• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenirken Nasıldınız?

Nişanlılık dönemi igrencti valla son ana kadar dedim ne yapıyorum ama düğün arefesinde şeytan çok uğraşır derler hep evlendikten sonra da sosyal medyada paylaşmayı bıraktım çünkü ne kadar paylaşırsanız o kadar insanların gözü kalıyor gibi geliyo bana bir de evlendim artık fotoğraf çekilmek bile aklıma gelmiyor açıkçası en son ne zaman fotoğraf paylaştım bilmiyorum 😂

Benim gibi sosyal medya ile alakası olmayan sanırım sosyal medyayı olması gerektiği gibi kullanıyor.. Kimsenin story'sine bakmam ve görmediğim şeyler için doğal olarak like atan biri de değilim.. Arada çok beğendiğim çekindiğimiz fotoları atarım story'me beğenme, izlenme kaygısı olmadan zaten herkesi de eklemiyorum.. O yüzden nadir attığım resimlerimiz beğeni kaygısı taşımayan albümden ibaret.. Keşke herkes bu amaçla kullansa..

Siz normal ve sağlıklı bir bireysiniz ailenizle gurur duyabilirsiniz güzel yetiştirilmişsiniz..

Evlilik buyuk sorumluluk, hele cocuk olursa büyük yük oluyor omuzlarda. "Onsuz yapamam" dedigim kisi icin katlaniyorum ama baskasi icin katlanmazdim.

Sizin sartlarinizda evlenmezdim.

Ama biri icin "onsuz yapamam" demek de cok saglikli bir hal degil aman ha uyarayim.

Daha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
Sosyal medyaya bakma. Orada herkes çok mutlu gibi bir algı oluşturuyor..

Watch this reel by geberik_gelin on Instagram
Aklima bu video geldi o ask dolu paylasimlarin kamera arkasi 🤣
Valla aynı video gelmiş aklımıza :D.
Bu videoda herkes adama tepki göstermişti yorumlarda ama ben nedense kizamadim.
Belki de böyle organizasyonları saçma buluyor. Rahatsız olmuş olabilir.
İnsanların içinde yapılan böyle bir kavgaya rağmen paylaştıkları fotoğrafa bakan herkes ne kadar da mutlu diyecek ve belki bir kısım insan ben neden böyle olamıyorum diye üzülecek.
Sosyal medyada paylaşılan hiçbir şeye inanmıyorum artık

Daha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
Sosyal medyada herkes mutlu her şey güllük gülistanlık . Bunları bir kenara bırakın. Tabi evlilik çok başka aynı eve girince sevgili gibi olunmuyor. Siz gönlünüzü sorgulayın seviyor muyum diye. Evlilik artık görücü usulü olacak diye bir şey yok. Sevin sevilin yeter 😇

Biz epey severek evlendik ama Facebook ta bir tek nikah fotoğrafımız var. Hiç sevmem öyle, aşk böcüğü gibi pozlar verip yok aşkım yok ömrüm cart curt paylaşımlar. Dört duvarın içinde yaşarız.

Benim gibi sosyal medya ile alakası olmayan sanırım sosyal medyayı olması gerektiği gibi kullanıyor.. Kimsenin story'sine bakmam ve görmediğim şeyler için doğal olarak like atan biri de değilim.. Arada çok beğendiğim çekindiğimiz fotoları atarım story'me beğenme, izlenme kaygısı olmadan zaten herkesi de eklemiyorum.. O yüzden nadir attığım resimlerimiz beğeni kaygısı taşımayan albümden ibaret.. Keşke herkes bu amaçla kullansa..

Olmasi gereken kimsenin storisine bakmamaksa ve kimse kimsenin storisine bakmasa artik stori atmayi birakir insanlar.
🙄🙄🙄

Bende çok az kişi eklidir ve birileri HİÇBİR paylaşimima asla bakmiyorsa o kişiyi silerim. Her storiyi ben de gormuyorum, benimkileri de herkes her zaman gormez ama ozel olarak hiç bakmayan birini de sayfamda tutmam yani. 😁
Sosyal medya cilgini degilim her animi ve ask bicekligi vs paylasmam ama o fotograflar sevdiklerimiz gorsun, biz de onlari gorelim diye paylasiliyor neticede. Kimse gormeyecekse başka bir yerde depolardim oraya atmazdim.

