evlenme meraklısıyım

hahahahahah sentinuss ve 1gpys alemsiniz yaaaa.....

bn erdim murada siz çıkın kerevetine:)))))))

ben şu psikolojideyken erkek arkadaşım evlenelim dese gelinliğimi giyer kendim giderdim galiba:52:. allahtan çocuk aklı başında da benim gibi deliyi idare edebiliyo

kız oyle kolay olsa ben cuvalla bıle gıtmem mii sanıyorsun:16::9::9:

hahahahah sorma yaa bnde acaip meraklıydım evlenmeye....

anneme söyleniyordum,bnm evim olsun bnm çatalım olsun,gece yanımda biri uyusun ve hatta..................:)))))))))))))))))))))) terbiyesizim ayyyy:))))

ve bunları derken 23 yaşındaydım galiba 26 da evlendim:)))) üni bitirdim bnmki askerden geldi fln filan ama hala bi baltaya sap olamadım:)) kpssyusum bn:)

ayy aynen ya bütün ev eşyaları mobilyalar mutfak eşyaları oturup inceliyorum şundan alıcam şundan alıcam diye çeyiz listesi yaptım resmen..
anneme de diyorum anne bana çeyiz yapalım artık diye:)
milletin annesi zorla çeyiz yapar benimkinin de hiç niyeti yok ya:14::9:

ayyy göçertenler utansın kısss,evlilik çok güzel bişey bnce.....ama burada bir derdim var topiğine takılırsan hiç evlenemezsin söliiim:) sen takıl bna 3 günde evlendiriiim seni:)

ben çok dolaşıyorum o bölümde dolaşmasam mı ki:9:
evlendirisinde koca adayım yok kimle evlendiricen:9:yalnızım dostlarım yalnız:ssz:

hahahahahahah kopardın bni yaaa:)))))))))))) sen ve çuval töbeeeee:)))))))))) ayyy hala gülüyorum :52: :52: :52:

oyle amaaaa:)))

kimse bekarlık sultanlık demesın bana:52: resmen başıma vurdu dermısım :DDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayal kurmak güzel bir duygu..İstediğin kadar hayal kur lakin evlilik kısmet işi...Ne zaman olacağı bilinmez fakat vakti zamanı gelince sen bile kurtaramazsın kendini. :9:

Yaşın daha çok genç, evlilik sorumluluk işi..Ne güzel bir mesleğin olucak..Erken evlenenlerin belki çoğu üniversitede okumuyorlardır...Şu anlarında kıymetini bil evlenince çok aranıyor bu zamanlar... :34:

kendi ağzınla diyorsun bak yazın çok düğüne gittim etkilendim diye... şu an bu duygular içindesin... ben üni 1 deyken üniversitenin keyfini sürmeye bakıyordum. şu an son sınıftayım yeni yeni hayal kurmaya başlamıştım amaaaaaaaa bu yaz nişanlanan bir çok arkadaşım oldu sadece 2si ile detayları konuştum. o alışveriş evdeki hazırlıklar kıyafetti paraydı karşı tarafıydı ayyy içinden çıkılmıyor inan ki artık düşünmek bile istemiyorum hazırlıkta yapmıyorum kıyafetimi alyansımı bile düşünmüyorum içim daralıyor. insan 1 kere olunca en iyisi olsun diyor ve şimdiden başlayım istiyordum... ama yok bana göre değil zamanı gelince halledicem inşallah şimdiden başımı ağrıtıp uykusuz geceler geçirmek istemiyorum bak yine uykum kaçtı :(( bu arada zamanımda az kaldı ama hiç bir şey yapmıcam pfff

hahahahahah yav sen ne şekersin öyle....ona bakarsan bn de 28 yaşındayım evliyim ama bi tık yok:)) annemin bnm yaşımdayken 3 çocuğu varmış bnde hiç bi halt yok:))) bn napiiim mahsülsüz tarla gibi kaldım ortada:)))

ahaha çok güldüm bu yoruma çok tatlı ya :9:

ben yakında 28 oluyorum, ünv. bitti, iyi bir işim var, ama eş adayı bile yok. sense daha 21 yaşındasın, okuyorsun, erkek arkadasın var, ileride şöyle mi böyle mi olur dıye dert arıyorsun şimdiden kendıne, kusura bakma da:ssz: ben ve benım gibi olanların canı yok mu:2:

raptomim sen yine formundasın bu akşam:))))) Hay çok yaşa emi:)))

attractive aman haa dolaşma o topiclerde sakın,sen bul koca adayını bn seni ısındırırım evlilik fikrine:))))

bu arada nispet gibi olmasın ama kocacıım çağırıyor,bnsiz yatamazda dermişiiim:)))))))))))) ayyy çok yaşayın kıslarr yaa:) hade iyi geceler bakayım ne istiyor bizim herif:)

attractive aman haa dolaşma o topiclerde sakın,sen bul koca adayını bn seni ısındırırım evlilik fikrine:))))

bu arada nispet gibi olmasın ama kocacıım çağırıyor,bnsiz yatamazda dermişiiim:)))))))))))) ayyy çok yaşayın kıslarr yaa:) hade iyi geceler bakayım ne istiyor bizim herif:)

al işte havasını attı gıttı.
işte boylelerı yuzunden meraklıyım evllıge :))))
ıyı geceler tatlım :10:

iyi gecelerr :43::43:

ben de evde kaldım :ssz: nişanlı koleksiyonu yapiyorum habire :ssz: 19 unda evlenecem diye tutturup nişanlanan kızın dramı diye kitap yazacam hatta.. her sene dilimde aynı türkü "haydi güzelim şeker ezelim bu sene de bekar gezelim.." evde kalmak da güzel bi duygu... yemek derdi yok çamaşir derdi yok.. aliştim ben bu hayata.. kimse almaz beni bence.. almasınlar zaten benden adam olmaz.. yanılır yakılır biri alacak olursa 3 gün sonra geri yollarmış annemin tabirine göre.. yakmayacakmışım o yüzden kimsenin başını :ssz:

ben de evde kaldım :ssz: nişanlı koleksiyonu yapiyorum habire :ssz: 19 unda evlenecem diye tutturup nişanlanan kızın dramı diye kitap yazacam hatta.. her sene dilimde aynı türkü "haydi güzelim şeker ezelim bu sene de bekar gezelim.." evde kalmak da güzel bi duygu... yemek derdi yok çamaşir derdi yok.. aliştim ben bu hayata.. kimse almaz beni bence.. almasınlar zaten benden adam olmaz.. yanılır yakılır biri alacak olursa 3 gün sonra geri yollarmış annemin tabirine göre.. yakmayacakmışım o yüzden kimsenin başını :ssz:

valla benim annemin de bi lafı var bana çok söyler ama buraya yazamıyom. seni alan ağlasın diye başlıyo:14:

Back
X