- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.843
- 53
- 30
Aynen ya iyi bi halt olsalar boşamazdıkCevabından eminim, sana öyle gelmiş der. Çünkü açıkça teklif yok, sürekli ima vardı, yalnızca ikimizin anlayacağı türden imalar.
İlk aylar açıkça ilişki teklifi de çok etti ama son aylarda hep dolaylı söyledi bazı şeyleri.
Kendimi onun gözünde alçaltmak olur böyle bir soru, ama sormayı gerçekten istedim ilk başta ben de. En azından kendini fark etsin diye, gurur yaptım sormadım. Şimdi de geri açmam artık, ne hali varsa görsün.
Üzülmeye değmez, hayat çok kısa, 1 saat sonrasına çıkma garantimiz yok, kendini yiyip bitirme, o evleniyorsa sen de evlenir sende mutlu olursun, ve ne zaman konuşmak dertleşmek istersen seni sonuna kadar dinlerim.
Neden ayrılmıştınız ?
Çocuğunuza karşı baba olarak nasıl ?
Şu an mutlu musunuz kendi hayatınızda ?
Bunlar önemli
Yoksa adam daha genç elbetteki yeniden hayatına birileri girecek , evlenecek vs
Siz de gençsiniz. Siz de yeniden sevip sevileceksiniz.
bunun onu hala önemsiyor olmanızla alakası yok bence. insan geride bıraktığı birinin hayatının düzene girdiğini görmesi ve ya yeniden mutlu olduğunu görmesi kendisi henüz o seviyeye gelemediyse üzer. Bazen hayat telaşından bir de evladınız varmış o kısmı atlattığını sanıyor. Ben de 4 ay evli kalıp çocuğum olmadan boşandım. Boşanmadan 1 yıl sonda yeniden evlendim. Eskisi yeniden evlenmemi atlatamadı ulaşmaya çalıştı çok defa. Hala evlenmemiş yeniden. O psikolojiyi anlayabiliyorum ama yapmanız gereken kendi hayatınıza odaklanmak. Bence herşey enerjiyle alakalı böyle bir enerji yayarak size gelecek güzellikleri erteliyorsunuz.
Yuva yıkanın bile yuvasi oluyor.Sizin ki sonradan bulmuş anladığım.Bu bile iyi birseymis.Ileride evladınız sizi aldattığı kişinin yanina gitmek zorunda kalmayacak. Beterin beteri var yani.iyi bi adam, koca olsa zaten siz bosanmazdiniz.Karisi düşünsün simdi
Hayat neredeyse tamamen bakış açısından ibarettir.bazı insanlar fazla iyi niyetli olduğu için asıl düşünmesi gereken şeyler yerine üzülüyorlar.bu tarz bir haber alsam bırak üzülüp, kıskanmayı karşıdaki zavallı kadına acımaktan ve bıyık altından gülmekten başka birşey aklıma gelmezdi.ben diğer üyeler gibi bir eşine dünyayı dar eden erkeklerin, sözde sevdiği kadına farklı davrandığına da inanmıyorum.hani diyorlar ya sizi sevmiyormuş, sevdikleri kadının önüne dünyayı seriyorlar falan filan diyen oluyor.bence tamamen saçmalık.zaten o kadar sevme kapasitesi olsa neden yeterince sevmediği hiriyle evlensin.demek ki çok da iyi sevemiyor.Merhaba,
Geçen sene boşanma sürecinde sizlerden destek alma amaçlı bir konu açmıştım.
Yorumlar iyi gelmişti. İlk aylar acıdan kaçış yok, bu her türlü desteğe rağmen böyle. Ortalama 3-4 ay zorlu bir süreç yaşadım. Ardına yaklaşık bir yıldır gayet iyiydim. Beklediğimden daha pozitif bir bekar annelik sürecindeydim.
Ta ki son bir haftaya kadar. Çocuğumuzla ilgili sıradan bir konuşma arasında patadan evlenmek üzere olduğunu söyledi. Çoktan ona karşı nötrleştiğimi zanneden ben, tuhaf bir acı duydum. Hala da geçmedi. Canım acıyor.
Şu an mantıken ilk boşandığım günle aynı noktadayım, ondan ayrıldığıma her zaman iyi ki dedim. Yani içimde bir pişmanlık yok. Onu mevcut haliyle asla istemiyorum ve değişeceğine de inancım olmadığı için boşandım zaten.
Ama duygusal olarak çok tuhaf bir haldeyim, canım yanıyor. Kimseyle konuşasım gelmiyor, içimde tutsam da patlayacak gibi. Var mı benzer şeyler yaşayan, içime serpecek suyu olan?
