Evlenirken sadece eşinle değil ailesi ile de evleniyorsun sözü doğru mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evlenmeden bile bu kadar doğruysa evlenince neler olur düşünemiyorum bile.

Benım için kendı aılem ve esım dısımda kımse umrumda değil her zamanda böyle olmalı ayrıca ben esımın aılesının hayrına degıl kendı mutlulugumuz ıcın evlendım.Başında ınsan kendını gösterırse ılerde sorun cıkmaz.

önemli olan eşin tavrı. eş eğer aileye fırsat vermiyorsa ailesiyle evleniyorsun sözü yanlış

ama eş aileye fırsat veriyorsa çok doğru bir söz..

Lafı doğru ama uyguLaması insana ßagLi, Gözden uzak gönüLden ırak derLer, uzaktayken fazla proßlem oLmaz.

kesinlikle doğru...
eşimle çok mutlu bir evliliğimiz var...
ama onun ve benim ailemin sorunları sıkıntıları yüzünden hep huzurumuz kaçıyor...
gerçekten aileler çok etkiliyor

aynen katiliyorum nasil baslarsa oyle gider... bide mumkun oldugunca uzakta olucaksin karisan olmicakk

tabikide dogru gelin erkegin ailesine giriyor soyadlarini aliyor..fakat bu aileye ve ese bagli..kocada ailesiyle esi arasinda denge kurmali ne onlari kusturecek ne de esini..samimi olmak zorunda degil hickimse ama ne olursa olsun herkes birbirine saygi duymali..ve cocukta olursa guzel bir aile ortaminda sevgi icinde buyumeli..

aman cok zor ısler ısın ıcıne gırmeyınce anlamıyosun nerde o mukemmel dort dortluk ınsan adam ıyı olsa aıle olmuyo aıle ıyı olsa adam ıyı olmuyo tabı bazı sanslılar var en guzelı bekarlıkmıs oh ne rahatttım nısanlandım 2 yılım huzursuz oldu sırf aıle yuzunden ama nısanlıma guvendıgım ıcın devam edıyorum sartlarımı sundum ya ben ya onlar bunun ortası yok tarafını sec ve onun yanında ol dedım benı sectı ama aılesı ben gorusmuyorum ama o gorusecek allah katında hakları var benden evımden uzak olsunlarda kesınlıkle bende aılemde gorusmuyoruz hayatım boyuncada gorusmeyecegım ınsallah ama yarının ne getırecegını bılemem buyuk konusmak ıstemıyorum hersey esıme baglı cunku o dengeyı o kuracak hepımızın kakkında hayırlısı allah yardımcımız olsun

evet kesinlikle doğru. ve evlenmeyenler için söylüyorum eğer evlenceğiniz insanı tam olarak tanımıyorsanız ailesinin içine girin. aynası gibi olurlar çünkü. eeeee ne demişler armut dibine düşer sengözlerimebaksanab

Eşiniz birşey demediği sürece sıkın tabi gırtlaklarını..
ben zaten kayinvalidemle oturuyorum
ev alinincaya kadar kirada oturmamak için canim
bir sorunumuz yok şükür onunla iyi geçiniyoz
erkek kardeşi ve eşiyle görüşmek istemedim
baştan belirtim görüşmek istemiyorum diye
sakin ilerde beni zorlamayasiniz dedim
zorlama yok ne gidiyorum ne geliyorum
eşim birşey demez zorlamaz asla valla dedim ya
hirtlağini sıkıveririm zorlarsa

senden ala armut mu olur özo kafa:asigim:-tatlicadiarzu-

çok doğru bir söz heleki evin tek geliniyseniz.ben tek gelinim ve beklentiler oldukça fazla canlarım.arayıp sorulmak ziyaret edilmek istiyolar.:) ama beni sadece kayınvalidem kayınpederm ve görümcem ilgilendirir iyiki varlar çok seviyorum onları.

eveet kesinlikle çok doğru:uhm: aslında evlenirken hiçde öyle düşünmem:asigim:iştim

ewet kesınlıkle dogru.evlılık ıkı kısılıktır dusuncemı alt ust ettı benım mesela buu...

çok sık karşılaşıyorum bununla.evlenirken sadece eşinle değil ailesi ilede evleniyorsun... yorumlarınızı bekliyorum bayanlar

evet cok dogruu... bız esımın annesı ve babası ıle aynı apartmandayız ama nerdeyse ben esımı onlardan daha cok goruyorum ve onlar sımdıye kadar gordugum en modern aıleden bırı ama buna ragmen sureklı yavru fareler gıbı bıtıs bıtıs olmamız gerekıyor. Bı kere onlara ugramadan eve gıttıgım yoktur bır kere de telefonları kapatıp tum kapıları kılıtleyıp uyumak ıstıyorummm Ama yıne de onları sevıyorum

ben eşimle evlendım bunu onlarada soyledım aılesıyle benım uzaktan yaıkdan alakam olamaz zaten mesafeler onceden koyulmalı benım bır aılem var o da benım gercek aılem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…