- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi mihiiiiimihhiiii
-
Okul ve evlilik bir arada olmaz bence hem anne olmak istiyorsunuz evlemi ilgileneceksiniz bebeklemi eşinle mi okulla mı hepsi kolay değil. Mesela ben okumayı istemiyordum evlenmek istiyordum anne olmak evimle ilgilenmek istiyordum ve 18 yaşında evlendim şuan 19 yaşındayım ve 7 aylık bi bebeğim var pişman değilim iyiki evlenmişim çok güzel birşey :) eşinle anlaşırsan hayat zaten çok güzel :)
Yani demem o ki evlenmek anne olmak istiyorsun okulu bi kenara bırakman lazım hepsiyle baş edmessin. Annenle babanlada konuş gerçekten evlenmek isteyince olumlu karşılarlar inşallah. Herşey gönlünce olsun
evet mutlaka vardır bende evliyim zaten bende cocuk istedim ve hemen hamile oldum . Yani evlilik kolay degil . Bekar hayatimi ozlemiyor degilim . Ben baska şartlardan dolayi evlenmek istedim . Evlendikten sonra bebek istedim . Bana kalirsa uniyi bitir meslek sahibi ol . Emin ol kismet cok . Ve cocuk her zaman gelirokul öncesi 2. sınıfım annem öğretmen babam doktor. görücüler çıkıyor. hepsi benimle bu sene evlenmek istiyor. bende anneliğe özeniyorum. kısmetlerimle görüşüyorum. kahve içiyoruz. beğendiklerim oluyor. biliyorum kızacaksınız. ama sevgilimden ayrılınca psikolojim bozulldu. hep evlilik hayali kurardık. şimdi biriyle görüşüyorum 1 hafta oldu. babamın başhekim olduğu hastanede birinin tanıdığı benimle evlenmek istiyor. okulun önemli değil diyor. 24 mayısta nişan olsun eylülde düğün olsun diyor. babamlar pek istemiyor ama ben istiyorum. erken yaşta anne olmak istiyorum. anaokulu açacak ailem. ben eşimle erken yaşta evlenmek anneliği genç yaşta tatmak istiyorum. ailem istemiyor. sizce ne yapayım. üniversite okurken evlenen çok insan var.
Olabilir bence evlenebilirsin heves bu sonuçta. Üç günlük dünyada heveslerimizin peşinde koşmayacağız da ne yapacağız. Ben de böyle aşırı evlilik hevesi ile doluydum. Üç gün önce evlendim, iki gün önce balayına çıktım bugün de boşandım. Olsun ama heveslerimi yüzüstü bırakamadım, pişman değilim.
Sen daha bu sabah kayinvaliden evine esya aliyor da sen alamiyorsun diye şikayet etmiyor muydun evlilikten. Bari o yönde akil veraeydin. Erken evlenme bak ben evlendim basima neler geldi deseydin de hic olmazsa senden küçüklere örnek olsaydin.okul oncesi son sinifim evliyim universite basinda evlendim eger esin senin okumana karsi degilse evlenebilirsin ben 4 yildir cocuk yapmiyorum cunku okulla mumkunati yok cocugu bir arada goturemezsin.ha bir bakiciyla anlasabilir ona brakabilirsin ama senden daha iyi ilgilenebilecegini sanmiyorum.asla okulunu birakma ne dokgorlar taniyorum eslerini bosadi gitti eger elinde bir meslegin ve isin olmuyorsa kadinin statusu dusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?