- Konu Sahibi EU1
-
ben eşimle evlendım bunu onlarada soyledım aılesıyle benım uzaktan yaıkdan alakam olamaz zaten mesafeler onceden koyulmalı benım bır aılem var o da benım gercek aılem
daha evlenmedim ama çevremdeki ilişkilere baktığımda çok doğru olduğunu görüyorum. her ne kadar eşiniz çok sevsede ailesi kabullenmedimi arada çok problemler çıkıyo. o nednele bende asla ailemin onay vermediği biriyle yada bana onay verilmezse o kişiyle evlenmeyi düşünmüyorum
Biriyle evlendiğinde onun ailesiylede evleniyorsun.Birkere o ailenin soyadına ortak oluyosun varmı ötesi?Diyelimki anlaşamadın ailesiyle ve görüşmek istemiyorsun (bayramda bile) ozamanda oda mutlaka senin ailene takıcak bir kulp buluyo annene babana takmasa kardeşine takıyor o kulbu o yuzden kımse kımsenın tekerıne cokmak sokmadan ıdare ede ede yasıyor evlılıkte
Biriyle evlendiğinde onun ailesiylede evleniyorsun.Birkere o ailenin soyadına ortak oluyosun varmı ötesi?Diyelimki anlaşamadın ailesiyle ve görüşmek istemiyorsun (bayramda bile) ozamanda oda mutlaka senin ailene takıcak bir kulp buluyo annene babana takmasa kardeşine takıyor o kulbu o yuzden kımse kımsenın tekerıne cokmak sokmadan ıdare ede ede yasıyor evlılıkte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?