evlenme meraklısıyım

burcu sen mi yazıyosun bunları özgür kız asi kız burcu :)))

Son düzenleme:
burcu sen mi yazıyosun bunları özgür kız asi kız burcu :)))

hahaha onlar hep savunma mekanizmaları kuzummmm bastırılmış arzularımın yansımaları bi şey anlatacam da gülmeyin çocuklara hep sorulur ya büyüyünce ne olacaksın falan diye, ben çocukken hep sorduklarında büyüyünce gelin olacam derdim olamadımmmmmm.. kartlaştım , evde kaldımmmmm :2: ben de el hubb'u dinliyorum "gökten zembil gibi herif yağacak, gökten şapır şupur herif yağacak" diye bağiriyorum yok amaaaa :2: hatta içimden geldi sözlerini ekleyem

Aşk Zinciri Erir
El Hubb Devri Gelir
El Hubb

El Hubb Derim Ben El Hubb El Hubb
Allah Gönlümce Verir
Allah Gönlümce Verir

Hava Bulutlandı
Şimşekler Çakacak
Kadınlar Damlarda
Seyre Çıkacak
Derlerki Bu Gece Yatsından Sonra
Gökten Yağmur Gökten Yağmur Gökten Yağmur
Gökten Yağmur Gibi Herif Yağacak
Kızlar Şükredin Allah Babaya
Benzerdik Yalnızken Kızgın Sobaya
Çölde Kalmış Gibi Bakardık Göğe
Hadi Toplanın Toplanın Toplanın
Buluşalım Bu Gece Avluda Damda
Gökten Adam Gökten Erkek Gökten Koca
Gökten Sapır Sapır Herif Yağacak - Herif Yağacak
Gökten Şapur Şupur Herif Yağacak - Herif Yağacak

Açılsın Memeler
Süzülsün Gözler
Dövülsün Tavına Gelince Sözler
Devrilin Yatağa Zevklenin Kızlar

Çok Şükür Çok Şükür Çok Şükür
Çok Şükür Bu Gece Yatsıdan Sonra
Gökten Adam
Gökten Erkek
Gökten Koca
Gökten Sapır Sapır Herif Yağacak - Herif Yağacak
Gökten Şapur Şupur Herif Yağacak - Herif Yağacak

Aşk Zinciri Erir El Hubb Devri Gelir
Allah Gönlümce Verir
Allah Gönlümce Verir

bende anneme "ben büyüyünce gelin olcam"dermişim sonra annem yıllardır evlen evlen diye diye yalvarıyo kadın evlenen yok sen çocukken daha meraklıydın evlenmeye der dalga geçer benle

ayyy allah iyiliğinizi versin karnım ağrıdı gülmekten valla

Mantra gibi kullansak yağar mı ki harbiden? Gaza geldim, inanırsak olur bence

21 yaşında evde kalınıyorsa ben direk mezara gireyim diyor ve sana şunu yolluyorum:)

Eklentiler

• $251768_10151036718151456_1849093359_n.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 69
şimdi banaaaaaa kaybolan yıllarımıı verseleeeerrrrrrrrrrr.......

yaş 25...
2.5 yıllık evliyim...
şu an senin yerinde olabilmek için herşeyimi verebilirim...

Allah cızırtınızı vermesin Sabah sabah hiç güleceğim yoktu.. Şu sözleri 21 yaşındaki bir kızın yazdığına inanamıyorum.

Niye seni alan olmasın 5 yıl sonra 26 olacaksın ve evlilik için ideal bir yaş bence..

Ama nasip kısmet bu işler bir bakarsın 22 de bir bakarsın 30 da gelin olmuşsun.. Boşuna takılma bunlara, okuluna adapte ol.. Herşey evlilik demek değil ama herşey statü demek artık..

22 yaşındayım bu duyguların bir gramını şimdiye kadar hissetmedim...
bende mi bir sorun var

Başlığı okuyunca bir fıkra yazasım geldi

Bill Gates ölmüş. Öbür dünyada melekler, zebaniler karşılamışlar onu. Demişler ki biz senin günahını sevabını ölçtük, tartık, hesapladık. Milimi milimine denk geldi. Cennete mi gideceksin cehenneme mi belirleyemedik. Sana ikisini de göstereceğiz. Karar sana kalmış.

Hemen kocaman bir ekran açılmış. Cennetten görüntüler. Mutlu, gülümseyen insanlar. Huzurlu sakin bir ortam. Ağaçlar, çiçekler, masmavi nehirler. Herşey harika görünüyor.

