ben 21 yaşındayım üniversitede çok güzel bir bölümde okuyorum ve mesleğe geçtiğim günü görebilmek en büyük hayalim. sevgilim de benimle aynı okulda aynı bölümde böyle okuyup gidiyoruz. lakin bu yıl düğünlerin çokluğundanmıdır nedir anlamadım hayatımda ilk kez bu yaz evlenme hayalleri kurmaya başladım. hatta öyleki her şeyleri en ince ayrıntısına kadar kafamda kurdum. boş zamanım çok belki de bundandır bilmiyorum ama kendimi gelinlikle falan hayal ettikçe gözlerim doluyo, sanki ben hiç evlenemiycem gibi geliyo. benim yaşıtım olan okumayan arkadaşlar hep evlenmiş çocuğu olan bile var kendimi çok ezik hissediyorum. çok uzak geliyo o günler düşününce.. okulun bitmesine 2 yıl, 1 yıl da iş buldum ettim desem, 1 yıl da oğlanın askerlik falan filan nerden bakarsam bakayım en az bi 5 yılı var evliliğin. 5 yıl sonra da evde mi kalmış olcam şimdi böyle triplerdeysem o zaman ne halde olcam hiç bilmiyorum, bi de 5 yıl sonra bu sevgilim benden ayrılırsa o yaştan sonra alan da olmaz beni kalakalırım falan diye korkuyorum.
yani bi yandan okumayı çok istiyorum, bi yandan da hadi evlenelim dese sevgilim hiç bişeyi gözüm görmiycek gibi geliyo. hatta sevgilimle de çok dalgasını geçerim bu konunun evde kalcam seni bekliycem diye falan derim. o da son zamanlarda alınmaya başladı. sanki ben ona laf sokuyomuşum gibi geliyomuş evlilikten bahsederken, bi işi olsa evlenirmişiz o da zaten çok istiyomuş falan bir sürü trip atıyo halbuki ona laf falan sokma gibi bi amacım da yok.
ay yine ağlıycam galiba ben. ben çok mu salağım sizce? çok dertliyim bu gece
böyle bi konu açtığıma da hala inanamıyorum
yani bi yandan okumayı çok istiyorum, bi yandan da hadi evlenelim dese sevgilim hiç bişeyi gözüm görmiycek gibi geliyo. hatta sevgilimle de çok dalgasını geçerim bu konunun evde kalcam seni bekliycem diye falan derim. o da son zamanlarda alınmaya başladı. sanki ben ona laf sokuyomuşum gibi geliyomuş evlilikten bahsederken, bi işi olsa evlenirmişiz o da zaten çok istiyomuş falan bir sürü trip atıyo halbuki ona laf falan sokma gibi bi amacım da yok.
ay yine ağlıycam galiba ben. ben çok mu salağım sizce? çok dertliyim bu gece

böyle bi konu açtığıma da hala inanamıyorum