim. Insan biraz daha akli basinda hareket eder. Ben kendimi bu iliskinin icinde hep sevilmis ve güvende hissettim. Ve biz kendimize güzel bir aile kurduk. Bugün esimi evlendigim günden daha cok sevip sayiyorum. Üstüne artik cocuklarimin babasi. Ha esim olmadan ölmem biliyorum, ama Allahtan tek dilegim ikimizin canindan birini alacaksa ilk benimkini alsin, cünkü onun acisi ruhumu yıkar, bunu biliyorum. Kendinize güzel hayat kuracak yoldaş secin. Gerisi boş

Sosyal medyada paylaşım yapanların hepsi mutlu veya mutsuz değil
Yapmayanlar da mutsuz veya mutlu değil.
😉
Kısaca her iki durumda da herşey olabilir.
Kimisi sahte kimisi gerçek.
Ben çok paylaşım yapmam. Ama kocama çok aşığım, ilk günkü kadar olmasa da hala heyecanlıyım gelecek diye falan.
Bence siz başkalarını boşverin. Kendi duygu düşüncelerinizi önemseyin.
Görücü usulü diye belirtince insanlar da bugun gördün yarın evlendin sanıyor herhalde. Bu zamanda görücü usulü, tanıştırılma şekli ile alakalı tamamen. Sizin içinize sindiyse şeklin önemi yok. Tanıyın. Saygı ve sevgi varsa güzel olur zaten.
Öyle ölürüm biterim diye beylik cümleler sıkıntı oluyor zaten. Herkes herkessiz yaşayabilir çünkü.

Hayir senin onlarla farkin: olgunsun. Akli basinda birisin.
Sosyal medya da mecbur degilsin herseyini paylasmaya. Ergen hareketleri benim gozumde. Bide ben hep derim: eger oyle paylasimlar yapiliyorsa, yani askim canim cicimm zirt pirt, bilki o iliskide catlaklik vardir.
Sen seviyorsun asiksin. Ne guzel😍
Sosyal medyayi hic takma kafanaa hiccc

Hayir senin onlarla farkin: olgunsun. Akli basinda birisin.
Sosyal medya da mecbur degilsin herseyini paylasmaya. Ergen hareketleri benim gozumde. Bide ben hep derim: eger oyle paylasimlar yapiliyorsa, yani askim canim cicimm zirt pirt, bilki o iliskide catlaklik vardir.
Sen seviyorsun asiksin. Ne guzel😍
Sosyal medyayi hic takma kafanaa hiccc
Ben insanların içinde de çok vıcık vıcık olmayı sevmiyorum en fazla el ele tutusuruz. Ama yalnızken sırnasırım. Sanırım yapı meselesı gercekten.

Görücü usulünden öcü gibi bahsetmek yanlış. Her iki evlilik türünde de tanışıp zaman geçirip aşık olabilirsin. Sadece birinde de evlenmeden önce aşık olunurken diğerinde evlendikten sonra aşık oluyorsun. Bu bağlamda evlilik sonrası aşkın daha sağlam olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü evlendikten sonra aşık olabilmişsen bingo! Doğru insanı bulmuşsun demektir. Onun karakterine aşık olmuşsundur çünkü

Allah hepimizin yuvasını hayırlara çıkarsın:confused:
Şöyle görücü usulu tanısıp direk evlenmedik. Aracılar tanıştırdı konustuk sohbet ettik gezdik yemek yedik bir çok şeyi yaptık yani zamanla aileler tanıştı sonrada nişanlandık:) bu sureçte duygusal bişeyler oldu tabiki olmasa zaten olmazdı.

Back
X