evlenme isteğime engel olamıyorum

Sonra kocam beni aldatti maddi ozgurlugum yok bosanamiyorum konulari patlasin burada.
Tebrikler valla cok iyi is basarmissiniz. Kendiniz cahil ve cocukken cocugu nasil egiteceksiniz bilmem.

okul oncesi son sinifim evliyim universite basinda evlendim eger esin senin okumana karsi degilse evlenebilirsin ben 4 yildir cocuk yapmiyorum cunku okulla mumkunati yok cocugu bir arada goturemezsin.ha bir bakiciyla anlasabilir ona brakabilirsin ama senden daha iyi ilgilenebilecegini sanmiyorum.asla okulunu birakma ne dokgorlar taniyorum eslerini bosadi gitti eger elinde bir meslegin ve isin olmuyorsa kadinin statusu dusuyor

Evet mytla
evet mutlaka vardır bende evliyim zaten bende cocuk istedim ve hemen hamile oldum . Yani evlilik kolay degil . Bekar hayatimi ozlemiyor degilim . Ben baska şartlardan dolayi evlenmek istedim . Evlendikten sonra bebek istedim . Bana kalirsa uniyi bitir meslek sahibi ol . Emin ol kismet cok . Ve cocuk her zaman gelir

3.sinif bittiginde 21 yasimda evlendim.
Hic pisman olmadım.
Ozgurlugumu evlenince kazananlardanim.
Ailemle ne hayat gorusumuz ne siyasi gorusumuz..hicbiri uyusmuyor.
Evlendim her istedigim kitabi okudum her istedigim yere gittim istedigim kadar gezdim tozdum bisiklete bindim paten surdum...
Yani klasik bir aile kızı standartlarinda olmadigimi,icimde sınırları olmayam bir insan besledigimi gizlemeksizin doya doya yasadim.
Hem esimi cok sevdigim icin hem de onunla aynı karakteri tasidigimizi ve birbirimizi sinirlandirmayacagimizi bildigim icin evlendim.
26 yasindayim.3 yasinda kizim var,hayat onunla daha güzel.ailelerden uzak cekirdek ailemle sirin bir hayatim var.

FAKAT

Ben sizi cok küçük gördüm. Yaş olarak değil. Yanlış anlamayın. Bence evlenmeyi düşünmeyin.Fikirleriniz bana daha cok heves gibi geldi. Pisman olma olasılığınız cok yüksek.

Olabilir bence evlenebilirsin heves bu sonuçta. Üç günlük dünyada heveslerimizin peşinde koşmayacağız da ne yapacağız. Ben de böyle aşırı evlilik hevesi ile doluydum. Üç gün önce evlendim, iki gün önce balayına çıktım bugün de boşandım. Olsun ama heveslerimi yüzüstü bırakamadım, pişman değilim.

Nisan 1 deyin:))))

Bekliyoruz

o zaman evlen cocuk olursa hayatın cok değişecek ınan kimse cocuklu mısafır bile sevmez herseyı ıle sen ılgılenıceksın okul okumayı unut o sekılde vaktın bıle kalmayacak kendıne ev işi sonra yemek bu bır döngü.. atıyorum angelına gibi olsaydım bende isterdim ama bir angelına değilim ve farkındayım bazen farkında olmak lazım

okurken evlenilebilir. erken yaşta da evlenilebilir.

ancaaaak evlenmek için evlenilmez.
doğru insan olduğundan emin olmadan evlenilmez.
hele ki tanımadan nişan tarihi hiç verilmez.

bir dur yahu...

insan nasibinde ne varsa onu yaşar ancak önce sağlam kazığa bağlayacaksın eşeğini...

okulun var okuyorsun tamam ama bazı şeyler kesinmişcesine konuşmak senin hayatını zehir eder.
annemler okul açacak dedin mesela...
bu olmadığında sen kendini kocaman bir boşlukta hissedeceksin.hayat her zaman tek düze değildir bunu unutma. maddi manevi sıkıntılar çıkabilir...
veya evlendin çocuğun bir sağlık probleminden dolayı ertelenebilir.
yada evlendin sana iyi davranan adam bambaşka birine dönüştü....

ne yapacaksın...

pembe rüyalardan çık.
gerçek hayata dön!

Sen şimdi evliliğin iyi tarafını görüyosun birde kötü tarafını düşün kararın nasıl değişi çek bi halt olmuyo evlenince oku hayatını yaşa

Ben 16 yaşmda evlndm başım göğe erdi
Ve hala çocğum olmadı.
Koş kız koş. Erkek bitiyo. Bulduğunla evlen. En az bnm kadar mutlu(!) olursun.

ben 22 yaşında evlendim.
babam vermiyordu küçüğüm diye.
hasta olurum dedim sonunda verdi.
4 yıllık evliyim çocuğum yok.
eğer Allah verir de olursa ve 22 yaşında bana ben evleniyorum dese,
muhtemelen benden okkalı bir terlik yer ağzına.
hatta bir haftalık tanıdığı biriyle derse,
kıçına da terliği hak etmiş demektir.

Sen daha bu sabah kayinvaliden evine esya aliyor da sen alamiyorsun diye şikayet etmiyor muydun evlilikten. Bari o yönde akil veraeydin. Erken evlenme bak ben evlendim basima neler geldi deseydin de hic olmazsa senden küçüklere örnek olsaydin.

Aşık olursun çok seversin artık onsuz olamıyorum dersin o zaman evlen diyerek anlarım da evlilik isteğime engel olamıyorum olayı çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…