Evlenirken sadece eşinle değil ailesi ile de evleniyorsun sözü doğru mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ben nasıl aileme iyi davranılmasıı istersenm eşimde ister ama bence bu konudaki tek problem herkesin yerini bilmemesi.kardeşim girmeyin yeni evli çiftelrin ne evine ne özeline nede hayatına.sanki onlar hiç genc olmadı.arkadaslar size tek tavsiyem.Allah a sıgınmaktan sakın vazgecmeyin...

benım ıcın uymuyo bu söz eşim ailesının sözüne bakan bırı degıldır
once sen ve evım der
ailesı ıle görüşmüyorum
buna da sygı duyuyo

eşe baglı bence bu söz

ben ailesiylede evlenildiğini düşünüyorum
bazı arkadaşlarımızn dediği gibi eşe baglı

bencede çok doğru bir söz özelliklede erkek ailesine aşırı düşkünse dahada çok geçerlilik kazanıyo bu söz
hele bazı erkekler ailelerini evinin herşeyine karıştırıyo.kararlarını eşiyle değilde resmen anne babasıyla alıyo.bu durumda kadının kocası direkt eşinin ailesi oluyo
biz evliliğimize kimseyi karıştırmıyoruz desenizde yinede eşinin ailesinde olan birçok konu insanın evliliğini etkiliyo.benim evliliğimde bu gruba giriyo.
kimse benim hayatıma burnunu sokmuyo ama görümcelerimin eşleriyle olan sorunları direk benim evliliğime yansıyo.abilerine gelip sorunlarını anlatıyolar o da eniştesiyle tartışıyo iş boşanma noktasına geliyo evimde huzurum kalmıyo.kardeşinin maddi sorunları ona iş bulma sıkıntısı benim eşimin moralini bozuyo asık bir surat görünce tabi benimde moralim bozuluyo
bakın bize hiçbiri karışmaz görümcelerim başka şehirdeler öyle sıkda görüşmüyoruz ama yinede bir şekilde onlara bağlı huzursuzluk yaşıyoruz
gördüğünüz gibi her şekilde aile ile evlilik söz konusu maalesef

ben kesinlikle katılıyorum sahsen sevdiğim insanın ailesini sevmiyosam evlenmem

ay bu aralar hep revaşta bu söz bizim evdeeeeeeeeeee :roflol:

Kısmen doğru, eşede bağlı evet ama eşin zorlamıyor diyede ipleri koparmamak gerek, bu dünyada kötülükten ne çıkar?Benim eşim ailesine bağlı değil, bana ve çocuklarına çok düşkün, ama eşim düşkün değil diye arkamı dönmem kesinlikle, bende evlat büyütüyorum, bu dünyada ne ekersen onu biçersin, acaba biz gelinler olarak hata yapmıyormuyuz, elbette hatasız insan olmaz ama bence insanlara önce insan olarak bakmalı eşimin ailesi, kaynana, görümce olarak değil. Hem karşılıksız iyilik yaptıkça eşinin gözünde daha da yüceliyorsun, bekarlara ve yeni evlilere tavsiyem eşinizin ailesiyle iyi geçinin, gün gelecek sizi yetiştiren anne babanıza teşekkür edecekler, kendinizi taşıyın saygınızla, hürmetinizle iyilikten insana zarar gelmez.

bu lafın doğruluğuna katılıyorum ama ayrı şehirlerde yaşadığımız için ben pek sorun yaşamıyorum yada takmıyorum diyebilirim ama yinede saygım var hepsine karşı:1closedeyes:

iki taraf içinde geçerli..

o aileyi istemiyorum deyip çizgi çekme hayatına mutlu mesut devam etme lüksün yok.

iki tarafta birbirinin ailesine saygılı seviyeli durursa iki ailede birbirini sayarsa sorun olmaz.

ama her iyi günde kötü günde elbette berabersiniz

yemişim ailesini
bi nevi doğru tabi ama ben istediklerimle görüşüp
istediklerimle görüşmem
kimsede zorlayamaz beni
hirtlağini sıkıveririm adamin-tatlicadiarzu-

yemişim ailesini
bi nevi doğru tabi ama ben istediklerimle görüşüp
istediklerimle görüşmem
kimsede zorlayamaz beni
hirtlağini sıkıveririm adamin-tatlicadiarzu-

ılahi:)

Son düzenleyen: Moderatör:
öyle evlenirken esinle degil ailesi ile de evleniyorsun sözü dogruuu
benimki uzakta olsada yetisir huzurumu kacirir

doğru söze ne denir valla. en az eşin kadar aileside önemli. eş seçerken bunu göz önünde bulundurmak lazım. CADIARZU

malesef doğru..
ama çok yakın yerlerde yaşamıyorsan eğer,çok görüşmüyorsan daha az etkileri oluyo evliliğe

Ben evli değilim ama çevremde gördüğüm örneklere dayanarak kesinlikle doğru ailede bi sorun varsa illaki seni buluyo bi şekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…