Şimdiden teşekkürler…
Sana niye koyuyor ki bu ? Kredisini tüketmiş tekrar etmiş etmemiş size ne ya.kusura bakmayın ama bu kadar ezik bir düşünce yapısı yok.hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz.ağzım açık kaldı valla.defol git bana ne tekrar edecek misin etmeyecek misin diyeceğiniz yerde üzüldüm falan diyorsunuz.gerçekten bizim ülkenin kadınlarına kendini sevme, saygı duyma kursu falan vermek gerek.bu kendini beğenmiş tip de sizin kendinize saygınız, sevginiz olmadığını bildiği için hâlâ sizi manipüle etmenin derdinde.siz de anlamıyorsunuz.bu ne saflık kaç yaşına gelmişsiniz.normal bir kadın şu saçma muhabbeti bile yaptırmaz bu beşpara etmez tipe.lafı ağzına tıkar banane ne konuşuyorsun der çeker gider.oturup adam gibi muhabbet etmişsiniz bir de adamla dramatik dramatik.bu da sizin gibi garibin üzerinden ego tatmini yapmiş aklısıra.bu arada 30 yaşıma kadar değişen bir kişi bile tanımadım.sana kaç defa değişeceğim dedi.lafla olsaydı bu işler... kaç sene sonra hâlâ kandırılma potansiyeliniz var.Ne hoşsunuz. Çevresinde öyle rol yapıyor ki, herkes harika olarak bahsettiği için ikinci eşi jet hızında buldu şampiyon. Ve bana “sendeki hatalarımı onda tekrar etmeyeceğim” dedi, en çok da bu koydu
İlişki ya da evlilik zamanla olur ama önceliğiniz çocuğunuz olsun.Neden ayrıldığımız (diğer konumda yazdım) sık sık aklıma geldiği için hiç geri birleşmeyi düşünmedim bu güne kadar. O nedenle içim o konuda rahat.
Baba olarak sıkıntı çıkardığı için tartıştık, o esnada itiraf etti zaten evleneceğini (çocuğumuz ona gitmek istemedi haftalarca, tartışma bunun üzerine çıktı).
Şuan mutluyum ama bazen yalnız hissediyorum. Benim de bir ilikşim olsun isterdim. Yeniden evliliğe hazır hissediyordum kendimi.
İnşallah ben de gönlümcesine rastlarım, eminim o zaman ex aklıma bile gelmez…
Ay bırakın Allah aşkına ya. Çok geçmez 1 yıla görürsünüz o kas kas kabaran herifi, birbirlerini yiyecekler. Sevmediği kadına o çok kıymetli paralarını rahat yedirir mi sanıyorsunuz? Evet, mantık evliliği yapıyormuş çevresinin bulduğu biri ile. Başka konu olsa mutlu olma ihtimalleri var derim ama bu konuda değil. Onu da sevmiyor ki. O kadının durumu daha kötü, sizin kadar bile toleransı olmayacak ona. Çünkü para var diye gelen biri olarak bilecek onu.Ne hoşsunuz. Çevresinde öyle rol yapıyor ki, herkes harika olarak bahsettiği için ikinci eşi jet hızında buldu şampiyon. Ve bana “sendeki hatalarımı onda tekrar etmeyeceğim” dedi, en çok da bu koydu
Gerçekten diğer kadına da üzüldüm suan belki bunlardan haberi yoktur iki hafta önce eski karısını sevdiğini söyleyen bir adamla evlenmek istemez belki ben yerinizde olsam o kadını uyarırdımBenimki bir yılın ardına bulmuş, şimdi de ciddileşince haber verdi. Oysa ki iki hafta önce hala beni sevdiğini ima eden şeyler söylüyordu. Gerçi öyle yapmasından rahatsız oluyordum, çünkü sonu yok. Ama böyle de bi şok etkisi oldu.
Alnında yazmaktan daha kolay belli oluyor.biz anlayamadık ya da görmezden geldik demiyorsunuz da.hatanizı kabul edin.Çok büyük bir yanilgıdasınız, o adam değişmemiştir siz öyle sanıyorsunuz. İletişim kurmayan, inat eden günlerce küsen tipler psikopat tipler oluyor, kendilerini bir halt sanıyorlar. 9 yıl çok bile insan kanser olur. Böyle bir tipe max 3 ay dayanabildim tekmeyi attım sonra. Nasıl oldu derseniz kendi şerefsizlik yapıp beni aşağılamaya çalıştı. Ben de boşverdim o işi tabi. Sonra özür bile dilemedi, 2 ay sonra dgünü mesajı atmış. ben de oralı olmadım. Böyle tipler ne özür diler, ne kendini haksız görür gider köşesinde anca somurtur sen de kanser olduğunla kalırsın. Şaka bir yana böyle tiplerin alnına psikopat yazılmalı, kimsenin başı yanmasın.
Alnında yazmaktan daha kolay belli oluyor.biz anlayamadık ya da görmezden geldik demiyorsunuz da.hatanizı kabul edin.
3 ay sonra tekmeyi basmış zaten bir insanı 3 ayda Kabataslak cözüyorsun görmezden gelmemişki miss tekmeyi basmış İşte 3. Ay tam zamanında, bence siz başka türlü okudunuzAlnında yazmaktan daha kolay belli oluyor.biz anlayamadık ya da görmezden geldik demiyorsunuz da.hatanizı kabul edin.
