evlenme isteğime engel olamıyorum

Aileniz istemiyorsa niye size gorucu getiriyor

fake değilim sadece ailemle aram bozuldu buraya o yüzden yazdım...

Senin canın erken yaşta boşanıp kucağında bebekle babaevine dönmek istiyor belli. Okul okumakta filan gözün yok. Ben de bu tür koca meraklısı kızların ailelerini suçlardım, cahil aileler derdim. Koca başhekimin kızı da böyleyse yazık ülkemin diger kızlarına

Ailenin sözünü dinle onlar iyiliğini ister her zaman.herseyin zamanı var.aklı başında varlıklı bir ailenin kızısın belli.her kadın anne olmak ister.ama cocuk icin evlenirsin ya olmazsa oadamla bir ömür geçireceksin.yada ayrılırsan anlasamazsan o çocuğun boynunu bükeceksin dikkat et hislerinin önüne mantığını koy.

Doktor koca he. Kaçırma hemen evlen, ilk aydan da hamile kal.
Evlenme isteği ne ya? Sanki diyetteyim çikolata yeme dürtümü kontrol edemiyorum der gibi.

offf 187. geleneksel diyetimde olduğum için bende var o dürtü. leblebiyle idare ediyorum şimdilik. ama bir çikolatalı tart olsa offff yaktın beni :)

gerçi konu dışı oldu ama bizim muhabbet konudan daha aklı selim en azından. birde şunu merak ediyorum. burya 150 kişi gelse dese ki ben okumadım evlendim yandım sen yanma konu sahibi bizi dinleyecek mi hayır. kendi tecrübesini yaşamak isteyecek :)

Fake gibi geliyor zaten, yoksa daha detaylı yazardım ben de. :)
Yeme sakın yeme, bak yaz geliyor, ince tişörtlerden kat kat göbek pörtlemesin. Sıfır giydiğimizde kollar bacaklardan kalın görünmesin

açtım googleden bir tart resmi , yan sekmedede özgünden direniyorum yokluğuna. çok uyumlu oldu

konu fake olmayabilir. çünkü reeldede tanıyorum evlenme delisi kızlar. ilk buldukları ile nikah kıyıp sonra yandım anam diyorlar. kendi düşen ağlamazmış biz üzerimize düşeni yaptık. kalanı kendi problemi..

Aileniz tutucu mu acaba ondanmi hemen evlenmek istiyorsunuz ? Yani cinsellik icin mi demek istiyorum

ailene katılıyorum. bu nedir ya ... yangından mal kacırır kız evlenilmez ki... hatta evlilik istenmez bile... oha

olabilir tabi bende üni okurken evlenmek isterdim okul bitince hemen evlendim.
evlenmek sucmu kimine göre 25 erkendir kimine göre 20. kimine göre 30. sana kalmıs .

ama evlilik caba gerektiriyor sabır gerektiriyor kendini ölç tart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…