Tamam demiş Bill. Cenneti seçiyorum. Zebaniler atlamış. Cehemnnemi görmedin daha.

Hemen cehennemin görüntüsü belirmiş ekranda. Bikinili kızlar, çılgın bir müzik. Yiyecekler içecekler vs. vs. Tam parti kıvamında cehennem. Bill in gözleri parlamış. Kesinlikle cehenneme gidiyorum demiş.

Zebaniler girmişler koluna. Cehenneme kadar eşlik edip ittirivermişler içeri. İçeri giren Bill şokta, kaynar kazanlar, kocaman kocaman ateş öbekleri. Bağırmaya başlamış . "Böyle değildi cehennem. Kızlar nereye giiti, parti ne tarafta diye. Gördüm ben çok eğlenceliydi burası." Zebaniler gülmüşler ve cevap vermişler.

"O GÖRDÜĞÜN EKRAN KORUYUCUYDU"

İşte o hesap senin gördüğün o şaaalı masal gibi düğünler, peri kızı gibi gelinler, yepyeni eşyalı yeni gelin evleri, pik yapmış romantizm var ya..

Hepsi "EKRAN KORUYUCU"

O yüzden bu kadar telaşa kapılmana gerek yok :))

21 yaş bunları düşünmen için erken okuyorsun sonuçta .ayrıca sevgilinde o yaşlarda şimdi evlenseniz o evlilik çok zor geçicek .erkekler kadınlardan daha geç olgunlaşır bu her zaman böyledir .kader kısmet yani öle hesapla olmuyor ki .ben nerdeyse 25 yaşında evlendim yani ne olucak ki hiç böle bir korkum olmadı aksine istediğim gibi biri olana kadar bekledim yani .evde kalmazsın korkma evde kalmak gibi birşey yok artık herkes her yaşta evleniyor görmüyormusun

simdi evlende gor anyayi konyayi

once kendini idare etmeyi bileceksin ayaklarin yere basacak sonra koca...

once okul sonra is sonra koca sonra cocuk...sirasi boyle olmali diye dusunuyorum

tabiiki genede hersey nasib kismet...

22 yaşındayım bu duyguların bir gramını şimdiye kadar hissetmedim...
bende mi bir sorun var

yok yok canim normal bunlar

21-22 yaslarinda bende evlilikten fellik fellik kacardim o sorumluluk bir suru tantana nasilsa insan evleniyor..tabii bazi seyleri erken yasayamiyorsun belki..coluk cocuk gibi..ama o da kader kismet...insan herseye sahip olamaz degil mi

yok telaş değil de özentilik işte benimki teşekkürler ya çok güldüm

kız Allah canını almasın emi, ne evdekalması 5 sene bile geçmiş olsa 26 yaşında olucaksın, ben de 26 yaşımda evlendim 2 aylık evliyim, velev ki seni bıraktı 30unda evlendin nolcak, nasip kısmet işi bu işler 16 yaşında gözü açılmamış kızlar evleniyoda noluyo, 25ten önce evlenmeyi doğru bulmuyorum ben şahsen, zaten okuyan kızlar ortalama 24 yaşında falan okul bitiriyo iş buldum diyene kadar 25 yaşına geliniyo, tabi bu benim düşüncem okul bitmeden iş bulmadan evlenmeye karşıyım, okulunu oku su akar yatağını bulur demişler kısmet öte köy yok

27 yaşındayım 10 gün sonra düğünüm olucak kısmetse. Ama Allah korusun bugün ayrılsak alasını bulurum 30 umda evlenirim ne olacak yani. evlenenlerle konuşsan belki fikrin biraz değişebilir. erken evlilikler genelde hüsranla sonuçlanıyo. bence önce sen mesleğini eline al kimseye muhtaç olmucak durumda ol ondan sonra emin ol her yaşta insanın kısmeti çıkıyoo.
evlenenler genelde evliliğin çokta matah bişey olmadığını söylüyo ama daha yaşamadım bilemicem.
ama düşün sabah işe gidicen akşam eve gelicen koştr koştur yemek sonra bulaşık çamaşır ütü temizlik hepsi sna bakıcak bu kadar yorgunluğun üstüne bide kocanı memnun etme derdi sabah kalk duş al yine aynı terane bence iyi düşün bunları evlilik gucuk gucuk aşk böcüklüğü değil maalesef

işte benim korkum da bu, 25ten sonraya kalıp evlenememeki allah korusun bi de okulu da bitiremezsem oğlan da beni terkederse nolcam ben :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…