Bir seneye kalmaz o kadin da gelip burda konu acar merak etmeyin :)Merhaba,
Geçen sene boşanma sürecinde sizlerden destek alma amaçlı bir konu açmıştım.
Yorumlar iyi gelmişti. İlk aylar acıdan kaçış yok, bu her türlü desteğe rağmen böyle. Ortalama 3-4 ay zorlu bir süreç yaşadım. Ardına yaklaşık bir yıldır gayet iyiydim. Beklediğimden daha pozitif bir bekar annelik sürecindeydim.
Ta ki son bir haftaya kadar. Çocuğumuzla ilgili sıradan bir konuşma arasında patadan evlenmek üzere olduğunu söyledi. Çoktan ona karşı nötrleştiğimi zanneden ben, tuhaf bir acı duydum. Hala da geçmedi. Canım acıyor.
Şu an mantıken ilk boşandığım günle aynı noktadayım, ondan ayrıldığıma her zaman iyi ki dedim. Yani içimde bir pişmanlık yok. Onu mevcut haliyle asla istemiyorum ve değişeceğine de inancım olmadığı için boşandım zaten.
Ama duygusal olarak çok tuhaf bir haldeyim, canım yanıyor. Kimseyle konuşasım gelmiyor, içimde tutsam da patlayacak gibi. Var mı benzer şeyler yaşayan, içime serpecek suyu olan?
Şimdiden teşekkürler…
basbaya hata işte.evliliğe gelene kadar ohooo.hata yapılabilir birşey yani.insanı küçültmez.hata yapmak suç değil.kabul.edilmeli diyorum sadece.maşallah evlenen evlenene ama bana o kadar büyük bir karar gibi geliyor ki.femek ki herkese öyle gelmiyor.o kadar da ağır birşey yazmadim ki.Malca yorum yazıcam banlanıcam. :)))) Eee ablacım anlamışım ki kaçmışım değil mi? İlk tanıştığında zaten anlaşılmıyor, adam gayet kibardı manyaklık sinyalleri yaymıyordu. Çok sürmedi zaten 2 ay sonra normal şekliyle davrandı, evime yemeğe geldi internetten bulduklarıyla gözümün önünde konuştu tekmeyi yedi. Bir de utanmadan eski eşten de boşanma şeklini anlattı yine onunla bununla konuşmuş karşı taraf da tepki göstermiş utanmadan da eski kadını suçladı. Malll değilim ya, eninde sonunda anladım işte 2 aydan sonra da kaçtım. Gerçekten kimsenin alnında yazmıyor, az biraz bakınca anlaşılıyor. Sen yine kadın düşmanlığının zirvesindesin Ferhanscım, hayat benim beyin benm sana ne? Niye çoğul kullanıyorsun üstelik burda tek kişi var o da benim. Benim üstümden kadınlar öyle, kadınlar böyle demeye getirtme saçmalıklarını okumak istemiyoruz.
Eee öylesiniz.okumak sitemiyorsan engelle.piyasada zaten kaç tane düzgün adam var.o da kolay kolay size denk gelecek değil.kendinizi ne sanıyorsunuz.biz boşuna bekliyoruz zaten bu yaşa kadar.koca seçmeyi başaramayan sen, saçmalayan ben oluyorum öyle mi ?Malca yorum yazıcam banlanıcam. :)))) Eee ablacım anlamışım ki kaçmışım değil mi? İlk tanıştığında zaten anlaşılmıyor, adam gayet kibardı manyaklık sinyalleri yaymıyordu. Çok sürmedi zaten 2 ay sonra normal şekliyle davrandı, evime yemeğe geldi internetten bulduklarıyla gözümün önünde konuştu tekmeyi yedi. Bir de utanmadan eski eşten de boşanma şeklini anlattı yine onunla bununla konuşmuş karşı taraf da tepki göstermiş utanmadan da eski kadını suçladı. Malll değilim ya, eninde sonunda anladım işte 2 aydan sonra da kaçtım. Gerçekten kimsenin alnında yazmıyor, az biraz bakınca anlaşılıyor. Sen yine kadın düşmanlığının zirvesindesin Ferhanscım, hayat benim beyin benm sana ne? Niye çoğul kullanıyorsun üstelik burda tek kişi var o da benim. Benim üstümden kadınlar öyle, kadınlar böyle demeye getirtme saçmalıklarını okumak istemiyoruz.
Kız bu kadar biliyorsun sen niye düzgünü bulamadın mademEee öylesiniz.okumak sitemiyorsan engelle.piyasada zaten kaç tane düzgün adam var.o da kolay kolay size denk gelecek değil.kendinizi ne sanıyorsunuz.biz boşuna bekliyoruz zaten bu yaşa kadar.koca seçmeyi başaramayan sen, saçmalayan ben oluyorum öyle mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?