ya bana sacma geldı acıkcası dıger erkek kardesı ayrı eve cıkıcakmıs sız neden cıkamıosunuz soncta kendı de işi var ve kirada oturabılır annesı babası beraber yasayabılırler kızlarıda var yalnız degıller ya böle olması can sıkıcı olmus bence karsına alıp konusmlısın sncta bu sızın hayatınız olucak ve sen kendını kötu hssedebılırsınMerhaba kızlar önceden sürekli takılan birisiydim ama iş yoğunluğundan dolayı bayadır uğrayamıyorum. Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Buaralar kafam karışık, fikir alışverişine fazlasıyla ihtiyacım var. Yeni birisiyle tanıştım yani yeni dediğim 2 ay oldu ama bazı konularda çok açık sözlü daha yeni olmamıza rağmen, misal bugün bana söylediği söz kafamı karıştırdı fazlasıyla ve bunu paylaşıcağım danışacağım kimse yok. Eğer ki ilişkimiz ciddi olurda evlenirsek ben annemle babamı bırakamam dedi her türlü kararına saygı duyarım dedi hani aksi durumda. Aslında altlı üstlü 1 tane kirada olan daireleri var ama o babama ait hani babam kira alıyor ondan , ona tutupta ben oturim burda baba diyemem ha ilerisi ne gösterir bilinmez diyor. Bu çocukla ben mantık olarak başladım ve iyi birisi işi gücü kişilik yerinde harika bi insan ama işin içine aile giriyor ve de 1tanede ablası var bekar, her ne kadar ablası için kendi halinde desede sonuçta aynı evde yaşayabiliriz istediği kadar kendi halinde olsun. Ailesi nasıl birisi öğrenebiliceğim bi yer yok. Erkek kardeşi ekimde evlenicek ve ayrı eve çıkıcaklarmış , hani bizim böyle bi durum yok mu diyince yok dedi. Bana bi akıl verin. ilerde karar değiştirmek istemiyorum. Nasıl bi anne babayla karşılaşacagımıda bilemiyorum. Düşünceler karmakarışık kafamda.
Teşekkürler şimdiden okuyan herkese.
ya bana sacma geldı acıkcası dıger erkek kardesı ayrı eve cıkıcakmıs sız neden cıkamıosunuz soncta kendı de işi var ve kirada oturabılır annesı babası beraber yasayabılırler kızlarıda var yalnız degıller ya böle olması can sıkıcı olmus bence karsına alıp konusmlısın sncta bu sızın hayatınız olucak ve sen kendını kötu hssedebılırsın
Haklısınız kızlar yapamıcağımı belirttim, çok acele karar veriyorsun düşün biraz sonra söylersin düşünceni diyor. Bu benim son düşüncem diyorum hayır bence değil diyor :S
mantıken her özellik uyuyor ama bu durum çok kötü, yani ben hani gündüz orda akşam evimize çekilmek isterim, senin hiç mi özel yaşamın olmucak diyorum olucak sen merak etme diyor. şaka gibi. nasıl düştüm bu işin içine offff :S cumartesi buluşalım kararını öyle söyle gerek yok bu son kararım ok dersen beraber devam edelim dedim. hala ısrarcı düşünmemde
Beni denediğini düşünmeye başladım artık :SS
Haklısınız kızlar yapamıcağımı belirttim, çok acele karar veriyorsun düşün biraz sonra söylersin düşünceni diyor. Bu benim son düşüncem diyorum hayır bence değil diyor :S
O Ne Demek Ya..:44:
Ne Konuştuğunun Farkında mı Acaba ?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?