Olmasi gereken kimsenin storisine bakmamaksa ve kimse kimsenin storisine bakmasa artik stori atmayi birakir insanlar.
🙄🙄🙄

Bende çok az kişi eklidir ve birileri HİÇBİR paylaşimima asla bakmiyorsa o kişiyi silerim. Her storiyi ben de gormuyorum, benimkileri de herkes her zaman gormez ama ozel olarak hiç bakmayan birini de sayfamda tutmam yani. 😁
Sosyal medya cilgini degilim her animi ve ask bicekligi vs paylasmam ama o fotograflar sevdiklerimiz gorsun, biz de onlari gorelim diye paylasiliyor neticede. Kimse gormeyecekse başka bir yerde depolardim oraya atmazdim.
Ben başkaları için atmıyorum resimlerimi onların hayatını da merak etmiyorum açıkçası.. En fazla kitap, film öneri storylerine bakarım, kimse de silmedi beni bu güne kadar 😂
Ek:Sanırım story izlemekten ziyade BDV daha zevkli.. Burayı okuyunca resim dikkatimi çekmiyorsa..

Kimse neden zaten eşi yada sevgilisi ile kavga anını oraya atsın ki?
Tabiki en güzel en mutlu olduğu anı atacak ya da mutlu hayalini.
En basitinden yanmış keki atar mı bir aşçı?
Ya da bir firma en kotu ürünü koyar mi?
Orası bir sekilde insanların en iyiyi yansıtma yeri.

10 yıldan fazladır evliyiz severek aşık olarak evlendik sosyal medyada daha bir kez bile ne o ne de ben aşkımıza dair en ufak bir paylaşım yapmadık. Samimi resimler çektirip kalplerle paylasmak tarihler koyup etrafına abuk sabuk şekiller koymak bana çok komik geliyor açıkçası. Bak bak ne kadar çok aşığız en çok biz aşığız der gibi 😂 Benim özelim bana ait insanların görmesine gerek yok sosyal medyayı da alışveriş yapmak için kullanıyorum gerçi sadece. Çok fazla bir anlam yüklemeye de gerek yok çok gerekli platformlar değil zaten.

Çok fazla canımlı cicimli paylaşım yapan tanıdıklarım genelde eşleriyle en çok sorun yaşayan insanlar. Gerçekten mutlu olanlar anın tadını çıkardıkları için akıllarına paylaşım yapmak gelmiyor.

Nişanlınızı seviyorsanız sıkıntı yok asıl sıkıntı aşkından ölüp onsuz yaşayamam demek bence

herkesin hikayesi, tarzi farkli, sevgi dili de farkli. sosyal medyadan etkileniyorsaniz bakmayin, orada her sey sov icin yapiliyor. bir arkadasimin esi x yil donumunde gelinlik fotografci ayarlayip buyuk bir kutlama yapti, her yerde fotolar paylasildi, bir yil olmadan bosandilar.

Gorucu usulu zaten aşk evliligi olmuyor bana gore. İki insan evlenme amaciyla bir araya getiriliyor. Kriterler uyuyorsa icin isiniyorsa evleniyorsun.
Karnimda kelebekler uçsun, heyecan yapayim beklentisi olan goruculu tanişma yapar mi bilemedim. 🙄

Bu arada sosyal medyaya "aşk" yazip foto atan herkes aşik degil emin olabilirsiniz.
bu dogru degil. zaten cogu kisi arkadasinin arkadasi vs gibi seylerle tanisip evleniyor.

çok nadir paylaşırım
paylaşımıma da aşk maşk yazmam kime ne
ama aşığım ve bunu sadece eşimim bilmesi yeterli

Valla şöyle söyleyeyim eşimle 3 sene sevgililinten sonra evlendik. İğreniyorum resmen kendisinden. Tamamen manevi olarak kurduğum bir cümle bu. Ve evlendiğimizin ilk günü ailesi dolayısıyla çıkan kavgalar üç dört sene sürdü. Ayda bi iki kez paylaşırım. Aşkım canım cicim. Ama sırf o şeytanları sevindirmemek için :) yoksa sevdiğimden değil yani.

Back
X