- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 34
- Konu Sahibi mihiiiiimihhiiii
-
Aileniz istemiyorsa niye size gorucu getiriyorokul öncesi 2. sınıfım annem öğretmen babam doktor. görücüler çıkıyor. hepsi benimle bu sene evlenmek istiyor. bende anneliğe özeniyorum. kısmetlerimle görüşüyorum. kahve içiyoruz. beğendiklerim oluyor. biliyorum kızacaksınız. ama sevgilimden ayrılınca psikolojim bozulldu. hep evlilik hayali kurardık. şimdi biriyle görüşüyorum 1 hafta oldu. babamın başhekim olduğu hastanede birinin tanıdığı benimle evlenmek istiyor. okulun önemli değil diyor. 24 mayısta nişan olsun eylülde düğün olsun diyor. babamlar pek istemiyor ama ben istiyorum. erken yaşta anne olmak istiyorum. anaokulu açacak ailem. ben eşimle erken yaşta evlenmek anneliği genç yaşta tatmak istiyorum. ailem istemiyor. sizce ne yapayım. üniversite okurken evlenen çok insan var.
fake değilim sadece ailemle aram bozuldu buraya o yüzden yazdım...Fakesin! Annen baban eğitimli ve seni görücüye çıkarıyorlar, sonra da evlenmene onay vermiyorlar. Sen böyle eğitimli bir ailede büyürken; okumanın, meslek sahibi olmanın yuva kurmadan önceki aşama olduğunun farkında değilsin ve koca delisisin. Olacak iş değil hacı, başka konu aç.
Oldu şimdi; baştan desen aram bozuldu diye, fake demezdimfake değilim sadece ailemle aram bozuldu buraya o yüzden yazdım...
Senin canın erken yaşta boşanıp kucağında bebekle babaevine dönmek istiyor belli. Okul okumakta filan gözün yok. Ben de bu tür koca meraklısı kızların ailelerini suçlardım, cahil aileler derdim. Koca başhekimin kızı da böyleyse yazık ülkemin diger kızlarınaokul öncesi 2. sınıfım annem öğretmen babam doktor. görücüler çıkıyor. hepsi benimle bu sene evlenmek istiyor. bende anneliğe özeniyorum. kısmetlerimle görüşüyorum. kahve içiyoruz. beğendiklerim oluyor. biliyorum kızacaksınız. ama sevgilimden ayrılınca psikolojim bozulldu. hep evlilik hayali kurardık. şimdi biriyle görüşüyorum 1 hafta oldu. babamın başhekim olduğu hastanede birinin tanıdığı benimle evlenmek istiyor. okulun önemli değil diyor. 24 mayısta nişan olsun eylülde düğün olsun diyor. babamlar pek istemiyor ama ben istiyorum. erken yaşta anne olmak istiyorum. anaokulu açacak ailem. ben eşimle erken yaşta evlenmek anneliği genç yaşta tatmak istiyorum. ailem istemiyor. sizce ne yapayım. üniversite okurken evlenen çok insan var.
Doktor koca he.Kaçırma hemen evlen, ilk aydan da hamile kal.
Evlenme isteği ne ya? Sanki diyetteyim çikolata yeme dürtümü kontrol edemiyorum der gibi.
Fake gibi geliyor zaten, yoksa daha detaylı yazardım ben de. :)offf 187. geleneksel diyetimde olduğum için bende var o dürtü. leblebiyle idare ediyorum şimdilik. ama bir çikolatalı tart olsa offff yaktın beni :)
gerçi konu dışı oldu ama bizim muhabbet konudan daha aklı selim en azından. birde şunu merak ediyorum. burya 150 kişi gelse dese ki ben okumadım evlendim yandım sen yanma konu sahibi bizi dinleyecek mi hayır. kendi tecrübesini yaşamak isteyecek :)
ailene katılıyorum. bu nedir ya ... yangından mal kacırır kız evlenilmez ki... hatta evlilik istenmez bile... ohaokul öncesi 2. sınıfım annem öğretmen babam doktor. görücüler çıkıyor. hepsi benimle bu sene evlenmek istiyor. bende anneliğe özeniyorum. kısmetlerimle görüşüyorum. kahve içiyoruz. beğendiklerim oluyor. biliyorum kızacaksınız. ama sevgilimden ayrılınca psikolojim bozulldu. hep evlilik hayali kurardık. şimdi biriyle görüşüyorum 1 hafta oldu. babamın başhekim olduğu hastanede birinin tanıdığı benimle evlenmek istiyor. okulun önemli değil diyor. 24 mayısta nişan olsun eylülde düğün olsun diyor. babamlar pek istemiyor ama ben istiyorum. erken yaşta anne olmak istiyorum. anaokulu açacak ailem. ben eşimle erken yaşta evlenmek anneliği genç yaşta tatmak istiyorum. ailem istemiyor. sizce ne yapayım. üniversite okurken evlenen çok insan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?